Valitse päivämäärät
Rooma

Retket/kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
  • Työpajat ja tunnit
800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 800

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 124 572 arvosteluun

Vaikka kiertue oli englanniksi, opas puhui erittäin selkeästi ja hänet ymmärrettiin täydellisesti. Ruoan määrä oli erittäin hyvä. Paransin vain sitä, että pääaterialla oli kalaa tai lihaa. Muuten poikkeuksellinen. Se sisälsi 3 pysäkkiä käynnistimillä. 1 pysäkki syömään paljon pastaa. Ja kolme jälkiruokapysäkkiä!! Erittäin hyvä ja mielenkiintoisten kohteiden selitykset kymmenen

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

The tour was well organised. The meeting point was easy to find and you got easily inside with the tickets booked in advance. Our guide Samantha was amazing! She was really knowledgeable and knew a lot of little details and fun facts. Additionally, her tour was easy to follow.

Opas oli oikein mahtava, tiesi paljon, oli hauska, eläväinen ja suorasanainen. Superhelteestä huolimatta jaksoi seurata opastusta loppuun saakka.