Rooma
Syksy

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 200 arvosteluun

En ollut varma tekeekö tämän vai ei, mutta olen erittäin iloinen siitä, että tein ja tekisin sen uudestaan. Minä rakastin sitä! Ensinnäkin, Carlo ja Francesco opettivat meille kuinka valmistaa erilaisia pastoja, mikä oli hauskaa, mutta sain tietää, että söin sen paremmin kuin teen. Tunnin jälkeen nauttinut kaikkien aikojen parhaista Alfredoista, samoin kuin mahtavia capreseja, leipää, munakoiso parmigianaa ja tiramisua. Meillä oli upea aika, ja tehtyjen hienojen muistojen ohella saimme myös viedä kotiin esiliinat ja pastatuotteita kotona tehdäkseen.

Mukava oppitunti, hienoja vinkkejä, uskomattomia alfredo-pastoja!

Tein tämän äitini kanssa ja olimme ainoat 2 ihmistä sinä aamuna. Kokki oli erittäin mukava ja hänen englanninsä oli hyvä. Hän näytti meille perinteisen tavan valmistaa tavaroita käsin, sitten leikata, taittaa ja kiertyä 10 kpl italialaisten pastojen muunnelmiin. Lounas jälkikäteen pasta-alfredon kanssa oli uskomatonta! Siellä oli niin paljon ruokaa. Emme jätä nälkäiseksi. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, joka etsii hauskaa toimintaa!

Asiantunteva ja innokas opas, erittäin mukava kokemus ja nähtiin gallerian kohokohdat. Opas huolehti ryhmästä ja kertoi kivoja tarinoita teoksista ja niiden tekijöistä.

Pastakurssi oli antoisa, opimme pastan teon alusta lähtien ja erilaisten pastamuotojen käytön. Opetus oli henkilökohtaista ja mukavaa.

Upea palatsi, asiantunteva ja mielenkiintoinen opas.