Rooma Ruoka- ja gourmet-matkat
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
rooma katuruokaa paikallisen oppaan kanssa

Rooma: Katuruokaa paikallisen oppaan kanssa

Kesto: 2,5 tuntia
Pienryhmä
541 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
541

Yhdistä opastettu kävelykierros paikalliseen katuruokaelämykseen Roomassa. Maistele herkkuja, kuten supplia, pizzaa ja gelatoa.

Rooma: Suosikit / Ruoka- ja gourmet-matkat

Ruoka- ja gourmet-matkat: Katso kaikki
Kaikki 1414 lippua ja kierrosta

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Erinomainen ruoka- ja kulttuurikierros Roomassa

Illalliskierroksen aikana tutustuimme moneen ruokalajiin yhteensä seitsemässä eri ravintolassa. Oppaamme oli oikein ammattitaitoinen ja hän osasi kertoa yksityiskohtaisesti jokaisesta ruokalajista ja viinistä, jota maistelimme. Saimme myös kattavasti tietoa matkan varrelle osuneista kohteista, kuten Pantheonista ja Piazza Navonasta. Kierros oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen, joten voin suositella sitä kaikille Roomaan matkaaville!

Hyvältä oppaalta saa paljon kierroksella!

Sopivan pieni ryhmä (3 pariskuntaa) - pääsi hyvin sisälle paikalliseen ruokakulttuuriin, leipomot, lihat, juustot ja miten pizzaa missäkin valmistetaan sekä toki myös käynti juutalaiskorttelissa ja kosher ruokaan ja valmistustapoihin tutustuminen - aivan loistavan oppaan johdolla oli erittäin mieliinpainuva ja opettavainen kolme ja puolituntinen.

Oikein mukava matkan aloitus ja opas oli erittäin hyvä

Pääsi vähän maistelemaan perinteisiä italialaisia ruokia. Opas oli erittäin aktiivinen kertomaan kaikesta Rooman historiasta ja nähtävyyksistä. Todella mukava ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Ehkä vähän liian pitkä kierros myöhään illalla, porukka alkoi väsymään...