Valitse päivämäärät

Rooma Opastetut kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/50

Rooma: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rooma parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma ovat

Pompeji

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Kiertue oli hämmästyttävä! Meillä oli upea opas Lumi! Hän oli hauska ja täynnä tietoa! Hän teki kiertueesta niin hauskan ja nautinnollisen! Olimme myöhässä emmekä löytäneet matkatoimistoa, ja tiimi oli niin ystävällinen odottamaan ja ohjaamaan meitä! Niin suloinen heistä. Matkatoimisto on metroaseman uloskäynnin b oikealla puolella, nouse portaita ylös ja ylitä silta, näet 2 violettia lippua. Ole valmis kävelemään paljon Colosseumin ympäri ja jyrkkiä portaita!

Our tour guide was Stefano. He had done his homework very well and could add humour and very interesting details in the story. He was easy to follow and kept a nice pace, no feeling of hurry. He showed the good places for photos. The tour included all that was promised and we thought live guide in this site is money well spent. Crown tours did also well, they we’re easy to find. Only thing that bothered a bit was the quite long wait before starting.

Upein ja aito opas koskaan! Maria (Maria Roomasta, kuten hän teki selväksi) oli hämmästyttävä ja hän yritti kovasti palvella jokaista ryhmässä. Niin ystävällinen ja kärsivällinen, hän oli täydellinen opas! Joten hintansa arvoinen ja tekisin sen 1000x uudelleen, kiitos!!

This Tour was a perfect way to finish my visit to Rome with a gentle, knowing guide, Emilio I think he was. Food was good and there was plenty of it and all sights interesting. Great Guide! Great Tour!

Ihana opas ja kivoja pieniä, tunnelmallisia paikkoja ja runsaasti viiniä. Maisteltiin sellaisia ruokalajeja joita muuten ei tulisi tilattua. Hyvä kokemus!