Rooma
Ruoka- ja gourmet-matkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 509 arvosteluun

Erinomainen ruoka- ja kulttuurikierros Roomassa

Illalliskierroksen aikana tutustuimme moneen ruokalajiin yhteensä seitsemässä eri ravintolassa. Oppaamme oli oikein ammattitaitoinen ja hän osasi kertoa yksityiskohtaisesti jokaisesta ruokalajista ja viinistä, jota maistelimme. Saimme myös kattavasti tietoa matkan varrelle osuneista kohteista, kuten Pantheonista ja Piazza Navonasta. Kierros oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen, joten voin suositella sitä kaikille Roomaan matkaaville!

Hyvältä oppaalta saa paljon kierroksella!

Sopivan pieni ryhmä (3 pariskuntaa) - pääsi hyvin sisälle paikalliseen ruokakulttuuriin, leipomot, lihat, juustot ja miten pizzaa missäkin valmistetaan sekä toki myös käynti juutalaiskorttelissa ja kosher ruokaan ja valmistustapoihin tutustuminen - aivan loistavan oppaan johdolla oli erittäin mieliinpainuva ja opettavainen kolme ja puolituntinen.

Oikein mukava matkan aloitus ja opas oli erittäin hyvä

Pääsi vähän maistelemaan perinteisiä italialaisia ruokia. Opas oli erittäin aktiivinen kertomaan kaikesta Rooman historiasta ja nähtävyyksistä. Todella mukava ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Ehkä vähän liian pitkä kierros myöhään illalla, porukka alkoi väsymään...

Oppaamme Katja oli mukava ja erittäin asiantunteva. Ryhmä oli sopivan pieni (8 hlöä). Oli myös mukava tutustua uusiin ihmisiin. Valitut kohteet antoivat laajan kuvan italialaisesta ruokakulttuurista. Ruoka ja viinit olivat erittäin hyviä. Suosittelen lämpimästi!

Kaikki osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä. Ainoastaan ensimmäinen kohde aiheutti epäilyksen, että onko kyseessä "pakko-osto"-kierros, kun torilla (Campo del Fiori) maistelun yhteydessä tuotteita tyrkytettiin. Onneksi se oli vain tuo ensimmäinen kohde.