Rooma Museoliput
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Rooma: Suosikit / Museoliput

Museoliput: Katso kaikki
Kaikki 1335 lippua ja kierrosta

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Todella tarpeellinen, lapsiperheelle vaivatonta luksusta

Todellista ajan-ja jalkojen säästöä!! Ruuhkaa ei museon sisällä voi kuitenkaan välttää...Se on hyvä muistaa. Hommaa tämä skippaus ja jaksat jonottaa samana päivänä Pietarin kirkkoon. Pitkältä näyttävä jono kirkkoon vei turvatarkastuksineen vain 50min. 10 vuotta sitten vähän pidempi jono vei 45min., mutta ilman turvatarkastusta!!

Helppo tapa päästä lyhyellä jonotuksella sisään.

Homma toimi ihan hyvin, olimme etuajassa tapaamispaikalla ja pääsimme sisään edellisen ryhmän mukana. Sisällä oli odottelua ennen lippujen saamista. Saimme hyvät toimintaohjeet ja neuvon hakea museon kartta toisen kerroksen kassoilta. Se hieman helpotti suunnistamista erittäin sokkeloisessa museossa.

Todella nopea ja kätevä! Jonon ohi pääsi näyttämällä mobiililippua ja mobiililipun sai vaihdettua pääsylippuun automaatilla, jonne ei ollut ollenkaan jonoa. Pääsin sisään museoon muutamassa minuutissa.

Loistava opas Maggie opasti elävällä ja hauskalla. Hirveä ruuhka etenkin Vatikaanin museossa, koko ajan hoputettiin eteenpäin. Pietarin kirkossa väljempää. Suosittelen opastettua kierrosta lämpimästi!

Vatikaanin museot, Pietarinkirkko ja Paavien haudat Arvostelija: Marika, 30.04.2019

Hyvä kierros, näki paljon ja siirtyminen loogista paikasta toiseen, mutta oppaan englannin kieli olisi voinut olla selkeämpää, välillä ei saanut mitää selvää mitä hän selitti, mikä oli ikävää.