Rooma
Luonto ja seikkailu

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 441 arvosteluun

Nautimme todella kiertueesta. Oppaamme Alessandro oli niin avulias ja tunnusti historian ja antoi meille erittäin mielenkiintoisen käsityksen Positanosta. Pompejissa meillä oli Franchesco, hänen kiertueensa oli niin mielenkiintoinen, että hänen kommentit olivat niin hauskoja ja täynnä tietoa. Lounaaksi syömämme pizza oli myös todella hyvä. Se oli erittäin miellyttävä kiertue ja kokemus. Toivottavasti teen sen uudelleen.

Minulla ei ollut ongelmia ollenkaan. Bussit olivat ajoissa aiemmin päivällä ja myöhään iltapäivän liikenteestä johtuen hyvin lähellä aikataulua. Bussi oli puhdas, henkilökunta ystävällistä. Hyvä kokemus aina, kun olen varannut kaupungeista, joissa he toimivat. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Käsittely oli virheetöntä. hinta oli ok. Terminin pysäkiltä pääsi helposti hotellille. Lähtö viivästyi, koska bussi lähti vasta kun kaikki paikat olivat täytetty. Noin 30 minuuttia, sinun on suunniteltava tämä, jos sinulla on yhteyksiä tai jos matkustat bussilla aikaisemmin. Aina iloni.

Bussilla ajaminen on mitä se on. Mutta se oli halpaa, täsmällistä ja kaikki tiedot kohtaamispaikasta olivat oikein. Sillä on väliä.

Lentokentältä Rooman Terminille oli sujuvaa matkustamista, koska ei ollut muita pysähdyksiä.