Hop-on hop-off -kierros

Rooma: Hop-on Hop-off Sightseeing -bussikierros

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours Rome

Rooma: Hop-on Hop-off Sightseeing -bussikierros

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours Rome

alkaen 27 € per henkilö

Tutustu Roomaan 24, 48 tai 72 tuntia voimassa olevalla lipulla avokattoiseen hop-on ja hop-off -bussiin. Nauti mukaansatempaavasta selostuksesta ja ihaile nähtävyyksiä, kuten Vatikaani, Colosseum ja Espanjalaiset portaat.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
englanti, italia
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, arabia, portugali, venäjä
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Ihastele ikuisen kaupungin monumentteja avokattoisen bussin kyydistä
 • Nauti neljästä ilmaisesta kävelykierroksesta
 • Opi lisää Rooman historiasta yhdeksällä kielellä saatavilla olevan äänitetyn selostuksen kautta
 • Hyppää bussin kyytiin ja pois kyydistä millä tahansa kahdeksasta pysäkistä
 • Koe kaupunki täysin uudenlaisesta näkökulmasta panoraama-iltakierroksen aikana kolmen päivän Deluxe-lipun avulla
Koko kuvaus

Avokattoinen kaksikerroksinen bussi tarjoaa upeat näkymät ja upean ilmapiirin, jossa voit nauttia Rooman viehätysvoimasta. Kaupungin historia ja majesteettinen arkkitehtuuri salpaavat henkeäsi ikonisesta Colosseumista ja kuuluisista Espanjalaisista portaista upeaan Vatikaaniin. Täysin kerrotun äänikierroksen avulla voit löytää yli 10 sijaintia eri puolilla kaupunkia päivittäisillä lähdöillä Terminin rautatieaseman lähtöpisteestä. Sinulla on mahdollisuus liittyä retkelle mistä tahansa reitin pysäkiltä. Voit myös kokea "ikuisen kaupungin" kävellen upeilla digitaalisilla, itseohjatuilla kävelykierroksilla.

Joitakin paikkoja, jotka voit nähdä kiertueen reitillä, ovat:

Colosseum Rooman foorumi Trevin suihkulähde Espanjalaiset portaat Piazza di Spagna Vatikaani Pyhän Pietarin aukio Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Santa Maria Maggioren basilika Sirkus Maximus Piazza Venezia Altare della Patria Piazza Barberini Terminin rautatieasema

Sisältää
 • Hop-on, hop-off, mutta lippu voimassa 24, 48 tai 72 tuntia (valitusta vaihtoehdosta riippuen)
 • Ilmainen Wi-Fi laivalla
 • Live bussiseuranta ja seuraavan bussin saapumisajat Big Bus -sovelluksella
 • Ilmaisia digitaalisia, itseohjattuja kierroksia
 • Käsidesiä saatavilla
 • Hotellin nouto ja palautus

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Tupakointi
 • Tupakointi ajoneuvossa
 • Alkoholit ja huumeet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Liput ovat voimassa 24, 48 tai 72 tuntia valitusta vaihtoehdosta riippuen.
 • - Alakannella on ilmastointi
 • - Kaikissa busseissa on luiska pyörätuolilla liikkumista varten.
 • -Lataa ilmainen Big Bus -sovellus, jolla voit seurata busseja reaaliajassa, tarkastella pysäkkien sijainteja ja paljon muuta.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 /5

perustuen 2946 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,1/5
 • Kuljetus
  4,1/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,9/5
 • Turvallisuus
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Aloitimme lomamme hop-on-hop-off -bussilla, mikä oli hienoa, koska saimme nähdä jo aika paljon nähtävyyksiä ja saada käsityksen siitä, missä kaikki on ja kuinka kaukana. Koska aloitimme matkamme maanantaina Covid-kaudella, olimme hetken aikaa ainoat bussissa, joten saimme istua koko matkan edessä, josta oli upea näköala. Itse bussi oli siisti, pysäkit on merkitty melko selkeästi ja tämän yrityksen kanssa työskentelevät ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Suosittelemme aktivoimaan liput Terminissä, koska Colosseumilla joudut kävelemään melko vähän seuraavalle pysäkille. Suosittelemme myös ottamaan mukaan omat kuulokkeet/kuulokkeet, koska voit kytkeä ne vain aux-kaapelilla, vaikka kuulokkeet onkin bussissa. Äänikierros on ok, mutta toisinaan sitä ei ole synkronoitu bussin sijaintiin, koska liikenne voi olla melko hankalaa, joten voit myös olla kuuntelematta opasta. Lippujen mukana tuleva sovellus tarjoaa lisää kävelyreittejä, jotka ovat mukavia!

Lue lisää

18. marraskuuta 2021

Matka oli mukavaa. Tuntuu siltä, että ainakin 2 pysäkkiä pitäisi lisätä, koska jotkut tärkeistä nähtävyyksistä ovat kaukana lähimmästä pysäkistä (kuten pysäkkien 6 ja Vatikaani 7 välillä). Lippu on erittäin pitkä tuloste. Voitko toimia hieman ympäristöystävällisemmin ja säästää paperia? Miksei lippua voi olla sovelluksessa? Ja sovellus ei ollut kovin hyödyllinen kertoessaan jokaisesta bussipaikasta. Se oli erittäin myöhäistä. Bussipaikka oli vielä 15 minuuttia ja sitten yhtäkkiä bussi ilmestyi kartalle kuin se olisi aivan edessäni.

Lue lisää

26. heinäkuuta 2021

Tämä auttoi vähentämään kävelemisen määrää, mikä oli hienoa, koska meillä oli 9-vuotias ja jalkamme olivat jo väsyneet. Ystävällinen henkilökunta ja kävelykierrokset olivat mukava vaihtoehto, vaikka emme koskaan käyttäneet niitä. Heidän esittämänsä "yökierros" sisältää saman "ääni"-oppaan, jota he ajavat päiväsaikaan - se on käytännössä vain yksi viimeinen kierros ilman hyppäämistä päälle tai pois. Jos he lähtisivät eri reittiä ja/tai niillä olisi erilainen ääni, se olisi hienoa. Koska Colosseum on ainoa huomionarvoinen "nähtävyys" reitin varrella, yökierroksen ainoa todellinen hyöty on mahdollisuus kulkea sen ohi valot päällä. Lopulta ostimme 3 päivän lipun. Meillä oli kiire päästä Pantheoniin sunnuntain jumalanpalvelukseen. Kiireessämme vaimoni unohti lippunsa ja tyttäremme lipun. Lippumme oli voimassa vain muutaman tunnin, ja jos meidän olisi pitänyt mennä takaisin hakemaan se, olisimme myöhässä. He antoivat meille ystävällisesti, kun toimitin omani ja

Lue lisää

23. helmikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 66064