Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Opastettu kierros

Rooma: Sunset Food and Wine Tour lähellä Vatikaania

Aktiviteetin tarjoaja: The Roman Food Tour

Rooma: Sunset Food and Wine Tour lähellä Vatikaania

Aktiviteetin tarjoaja: The Roman Food Tour

alkaen 41 € per henkilö

Tutustu Rooman naapurustoon lähellä Vatikaania ja käy viidessä paikallisesti rakastetussa paikassa maistamaan Italian parhaita ruokia ja viinejä. Kokeile käsintehtyä pastaa, gourmet-juustoja, 25-vuotiasta balsamiviinietikkaa, tiramisua ja paljon muuta.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti kattoravintolan parhaista näkymistä Trevin suihkulähteelle
 • Hemmottele hienointa italialaista viiniä juustoparien kanssa
 • Maista tuoretta käsintehdyt pastaa
 • Kokeile tuoretta Tiramisua
Koko kuvaus
Tämä ruoka- ja viinimatka vie sinut Vatikaanin lähellä oleville alueille. Hemmottele ruokaa ja viininmaistajaisia paikallisten rakastamissa paikoissa. Kiertue alkaa gourmet -ruokakaupassa, jossa voit maistella Italian parhaita juustoja ja lihaa sekä hienoa viiniä. Seuraavaksi maista Rooman paras pizza Gabriele Boncilta, joka tunnetaan nimellä Michelangelo of Pizza. Kokeile myöhemmin trapizzinoa, Rooman innovatiivisinta katuruokaa. Lopeta kiertue paikallisesti rakastetussa ravintolassa, jossa on tarjolla kotitekoista pastaa, tiramisua ja hienoa DOCG Vermentino -viiniä.
Sisältää
 • Ruoka
 • Viini
 • Nouto ja nouto hotellilta
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinun on esitettävä joko todiste täydestä rokotuksesta, todiste sairastetusta Covid-19-infektiosta viimeisten 3 kuukauden aikana tai negatiivinen testi, joka on tehty enintään 24 tuntia ennen aktiviteetin aloittamista
 • Kaikkien yli 12-vuotiaiden osallistujien on esitettävä jokin seuraavista: todiste täydellisestä rokotuksesta, todiste vähintään 22 päivää sitten annetusta ensimmäisestä rokotuksesta, todiste Covid-19-infektiosta viimeisten 6 kuukauden aikana tai negatiivinen PCR-testi, joka on otettu enintään 48 tuntia ennen aktiviteetin alkamista
 • Maski vaaditaan sisätiloissa
 • Kaikkien osallistujien on tuotava mukanaan ja käytettävä FFP2-maskeja. Sinisiä kirurgisia maskeja ei hyväksytä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka on La Nicchia Cafèn ulkopuolella osoitteessa Via Cipro 4L (1 minuutin päässä Cipron metroasemalta ja 10 minuutin päässä Vatikaanin museon sisäänkäynniltä).

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 44 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5
 • Palvelu
  5/5
 • Organisointi
  5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Olimme 10 hengen ryhmä ja ilta oli 100% täydellinen. Meillä oli loistava opas - Louisa - joka osasi todella vastata kaikkiin italialaista ruokaa koskeviin kysymyksiin ja se oli yleisesti ottaen erittäin viihdyttävää, koska aina oli jotain naurettavaa tai kerrottavaa. Paljon ruokaa ja paljon viiniä. Kiertue oli erittäin hauska ja on erittäin suositeltavaa.

Lue lisää

26. lokakuuta 2021

Viini- ja ruokakierros Francescan kanssa oli erinomainen. Francesca oli erittäin miellyttävä ja sai 50-vuotispäivää juhlivan 8 hengen ryhmämme tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi. Pantheonin salumeria oli loistava aloitus kiertueelle. Viinit, juusto, tryffeli ja vanhentunut balsamico olivat kaikki herkullisia katseltaessa Trevin suihkulähdettä kattobaarista / ravintolasta. Oli mukava kävellä ravintolaan, joka auttoi tekemään tilaa illalliselle ja lisää viiniä ja sitten Pompiin Rooman parhaille tiramisuille. Francesca oli informatiivinen ja ruokaa ja viiniä oli runsaasti samalla, kun nautimme rennosti joistakin Rooman kauniista nähtävyyksistä. Toivomme vierailevamme pian uudelleen ja pyrimme ehdottomasti varaamaan toisen kiertueen Francescan kanssa.

Lue lisää

27. marraskuuta 2019

Erinomainen ruoka, viini ja seura

Oppaamme Luisa oli erittäin ystävällinen ja informatiivinen. Ruokailijatoverimme olivat ihania ja koko ryhmällä oli erinomainen kokemus. Paikat olivat uskomattomia ja ruoka ja viini olivat erinomaisia. Yhden Italian parhaista viineistä juominen ja tryffelien syöminen Trevin suihkulähteelle päin oli italialaisen lomamme kohokohta, jota emme koskaan unohda. Iso kiitos Luisalle ja Kalifornian tytöille.

Lue lisää

28. syyskuuta 2019

Tuotteen tunnus: 224805