Päivämatkat kohteesta Rooma

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Päivämatkat kohteesta

Päivämatkat kohteesta: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 100 arvosteluun

I can warmly recommend this experience. The sites we visited were very interesting and our guides both in Pompeia and along the bus drive were friendly, helpful and professional. The schedule and practical issues worked well and our resting spots were also lovely.

100 prosenttia fantastinen

Rebecca oli upea opas. Suosittelemme ehdottomasti tätä kiertoajelua. Tällainen loistava päivä kauniiden nähtävyyksien ja gondolin takia. Rebecca oli hieno kaikilla tarvitsemillamme tiedoilla ja otti myös aikaa olla erittäin ystävällinen

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joka paikassa oli juuri sopivasti aikaa katsella, ja oppaiden tarinat ja kertomukset olivat todella hyviä! Sain erittäin paljon uutta tietoa ja näköalat Vesuviukselta olivat henkeäsalpaavat.

Opastettu kierros antoi paljon enemmän kuin jos olisi mennyt käymään muuten vaan. Homma hoitui sovitusti. Sopiva aika 7 tuntia yhdelle päivälle. Suosittelemme.

Oppaamme Jon osasi tuoda asiantuntemuksensa esille kepeästi ja huumorin kautta. Reissu oli hintansa arvoinen ja ehdottomasti mieleenpainuva kokemus.