Opastettu kierros

Iltainen ruokakierros: Juutalaisgetto ja Campo de Fiori

Iltainen ruokakierros: Juutalaisgetto ja Campo de Fiori

Aktiviteetin tarjoaja: Food Raphael Tours and Events

alkaen 89 € per henkilö

Uppoudu Rooman ruokaan, viiniin ja kulttuuriin iltakävelykierroksella maistajaisilla. Tutustu "ikuisen kaupungin" aarteisiin nähtävyyksillä, kuten Campo de'Fiori ja Piazza Navona.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Yksityinen ryhmä saatavilla

Elämys

Kohokohdat
 • Katso Rooman tärkeimmät nähtävyydet sekä joitain piilotettuja nähtävyyksiä
 • Maista perinteisiä erikoisuuksia 7 eri ruokapaikassa
 • Tutustu juutalaiseen ghettoon ja keskiaikaiseen Campo de' Fioriin
 • Tapaa paikallisia tuottajia, majatalon pitäjiä ja ruokakäsityöläisiä
 • Opi paikallisia reseptejä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle
Koko kuvaus

Nauti intiimistä ruoka- ja kulttuurikierroksesta Roomassa illalla ja näe "ikuisen kaupungin" tärkeimmät nähtävyydet nauttiessasi kotitekoista pastaa, leivonnaisia ja muuta. Tapaa oppaasi Piazza Matteilla juutalaisessa ghetossa ja kävele löytääksesi muinaisia aukioita, joissa on ravintoloita ja markkinaelämää. Katso barokkisuihkulähteitä ja patsaita, jotka iskevät asentoja ennen vaikuttavaa arkkitehtuuria. Pysähdy 7 eri maistelupaikalla matkan varrella, mukaan lukien ravintolat, herkkukaupat ja muut merkittävät kohteet. Mene Piazza Navona -aukiolle, joka on rakennettu Domitianuksen stadionin paikalle ja kaupungin markkinoiden paikalle 1400-luvun lopulla. Katso Rooman hienoimpia barokkiarkkitehtuuria ja Berninin Fontana dei Quattro Fiumia (Neljän joen lähde). Vieraile keskiaikaisten markkinoiden paikalla Campo de' Fiorilla ja ihaile paikallista tunnelmaa. Opi Julius Caesarin kuolemasta Pompey-teatterissa ja ohita joitakin antiikin Rooman merkittävimmistä jäännöksistä, mukaan lukien Marcellus-teatteri, Apollon temppeli ja Octavian portico. Hieno viini ja paikallinen ruoka ovat keskeisessä asemassa kaikkialla, ja maistajaiset ovat paikallisten rakastamissa paikoissa. Tutustu sivustoihin, joita opaskirjat eivät mainitse, ja kuuntele paikallishistorian tarinoita. Tapaa ihmisiä, jotka ovat erittäin ylpeitä tuotteidensa laadusta, olipa kyse pizzasta, pastasta tai tuoreista vihanneksista, jotka on valmistettu sukupolvien ajan.

Sisältää
 • Vierailu Campo de' Fiori -aukiolle
 • Useita erilaisia ruoanmaistajaisia (jopa 15 näytettä)
 • Viini, olut ja virvoitusjuomat
 • Kävelykierros
 • Innostunut ruoka-alan asiantuntijaopas
 • Juomarahat
 • Kuljetukset
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa opas Piazza Matteilla, kilpikonnasuihkulähteen luona.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tälle kierrokselle mahtuu enintään 14 henkilöä ryhmää kohden, paitsi erikseen sovittaessa
 • Retket toimivat sateella tai paistoilla
 • Kasvisvaihtoehtoja on saatavilla. Tämä kiertue ei sisällä vegaaneja, gluteenittomia tai maidotonta ruokavaliota
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,8 /5

perustuen 138 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,6/5
 • Palvelu
  5/5
 • Organisointi
  5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Paljon hienoa ruokaa!

Meni perheenä vanhempien teini-ikäisten lasten kanssa ja oli sopiva kaikille. Ruoka oli hämmästyttävää ja monipuolista. Opas-Mario- oli miellyttävä ja yritti kovasti, mutta hänen englannin kielensä ei ollut sujuvaa, mikä vaikeutti hänen seuraamistaan toisinaan. (matkayhtiö hajotti ryhmämme kahteen koon vuoksi ja muulla oppaalla oli vahvempi englanti). Olisi ollut hyvä, jos omistajat olisivat selittäneet ruoistaan enemmän. Pastat olivat uskomattomia, pizza parempi kuin mikään muu, mitä meillä on ollut viikossa. Se oli ehdottomasti rahan arvoinen ja se olisi ollut "5", jos opas olisi ollut vahvempi.

Lue lisää

12. elokuuta 2019

Erinomainen ruoka- ja kulttuurikierros Roomassa

Illalliskierroksen aikana tutustuimme moneen ruokalajiin yhteensä seitsemässä eri ravintolassa. Oppaamme oli oikein ammattitaitoinen ja hän osasi kertoa yksityiskohtaisesti jokaisesta ruokalajista ja viinistä, jota maistelimme. Saimme myös kattavasti tietoa matkan varrelle osuneista kohteista, kuten Pantheonista ja Piazza Navonasta. Kierros oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen, joten voin suositella sitä kaikille Roomaan matkaaville!

Lue lisää

9. toukokuuta 2015

This was a fabulous tour. Most food tours have you standing up and eating a small portion as you go. Not this one! We sat down at multiple places and even when we stood, it was for short periods of time and the food was worth it! Hilaria was our guide and she had so much knowledge! So not only did we eat, we learned so much! I would highly recommend this tour and especially Hilaria!

Lue lisää

27. lokakuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 53040