Valitse päivämäärät
Rooma

Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
282 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 282

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Varaus oli todella sen arvoinen! Kävelimme erittäin pitkän jonon ohi ja pääsimme sisään odottamatta. Lyhyen turva- ja vaatetarkastuksen jälkeen (joista monet eivät pitäneet kiinni) pääsimme käyntiin museoissa. Jos se ei kuitenkaan kiinnosta sinua, sinun on silti otettava huomioon, että edistyminen on hyvin hidasta. Valitettavasti Sikstuksen kappeliin ei ole muuta tapaa päästä. Varaamme myös äänioppaan uudelleen milloin tahansa! Vaikka sinulla ei olisi kuulokkeita mukana, voit käyttää opasta "puhelimena" ja kuunnella kaikkea. Suosittelemme!!

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

The tour was well organised. The meeting point was easy to find and you got easily inside with the tickets booked in advance. Our guide Samantha was amazing! She was really knowledgeable and knew a lot of little details and fun facts. Additionally, her tour was easy to follow.

Sujuva sisäänpääsy, mukava henkilökunta GetYourGuide-ääniopasosastolla. Upea museo, jossa kaikki Rooman historiasta kiinnostuneet saavat vastinetta rahoilleen.

Upea paikka mutta vähän ahdistava yleisömäärän vuoksi. Tukala kuumuus vei osan mielenkiinnosta