Rooma
Lentokenttäkuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 18 915 arvosteluun

Varasimme lentokenttäkuljetuksen Romewise / Get your Guide -palvelun kautta. Kaikki viestintä oli erinomaista ja nopeaa. Jopa päivään ennen lähtöä. Kuljettaja odotti luvattuaan ja lyhyen kävelymatkan jälkeen terminaalista pääsimme ihanaan autoon. Kuljettaja oli miellyttävä ja ammattitaitoinen. Pudotti meidät BnB: hen ja auttoi matkatavaroissamme. Hinta 4: lle oli hieman enemmän kuin taksimatka ja otti siirron stressin. Suosittelisin.

Kaikki hyvä palvelu suositellaan 100%. Mukava palvelu, erittäin hyödyllinen, mukava ja ammattitaitoinen kuljettaja, koneemme oli ajoissa, mutta lentokentän bussi matkustajille terminaaliin oli 15 minuutin myöhässä. Kuljettaja soitti, lähetti minulle tekstiviestin ja odotti. Käytän aina tätä yritystä.Ainoa asia on, että palveluvahvistus on toimitettava sähköpostitse varauspäivänä.

Lennonjohtajan lakon vuoksi kuljettaja joutui valitettavasti odottamaan meitä pitkään. Ensimmäisten vaikeuksien jälkeen pystyimme ottamaan häneen yhteyttä whats upin kautta ja meidät tuotiin hotelliin limusiinilla pakettiauton sijaan. Kuljettaja oli erittäin mukava ja Italian liikenteelle erittäin turvallinen ja rentouttava meille.

Vain ostetut 2 junalippua eivät ole toimintaa !! Ei onnellinen löytää Rooman keskusta suljettuna liikenteeltä varhain sunnuntai-iltana-mikään taksi ei kertoisi meille hotellillemme!!!

Tavallinen ja yksinkertainen helpoin ja nopein tapa päästä lentokentältä kaupunkiin ja kaupunkiin.