Rooma
Museoliput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 39 165 arvosteluun

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain varauksen oppaallani, ja minulla oli sekava kokemus. Tuotevalikoimani, ostokseni ja kuponkini lähettäminen sähköpostitse toimi täydellisesti. Kaikki oli juuri niin kuin kuvittelin. Yhteistyökumppani paikan päällä oli kuitenkin enemmän kuin epäammattimaista. Emme olleet tyytyväisiä hoitoon ja ilmoitin siitä oppaalle vastaavasti. Getyourguiden asiakaspalvelu oli erinomaista. Ammattitaitoinen, kohtelias, ahkera ja nopea. Postin mukaan pyyntöni käsittely kestää 5 päivää, ja viiden päivän kuluttua sain myös sähköpostin, joka sisälsi kohteliaisuuden ja anteeksipyynnön. Voin kunnioittaa sitä ja haluan kiittää sinua siitä. Annan mielelläni oppaalle uuden mahdollisuuden seuraavalla lomallani

Varasin vierailun sen jälkeen, kun Get you -oppaamainokset "lyövät minut" Facebookissa toivoen, ettei se ollut vain yksi. Sen sijaan ne osoittautuivat vakaviksi ja nopeiksi huolimatta tuhansista ihmisistä, jotka hallitsivat ja välittivät määränpäähänsä. Onnellinen, etten ole tehnyt 3 tuntia peräkkäin ja olen käynyt lähes 3 tuntia vierailulla perheeni kanssa upeissa museoissa ja kappelissa äänioppaidemme kanssa (joten meillä oli koko ajan haluamamme aika). Luku on sen arvoinen. Lisäksi he varoittivat meitä viestillä seuraavan päivän ajanmuutoksesta Ja onneksi saavuimme aikaisemmin kuin pyydetty aika, joten teimme sen rauhallisemmin.

Olimme hämmästyneitä Vatikaanin kauneudesta ja sen salaisuuksista, kun emme pohjalla ole uskonnollisia harjoittajia, ja tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman nuorta oppaamme PASQUALEa, joka puhuu täydellistä ranskaa ja tietää pienimmätkin legendat Vatikaanista! Kaikki tämä keskellä ripaus huumoria, intohimoinen beritable, kiitos!

Oppaamme oli todella hieno. Saksalaisina ymmärsimme hänet todella hyvin ja hän tunsi hyvin katakombit ja Rooman historian. Hän pystyi myös vastaamaan kaikkiin kysymyksiin erittäin hyvin ja yksityiskohtaisesti. Voimme suositella tätä kiertuetta kaikille!

IT oli parasta tekemistä Roomassa. Pidän oppaasta, joka esitteli paljon englantia