Valitse päivämäärät
Rooma

Opastetut kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 800

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Opastetut kierrokset

Opastetut kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Nicole oli oppaamme ja hän oli mahtava. Hän on energinen, hauska ja informatiivinen, ja opimme ehdottomasti paljon. Ruoka oli erinomaista, ruokaan ja esittelyyn käytetty aika on ilmeistä, ja Nicole teki jokaisesta ateriasta maukkaan oppitunnin ja ilon syödä. Varmista, että tulet energisenä ja valmiina osallistumaan, kun hauskuus kasvaa, kun ryhmä on mukana.

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

The tour was well organised. The meeting point was easy to find and you got easily inside with the tickets booked in advance. Our guide Samantha was amazing! She was really knowledgeable and knew a lot of little details and fun facts. Additionally, her tour was easy to follow.

Opas oli oikein mahtava, tiesi paljon, oli hauska, eläväinen ja suorasanainen. Superhelteestä huolimatta jaksoi seurata opastusta loppuun saakka.

Tatjana oli ihana, kaikki oli järjestetty erittäin hyvin ja ruoka oli herkullista