Pääsylippu

Rooma: Ooppera Palazzo Santa Chiarassa

Aktiviteetin tarjoaja: Opera Lirica di Roma

Rooma: Ooppera Palazzo Santa Chiarassa

Aktiviteetin tarjoaja: Opera Lirica di Roma

alkaen 35 € per henkilö

Koe unohtumaton musiikkielämys Roomassa. Nauti cocktail, istahda alas ja kuuntele oopperaesitys 1600-luvun vaikuttavassa Palazzo Santa Chiaran salissa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
englanti, italia
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Koe unohtumaton oopperaelämys Rooman ytimessä
 • Ihaile Palazzo Santa Chiaran vaikuttavaa arkkitehtuuria
 • Nauti cocktail baarissa
Koko kuvaus
Iltasi alkaa tyylikkään 1600-luvun Palazzo Santa Chiaran aulasta, joka sijaitsee vain yhden minuutin päässä ikonisesta Pantheonista. Suuntaa cocktailbaariin ja nauti juoma, ja koe sitten upea tunnelma yleisön saapuessa nauttimaan unohtumattomasta musiikkielämyksestä. Juuri ennen konsertin alkua liityt muiden vieraiden kanssa Palazzon intiimiin saliin, joka tunnetaan sen erinomaisesta akustiikasta. Istahda sitten alas ja nauti Rooman parhaista oopperaelämyksistä.
Sisältää
 • WiFi
 • Puhelinten latausasema
 • Ruoat ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Palazzo Santa Chiaran lipunmyynti

Avaa Google Maps ⟶
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 245 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,6/5
 • Palvelu
  4/5
 • Organisointi
  5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Erittäin viihtyisä teatteri, jossa on baari ennen sisääntuloa, jotta voit juoda drinkin ja odottaa oopperan alkamista yhdellä sen sohvista. Olin varannut Traviataan, mutta se oli sekoitus kuuluisia teemoja eri oopperoista sopraanon ja tenorin esittämänä tai naisorkesterin säestyksellä, pidin siitä silti. Piazza Santa Chiaran ilmapiiri on erittäin vilkas, joten lähtiessäsi voit syödä siellä jotain

Lue lisää

27. marraskuuta 2021

Pieni huone, jossa voit olla lähellä lavaa missä tahansa istutkin. Mukava konsertti, jossa vuorottelevat instrumentaalit kohdat ja kappaleet laulun kanssa (vähemmän). Suurin osa teoksista on italialaisen oopperan suuria klassikoita. Jos olet vakituinen oopperassa, tämä näyttää varmasti keskimääräiseltä (orkesteri on pieni, vain 1 laulaja ja 1 naislaulaja), mutta muuten se on hyvä aloitus. Näin voit pitää hauskaa pariskuntana tai perheen kanssa.

Lue lisää

8. marraskuuta 2021

Ensimmäinen ja upea kokemus… tietämättömille. On selvää, että kaltaisten aloittelijoiden mielestä pystyimme viettämään intensiivisen ja maagisen hetken. Tämä ooppera hämmästytti meidät, koska se sai meidät tietoisiksi tämän taitavan ja runsaan soittimien ja laulujen sekoituksen monimutkaisuudesta ja kauneudesta. Ei kovin mahtipontinen ilmapiiri, josta löysimme kaikenlaisia yhteiskuntaluokkia, jotka muodostivat kauniin yhtenäisyyden tämän esityksen edessä. Uusittava mahdollisimman pian.

Lue lisää

17. lokakuuta 2021

Tuotteen tunnus: 280177