Valitse päivämäärät

Rooman katakombit

Tutustu tähän muinaiseen hautapaikkaan, joka koostuu kymmenistä katakombeista ja kilometrien mittaisista käytävistä Rooman katujen alla.

42 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Rooman katakombit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooman katakombit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooman katakombit : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 137 arvosteluun

Tämä on niin mielenkiintoinen ainutlaatuinen paikka nähdä. Se oli parempi kuin odotin ja se on kokeilemisen arvoinen kokemus. Katakombeissa lämpötila on matalampi, mutta tuntui hyvältä pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen. Minusta oli todella siistiä käydä heidän luonaan. Suosittelen niitä.

Erittäin mielenkiintoinen kiertue ja kysymyksiin vastattiin, varsinkin kun olimme tuolloin ainoat osallistujat. Opas oli alussa hieman jäykkä, mutta löystyi ajan myötä ja vastasi kaikkiin kysymyksiin yksityiskohtaisesti. Harmi vain, että et voi ottaa kuvia.

Teimme kiertueen saksaksi. Kiertueemme opas puhui täydellistä saksaa ja selitti paljon asioita erittäin mielenkiintoisella ja ymmärrettävällä tavalla. Hauskaa oli! On järkevää, että sinulla on kevyt takki. Katakombeissa on todella kylmä.

Super interesting place! Well organised tours in different languages. Duration of tour suitable. It would have been good if there were better explanations/directions for bus stops.

Mielenkiintoinen retki ja hyvä, asiantunteva opas.