Valitse päivämäärät

Päivämatkat kohteesta Rooma

  • Päiväretket
138 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 138

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 100 arvosteluun

Kumppanini ja minä kävimme tällä kiertueella viime viikolla, ja me molemmat todella nautimme siitä. Oppaamme Rob oli hyvin perillä ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Kuljettajamme Marius oli erittäin tehokas ja oli kiehtovaa seurata hänen navigoivan Positanoon johtavia kapeita, tuulisia teitä. Onnistuimme mahtumaan paljon yhteen päivään. Vaikka Pompeji-kiertueemme lopussa oli sade, onnistuimme silti näkemään kaiken, mitä halusimme!

Nautimme todella kiertueesta. Oppaamme Alessandro oli niin avulias ja tunnusti historian ja antoi meille erittäin mielenkiintoisen käsityksen Positanosta. Pompejissa meillä oli Franchesco, hänen kiertueensa oli niin mielenkiintoinen, että hänen kommentit olivat niin hauskoja ja täynnä tietoa. Lounaaksi syömämme pizza oli myös todella hyvä. Se oli erittäin miellyttävä kiertue ja kokemus. Toivottavasti teen sen uudelleen.

Erittäin mukava kiertue, myös oppaamme Rosella oli hieno, koko ajan hän selvitti epäilyksiä, sen lisäksi, että hän teki kiertueesta erittäin nautinnollisen ja parhaalla asenteella, kuljettaja Salvatore oli erittäin kohtelias, ystävällinen ja aina valmis auttamaan sinua, olen erittäin suosittele sitä

The guide was amazing and knew how to keep us entertained.