Pääsylippu

Rooma: Sisäänpääsy Leonardo da Vinci -näyttelyyn

Aktiviteetin tarjoaja: Mostra di Leonardo da Vinci

Rooma: Sisäänpääsy Leonardo da Vinci -näyttelyyn

Aktiviteetin tarjoaja: Mostra di Leonardo da Vinci

alkaen 9 € per henkilö

Tutustu yleisnero Leonardo da Vinciin ja hänen keksintöihinsä interaktiivisessa näyttelyssä Rooman Palazzo della Cancelleriassa. Nauti mahdollisuudesta nähdä yli 65 hänen keksinnöistään ja tutustu hänen innovaatioiden periaatteisiin.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus
Tutustu yleisnero Leonardo da Vinciin pääsylipulla hänen tekniikantutkimukseensa keskittyvään näyttelyyn Palazzo della Cancelleriassa. Kierrä neljässä osastossa nähden hänen aidonkokoiset luomuksensa sekä taiteilijan ja keksijän ainoat hologrammit maailmassa. Kosketa ja kokeile esillä olevia koneita tai rakenna Da Vincin keksimästä sillasta oma versiosi. Tutustu hänen tutkimuksiinsa veteen, ilmaan, tuleen ja maahan liittyen ymmärtääksesi paremmin hänen erityiskykynsä. Opi tarkemmin da Vincin tiete-, lento- ja sodankäyntikeksinnöistään.
Sisältää
 • Pääsyliput ja paikat, joissa vieraillaan
  • Mostra Leonardo Da Vinci -pääsylippu

 • Kuka tulee olemaan mukanasi
  • Tämä aktiviteetti ei ole opastettu

 • Kuljetus
  • Ei sisälly: kuljetus

 • Ruoka ja juoma
  • Ei sisälly: ruoka ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Piazza della Cancelleria 1. Sisäänkäynti on saatavilla tuntia ennen sulkemisaikaa.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Palazzo della Cancelleriann omistaa Vatikaani, ja se on mielenkiintoinen kohde myös arkkitehtuurinsa vuoksi. Ylemmässä kerroksessa sijaitsee Sacra Rota, jossa kirkko purkaa avioliittoja. Löydät kohteesta myös arkkitehti Auro Irzion haudan vuodelta 43 eaa. upeassa maanalaisessa luonnonlammessa
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 923 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Minusta oli mielenkiintoista nähdä, mitä periaatteita Leonardo da Vinci käytti keksinnöissään. Ei ollut vain mielenkiintoista nähdä, mitä periaatteita hän käytti, vaan vielä enemmän, mitä periaatteita hän EI käyttänyt. En halua olla puolueen spoileri, joten en kirjoita johtopäätöksiäni :) Minusta oli myös hämmästyttävää nähdä joidenkin keksintöjen epäkäytännöllisyys, jonka pitäisi olla niin ilmeistä tuona aikana. Hän on varmasti nauttinut keksimisestä perusteellisesti ja jättänyt käytännöllisyyden myöhemmälle vaiheelle. Se on mielestäni hyvä opetus nykypäivälle. Uskalla unelmoida ja älä pelkää näyttää typerältä. Tämä on minun henkilökohtainen; Tietysti hänen ei tarvitse olla kanssani samaa mieltä

Lue lisää

6. maaliskuuta 2021

This was an interesting, informative exhibit. There is no tour guide so you can stay at each area as long as you please. Some exhibit items were hands on so this would be great for kids. There are several of these around the city so no need to worry if you miss one.

2. marraskuuta 2022

Käännä

Nice museum with interactive exhibits. Did think it was going to be a bit bigger with more on Leonardo's life; but it was more focused on his work. The hologram displays were especially good and would have liked to have seen more. Audio guide could have done with a pause button.

28. helmikuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 93723