Rooma
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 124 572 arvosteluun

Fantastinen kokemus! Guiseppe huolehti meistä erinomaisesti, joka oli asiantunteva, ystävällinen ja sai kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Ryhmä oli tarpeeksi pieni tutustumaan kumppaneihimme (jotka olivat ihania, loistava kansainvälinen ryhmä). Valitut paikat heijastivat hyvin Lazion tyypillistä alueellista ja laajempaa italialaista ruokaa. Parasta oli kuitenkin yhdistelmä kiehtovaa historiallista tietoa vanhasta kaupungista ja Trasteveresta, joka on Rooman suosikki osa. Todella nautittavaa aikaa ja loistava tapa viettää ilta tutustumalla Roomaan hieman paremmin! Grazie mille, Guiseppe!

hieno kokemus! En tiennyt mitä odottaa, valitsin tämän kiertueen mielijohteesta, ja se oli sen arvoista. Kaikki erilaiset ruoat olivat hienoja (klassisia tuotteita, bacalla, leikkeleitä, juustoa), aina viini aterioiden mukana ja pasta oli herkullista. Tämä ruokakierroskokemus on todella riippuvainen ryhmästä, jonka kanssa olet, mutta ryhmämme oli erittäin hauska ja olimme kaikki parhaita ystäviä yön loppuun mennessä. Pastan jälkeen, vaikka ei muuta kurssia. Mutta kun sinulle tarjoillaan 4 eri täytteen antipastista, se riittää ruokaan.

Opastettu kierros antoi paljon enemmän kuin jos olisi mennyt käymään muuten vaan. Homma hoitui sovitusti. Sopiva aika 7 tuntia yhdelle päivälle. Suosittelemme.

erittäin kaunis palveluilmapiiri takaa erittäin kauniit äänet

Our guide was very good. The tour was very informative.