Rooma Ruoka- ja gourmet-matkat
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
rooma katuruokaa paikallisen oppaan kanssa

Rooma: Katuruokaa paikallisen oppaan kanssa

Kesto: 2,5 tuntia
596 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
596

Yhdistä opastettu kävelykierros paikalliseen katuruokaelämykseen Roomassa. Valitse joko yksityinen tai pienryhmäkierros, ja maistele herkkuja kuten…

Rooma: Suosikit / Ruoka- ja gourmet-matkat

Ruoka- ja gourmet-matkat: Katso kaikki
Kaikki 1340 lippua ja kierrosta

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Erinomainen ruoka- ja kulttuurikierros Roomassa

Illalliskierroksen aikana tutustuimme moneen ruokalajiin yhteensä seitsemässä eri ravintolassa. Oppaamme oli oikein ammattitaitoinen ja hän osasi kertoa yksityiskohtaisesti jokaisesta ruokalajista ja viinistä, jota maistelimme. Saimme myös kattavasti tietoa matkan varrelle osuneista kohteista, kuten Pantheonista ja Piazza Navonasta. Kierros oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen, joten voin suositella sitä kaikille Roomaan matkaaville!

Hyvältä oppaalta saa paljon kierroksella!

Sopivan pieni ryhmä (3 pariskuntaa) - pääsi hyvin sisälle paikalliseen ruokakulttuuriin, leipomot, lihat, juustot ja miten pizzaa missäkin valmistetaan sekä toki myös käynti juutalaiskorttelissa ja kosher ruokaan ja valmistustapoihin tutustuminen - aivan loistavan oppaan johdolla oli erittäin mieliinpainuva ja opettavainen kolme ja puolituntinen.

Oikein mukava matkan aloitus ja opas oli erittäin hyvä

Pääsi vähän maistelemaan perinteisiä italialaisia ruokia. Opas oli erittäin aktiivinen kertomaan kaikesta Rooman historiasta ja nähtävyyksistä. Todella mukava ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Ehkä vähän liian pitkä kierros myöhään illalla, porukka alkoi väsymään...

Oppaamme Katja oli mukava ja erittäin asiantunteva. Ryhmä oli sopivan pieni (8 hlöä). Oli myös mukava tutustua uusiin ihmisiin. Valitut kohteet antoivat laajan kuvan italialaisesta ruokakulttuurista. Ruoka ja viinit olivat erittäin hyviä. Suosittelen lämpimästi!

Kaikki osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä. Ainoastaan ensimmäinen kohde aiheutti epäilyksen, että onko kyseessä "pakko-osto"-kierros, kun torilla (Campo del Fiori) maistelun yhteydessä tuotteita tyrkytettiin. Onneksi se oli vain tuo ensimmäinen kohde.

Rooma: Opastettu katuruokakierros Arvostelija: Anonyymi, 13.11.2019