Rooma
Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 702 arvosteluun

Elisabeth oli upea opas ja opetti meille paljon roomalaista ruokaa ja historiaa. Jokainen pysäkki oli hyvin toteutettu ja ruoka oli herkullista. Toivon vain, että olisimme mahtuneet vielä muutamaan pysäkkiin - yhteensä 4 pysäkkiä, mukaan lukien gelato, mutta haluaisin viettää hieman vähemmän aikaa jokaisessa paikassa, jotta voisimme kokeilla pari muuta ruokaa, mukaan lukien pastaa! Kuinka voit tehdä ruokakierroksen Italiassa ilman pastaa? Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin erittäin iloinen, että tein kiertueen.

Hyvältä oppaalta saa paljon kierroksella!

Sopivan pieni ryhmä (3 pariskuntaa) - pääsi hyvin sisälle paikalliseen ruokakulttuuriin, leipomot, lihat, juustot ja miten pizzaa missäkin valmistetaan sekä toki myös käynti juutalaiskorttelissa ja kosher ruokaan ja valmistustapoihin tutustuminen - aivan loistavan oppaan johdolla oli erittäin mieliinpainuva ja opettavainen kolme ja puolituntinen.

Elisabeth oli ihana! Super informatiivinen ja ystävällinen. Täydellinen sekoitus ruokaa ja kulttuurikokemusta. Kysyimme häneltä joukon kysymyksiä ja hän vastasi kaikkiin. Hänellä on runsaasti tietoa Roomasta kiertueen kehien ulkopuolella. Jos olet ensimmäistä kertaa Roomassa, et tule katumaan tätä kiertuetta!

Elisabeth oli erittäin intohimoinen opas, joka näytti meille pari paikkaa, joissa oli erilaisia ruokia. Hän kertoi meille intohimoisia tarinoita ruoasta ja tarinoita ruoan takana. Elisabeth puhui myös joidenkin Rooman paikkojen historiasta, jotka tapasimme kiertueen aikana. Suosittelisin. Meillä oli kiertue

Our guide was excellent and she was very welcoming and told interesting stories about Rome and it's food history.