Valitse päivämäärät

Rooman katakombit

Tutustu tähän muinaiseen hautapaikkaan, joka koostuu kymmenistä katakombeista ja kilometrien mittaisista käytävistä Rooman katujen alla.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
41 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 41

Rooman katakombit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooman katakombit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooman katakombit : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 264 arvosteluun

Katakombikierros kestää noin 45 minuuttia, tiukasti ajoitettu ja jaettu kielen mukaan. Alue on kaupungin ulkopuolella ja erittäin hyvin hoidettu. Kuljetus sinne oli erittäin ammattimaista ja kuljettaja oli mukava. Opas saksalainen, hieman yksitoikkoinen ja varmasti hyvällä tiedolla. Yritimme saada vastauksen mahdollisimman moneen kysymykseen... toivon, että kiertue olisi voinut olla pidempi. Mutta ensivaikutelma on varmasti olemassa. Vaikuttava ….

Katakombit ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Paikallinen opas tarjotaan ja oli erittäin yksitoikkoinen. Teksti näytti olevan ulkoa opittu. Kuljetus sujui loistavasti, kuljettaja pystyi antamaan paljon tietoa Roomasta ja näytteli käytettävissä olevan ajan sisällä toisen näkemän, jota emme tienneet (Basilica San Paolo).

Opastettu kierros oli alusta alkaen hyvin organisoitu, sopivan mittainen ja tehokas. Opas oli erittäin asiantunteva ja innostava, ja hänellä oli mainion määrätietoinen ja huumorintajuinen ote. Todella hyvä ja suositeltava kierros!