Rooma
Cruises & Boat Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.1 / 5

perustuen 145 arvosteluun

Tyttöystäväni ja minä hyödynsimme tätä toimintaa 23. lokakuuta: aluksi he saivat meidät valitsemaan pöydän, johon istua, ja sitten he toivat meille alkupaloja, erittäin vaihtelevia, valintasi mukaan valkoviiniä / punaviiniä. "Juhlien" jälkeen nousimme veneen avoimeen osaan. Kiertue kesti noin tunnin; erittäin mukava ohittaa valaistut sillat ja nähdä mielenkiintoisia paikkoja / monumentteja sivuilla. Upea kokemus, suosittelen !!!

Kiertue oli ensiluokkainen ja henkilökunta mukava ja ystävällinen. Lähdimme ajoissa ja hygieniatoimenpiteet olivat erittäin hyviä. Näkymää Roomaan rajoittaa matala Tiber, mutta se on silti ilmiömäinen. Sinun ei pitäisi odottaa liikaa ruoasta, mutta välipalat olivat herkullisia.

Erittäin lyhyt, mutta erittäin mukava (1h ajomatka). Ystävällinen henkilökunta jakoi meille pöydän ja toi sitten viiniä (valinta valko- ja punaviinin välillä). Sitten oli runsas valikoima välipaloja. Se oli rento, mukava oleskelu, voin suositella sitä muille

Venematka oli erittäin hyvä, alkupalat ja viini olivat herkullisia. Olin parien joukossa sinkkuna, mutta sain nopeasti kontakteja. Ehdottomasti sen arvoista. Varsinkin kun kaikki oli kauniisti valaistu pimeässä.

Oli erittäin mukavaa nähdä monia siltoja joelta. Mukava vastaanotto viinillä ja suolaisilla välipaloilla.