Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Yhdistelmä

Omnia Vatican&Rome Card 24H

Omnia Vatican&Rome Card 24H

Aktiviteetin tarjoaja: OPERA ROMANA PELLEGRINAGGI

alkaen 69 € per henkilö

Nauti nopeasta sisäänpääsystä Vatikaanin kohteisiin, kuten Vatikaanin museoihin ja Sikstuksen kappeliin. Ihaile mestariteoksia paavin kokoelmista ja tutustu Roomaan hop-on hop-off -kiertoajelubussilla. Tutustu johonkin valitsemistasi Rooman katakombeista.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Sisältää audio-oppaan
espanja, englanti, ranska, italia, puola, portugali, venäjä
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Ohita pitkä jono Vatikaanin museoihin ja Sikstuksen kappeliin
 • Tutustu "ikuisen kaupungin" nähtävyyksiin hop-on, hop-off -sightseeing-bussilla
 • Matkusta Rooman kaduilla samalla, kun aluksen henkilökunta huolehtii tarpeistasi
 • Tutustu Rooman historialliseen keskustaan mukana tulevalla kaupunkiopassovelluksella
Koko kuvaus

Tee vierailustasi Roomassa unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus 24 tunnin OMNIA Vatican Card -kortilla. Saat ilmaisen sisäänpääsyn Vatikaanin nähtävyyksiin, kuten Vatikaanin museoihin. Katso Michelangelon ihmeelliset freskot Sikstuksen kappelissa. Vieraile Lateraanikirkko Pyhän Johanneksen basilikassa, jolla on ainutlaatuinen "arkkibasilika" ja joka on yksi maailman vanhimmista. Kortilla pääsee kaikkiin Vatikaanin tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä 24 tunnin hop-on, hop-off -bussikierroksen Roomaan ja valitsemasi Rooman katakombiin. Saat ilmaisen opaskirjan ja kartan, joka auttaa sinua suunnittelemaan matkasuunnitelmasi, ja nauti omistetuista reiteistä tutustuaksesi kaupunkiin omaan tahtiisi. Lisäksi tutustu Rooman majesteettisuuteen ja kulttuuriin, sen muodikkaisiin ostoskaduihin ja sen omituisiin piilotettuihin helmiin huippumodernilla, itseohjatulla kiertoajelusovelluksella, joka yhdistää kuljetukset ja kävelykierrokset laadukkaaseen ääniselostukseen, rikkaaseen visuaalisia materiaaleja, hyödyllistä tekstiä ja offline-tilassa navigoitavaa kartoitusta.

Paikallisten tarinankertojien ansiosta voit nauttia kaupungin yli 100 kiinnostavasta paikasta sekä etsiä parhaita valokuvapaikkoja ja ilmaisia Wi-Fi-alueita. Seuraatpa sitten ehdotettuja reittejä tai tutkit vain mielesi mukaan, paljasta Rooman loisto omalla tavallasi ja omaan tahtiisi, päivällä tai yöllä.

Navigoi henkilökohtaisiin pistorasiaan ja matkusta ympäri kaupunkia automaattisesti toistetun kommentin avulla huolellisesti kartoitetuista reiteistä bussilla, raitiovaunulla, kävellen tai polkupyörällä. Roma Cristiana Avoimet bussipysäkit (bussit kulkevat 45 minuutin välein): 1. Vaticano - Castel Sant'Angelo 2. San Giovanni dei Fiorentini 3. Santa Agnese in Agone - Piazza Navona 4. Torre Argentina 5. Santa Maria in Ara Coeli (suunta Terminin asema) 6. Santi Apostoli 7. Santa Maria degli Angeli 8. Terminin rautatieasema 9. Santa Maria Maggiore 10. San Giovanni in Laterano 11. Colosseo - San Gregorio al Celio 12. Circo Massimo - Santa Sabina all'Aventino 13. Teatro Marcello - Santa Maria in Campitelli 14. Santa Maria in Ara Coeli (suunta San Pietro) 15. Largo Argentina - Santa Maria ad Martyres 16. Vaticano - Castel Sant'Angelo

Sisältää
 • Vatikaanin museot ja Sikstuksen kappeli
 • Avaa bussi Vatikaani ja Rooma
 • Carcer Tullianum
 • Basilika ja Pyhän Johanneksen luostari Lateraanissa äänioppaalla, Treasure Museumin sisäänkäynti.
 • Opastettu kierros johonkin valitsemistasi katakombeista: San Calliston katakombit, San Sebastianon katakombit,
 • Priscillan katakombit, Sant'Agnesen katakombit, pyhien Marcellinon ja Pietron katakombit, Domitillan katakombit
 • Vox City Guide, innovatiivinen sovellus, joka opastaa sinut ympäri kaupunkia
 • Varataksesi katakombin ota yhteyttä johonkin Vatican&Rome -keräyspisteistämme. Katso kaikki osoitteet ja aukioloajat tästä linkistä: https://www.omniavaticanrome.org/en/contacts/new
 • Opastettu kierros Vatikaanin museoissa ja Sikstuksen kappelissa
 • Julkinen liikenne
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta
 • Sinun on esitettävä joko todiste täydestä rokotuksesta, todiste sairastetusta Covid-19-infektiosta viimeisten 3 kuukauden aikana tai negatiivinen testi, joka on tehty enintään 24 tuntia ennen aktiviteetin aloittamista
 • Kaikkien yli 12-vuotiaiden osallistujien on esitettävä jokin seuraavista: todiste täydellisestä rokotuksesta, todiste vähintään 22 päivää sitten annetusta ensimmäisestä rokotuksesta, todiste Covid-19-infektiosta viimeisten 6 kuukauden aikana tai negatiivinen PCR-testi, joka on otettu enintään 48 tuntia ennen aktiviteetin alkamista
 • Maski vaaditaan sisätiloissa
 • Kaikkien 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien osallistujien on esitettävä fyysinen tai digitaalinen todiste siitä, että heidät on rokotettu FDA:n tai WHO:n hyväksymällä rokotteella, joka on annettu vähintään 14 päivää ennen esityspäivää. 5-11-vuotiaiden lasten on esitettävä todiste siitä, että he ovat saaneet vähintään yhden FDA:n tai WHO:n hyväksymän rokotteen, ja heidän mukanaan on oltava rokotettu aikuinen, joka täyttää teatterin pääsyvaatimukset. Vieraiden, joiden viimeisin rokoteannos (tehosterokotuksia lukuun ottamatta) on annettu alle 14 päivää ennen esityspäivää, on myös esitettävä joko negatiivinen PCR-testi, joka on otettu viimeistään 72 tuntia ennen esityksen alkua, tai negatiivinen antigeenitesti, joka on otettu viimeistään 6 tuntia ennen esityksen alkua.
 • Kaikkien vähintään 5-vuotiaiden osallistujien on esitettävä todiste siitä, että he ovat saaneet kaksi rokoteannosta FDA:n tai WHO:n hyväksymää rokotetta tai yhden annoksen Johnson & Johnson -rokotetta. Rokotustodistuksiksi hyväksytään NYC COVID Safe App -sovellus, Excelsior Pass, CDC:n rokotuskortti (tai valokuva), NYC:n rokotuskortti tai virallinen rokotuskortti NYC:n tai Yhdysvaltojen ulkopuolelta.
 • Kaikkien osallistujien on tuotava mukanaan ja käytettävä FFP2-maskeja. Sinisiä kirurgisia maskeja ei hyväksytä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Voit vaihtaa kuponkisi missä tahansa Rooman OMNIA-tiskipisteistä: 1. ORP - Piazza Pio XII, 9 (Pietarinkirkko). Avoinna: maanantaista lauantaihin 9.00-17.00 2. ORP - Piazza di Porta S.Giovanni, 6 (Lateraanien Pyhän Johanneksen basilika). Avoinna: maanantaista lauantaihin 9.00-17.00. 3. ORP - Carcer Tullianum. Avoinna: maanantaista sunnuntaihin klo 9.00-17.00.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomaa, että nopea sisäänpääsy Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkolle on varattava passin noudon yhteydessä tai etukäteen paikalliselta toimittajalta.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4 /5

perustuen 24 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  3,6/5
 • Turvallisuus
  4,2/5
 • Palvelu
  3,4/5
 • Organisointi
  3,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kaiken kaikkiaan hyvä muutaman negatiivisen puolen kanssa

Toimiston tulisi sijaita rautatieasemalla, ei Pietarin aukiolla. Minua vaivasi se, että bussissa ei välttämättä näe, missä sinun pitäisi jäädä pois minkä näkemyksen vuoksi. Bussinkuljettajat saattavat sanoa näin, koska kaikki haluavat nähdä Trevin suihkulähteen tai Espanjalaiset portaat, mutta bussi ei mene sinne. Ajoimme kahdesti ympäri ja selvitimme sen itse. :) Omnian toimiston henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta ja puhui myös saksaa. Suurin osa linja-autonkuljettajista ei edes ymmärrä englantia, mikä on mielestäni sääli. Vatikaanissa kaikki meni hienosti ja olimme iloisia, ettei meidän tarvinnut odottaa.

Lue lisää

26. kesäkuuta 2017

Great way to explore on your own

I have always seen this type of buses in the city where I live and always thought it was funny to see all those tourists in there. I booked it in my last trip to italy and it was so much fun, I never thought I will be in one of those buses but now, I'll book it in every trip, it's so convinient and very affordable. I recommend it to everyone now :)

Lue lisää

28. huhtikuuta 2017

Käännä

Nice to skip the line. Hot and tiring with kids.

Glad we could skipped the lines. It was still a long, hot tiring journey with 2 kids.

16. heinäkuuta 2017

Käännä

Tuotteen tunnus: 84657