Suosittelemamme elämykset kaupungissa Rovaniemi

Rovaniemi: Revontulet erämaaretki kameran kanssa

1. Rovaniemi: Revontulet erämaaretki kameran kanssa

Aja pois kaupungista paikkaan, jossa on parhaat mahdollisuudet nähdä revontulia. Etsi lämmin paikka nuotion sytyttämiseen ja istu odottamaan näytöstä. Hyödy siitä, että mitä enemmän aikaa vietät ulkona, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on nähdä valot. Yleensä voit nähdä revontulet keskellä valtavaa jäätynyttä järveä tai jokea. Lähde elämysretkelle, jossa voit vierailla jopa kolmessa paikassa, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet. Mene nuotion ääreen oppaasi kanssa, joka kertoo sinulle myös perinteisistä eläimistä ja tavoista.

Rovaniemi: Porot, Huskyt & Joulupukin Pajakylä

2. Rovaniemi: Porot, Huskyt & Joulupukin Pajakylä

Koe Husky Farm, Porokelkka & Joulupukin kylä! Nauti koko päivän arktisista elämyksistä Rovaniemellä! Tämä retki sisältää Lapin erikoisimpia aktiviteetteja; Tutustu Alaskan Husky-farmiin jännittävällä kelkka-ajelulla, tutustu porotilaan itse ajettavalla kelkka-ajelulla, nauti perinteinen lounas, lapset voivat ajaa minilumikelkoilla miniradallamme ja nauti vapaa-ajasta Joulupukin kylässä, jossa voit tavata itse Joulupukin! Aloita päiväsi ja lähde matkalle lumoavalle Napapiirin alueelle nouto Rovaniemeltä. Tutustu viehättävään porotilaan ja pääset lähelle näitä ihastuttavia otuksia samalla kun vangitset unohtumattomia hetkiä rakkaidesi kanssa. Paimenten antamien oivaltavien ohjeiden jälkeen pääset ajamaan omaa porokelkkaasi lyhyellä, 500 metrin mittaisella ajelulla. vasta opitut taitosi palkitaan porokelkka-ajokortilla! Nauti perinteinen lohikeittolounas maatilavierailun aikana. Lounaan jälkeen voit suunnata Alaskan Husky Farmille, jossa tapaat nämä kauniit, uskolliset ja energiset koirat. Koe jännittävä 800 metrin rekkakyyti niiden kanssa ja selvitä, miksi ne tunnetaan Lapin "kelkkakoirina". Lopuksi sinulla on vapaata aikaa vierailla Joulupukin kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus tavata itse Joulupukki, astua napapiirin yli ja nauttia puhtaasta joulumielestä. Sinulla on myös aikaa lahjaostoksille ja joulukirjeen lähettämiseen Joulupukin postitoimistosta. 4-12-vuotiaat lapset voivat kokeilla minilumikelkkailua 10 minuutin ajan miniradallamme. Päiväsi päättyy, kun oppaasi vie sinut takaisin Rovaniemelle.

Rovaniemi: Apukka-huskyseikkailu

3. Rovaniemi: Apukka-huskyseikkailu

Tapaa uusia ulvovia, karvaisia ystäviäsi tällä safariseikkailulla. Huskyt ovat yksi pohjoisen rakastetuimmista eläimistä, ja ymmärrät miksi heti, kun tapaat lauman. Silitä niitä, poseeraa niiden kanssaan valokuvissa ja kuuntele tarinoita niiden elämästään.   Lähde sitten 5-10 kilometriä pitkälle husky-valjakkoajelulle, jossa pääset itse olemaan ohjastaja. Tämä tarkoittaa, että voit hallita rekiä hinaavaa huskylaumaa. Koirat rakastavat ehdottomasti kuormien vetämistä ja juoksemista polulla metsien poikki. Tunne ajon jännitys ja viileä tuuli kasvoillasi repiessäsi läpi metsien.   Nauti lopuksi kuuma juoma ennen kuin hyvästelet uudet ystäväsi.

Rovaniemi: Poroajelu kuumalla juomalla ja kekseillä varustettuna

4. Rovaniemi: Poroajelu kuumalla juomalla ja kekseillä varustettuna

Vierailet Rovaniemen alueen vanhimmalla ja aidoimmalla porotilalla. Sinua odottaa mukava 45m/1h porokelkkailu metsässä. Nauti kauniista lumisista metsämaisemista uuden eläinystäväsi kanssa. Ratsastuksen jälkeen suuntaat sisälle perinteiseen puiseen kota, lämmittelet nuotion äärellä ja nautit lämmintä kuumaa marjamehua samalla, kun saat tietoa porojen elämänkaaresta, poronhoidon elämäntavasta ja tilasta yleensä. Voit kysyä kaikki mahdolliset kysymyksesi poroista tai elämästä maatilalla ennen kuin viemme sinut takaisin majapaikkaasi.

Revontuliretki ja lappilainen grilli-ilta Rovaniemeltä

5. Revontuliretki ja lappilainen grilli-ilta Rovaniemeltä

Revontulien tanssin näkeminen taivaalla on niin voimakas ja ainutlaatuinen luonnonilmiö, että se muuttaa elämiä maan päällä. Suomen Lappi on yksi maailman parhaista paikoista nähdä tuo upea ilmiö. Oppaasi noutaa sinut majoitukseltasi, josta matka jatkuu kauas kaupungista luonnonmaisemiin. Täydellisessä pimeydessä on paras mahdollisuus nähdä kauniit revontulet. Kohteessa on aika nauttia perinteinen lappilainen grilli-illallinen ja mustikkateetä. Oppaat kertovat sinulle lisää revontulista.

Rovaniemi: Revontulet ja Husky-rekiajelu

6. Rovaniemi: Revontulet ja Husky-rekiajelu

Löydä revontulien tanssivat värit, kun liukuu Lapin maiseman halki maanviljelijöiden vetämällä huskyreissulla. Nauti lumen peittämistä talvimetsistä, kun matkustat 5-10 kilometriä huskyjen vetämänä. Tapaa oppaasi hotellillasi lähellä Rovaniemen keskustaa ja suuntaa viehättävälle maalaistalolle, jossa tervehdit koiravaljakkojoukkueesi. Sitten lähdetään etsimään revontulia. Huskyt johdattavat sinut lappilaiseen metsään tutustumaan arktisen alueen hienoon ja ainutlaatuiseen luontoon. Ratsastuksen jälkeen voit nauttia grillattuja lappilaisia eväitä ja hyvää seuraa nuotion äärellä. Lämmittele itsesi höyryävillä juomilla, kun odotat revontulien ilmestymistä. Kun olet saanut tarpeeksesi tähtien katselusta ja häikäisevistä valonäytöksistä, oppaasi vie sinut takaisin hotellille, jotta voit levätä huomista seikkailua varten.

Rovaniemi: Korouoman kanjonin ja jäätyneiden vesiputousten retki

7. Rovaniemi: Korouoman kanjonin ja jäätyneiden vesiputousten retki

Löydä Rovaniemeltä kaakkoon sijaitseva Korouoma, 30 kilometriä pitkä ja 130 metriä syvä kanjoni, joka tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ympäri vuoden. Talvella vesiputoukset muuttuvat upeiksi jäämuodostelmiksi, jotka ovat tunnettuja jääkiipeilyyn. Ota ensin oppaasi kyytiin majapaikastasi Rovaniemellä ja lähde kohti Korouoman kanjonin luonnonsuojelualuetta. Aloita retki patikoimalla puiston läpi ja ihaile upeita maisemia, kuten jyrkänteitä, koskia ja vesiputouksia. Pitäkää silmänne terävänä, jotta voitte tarkkailla monia harvinaisia lajeja, jotka kutsuvat aluetta kodikseen. Lumikengät ovat valinnaiset, mutta niistä voi olla hyötyä, jos tarvitset lisää varmuutta kanjonia pitkin vaeltaessasi tai haluat vain nauttia syvällä lumessa kävelystä. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus tarkkailla joitakin Euroopan upeimmista jäätyneistä vesiputouksista ja nauttia lumisen luonnon kauneudesta. Lämmittele tyypillisellä suomalaisella nuotio-aterialla avotulen äärellä. Seuraa, kun oppaasi näyttää sinulle nuotion tekotaitonsa. Kuuden tunnin retken päätteeksi palaat Rovaniemelle, josta sinut viedään hotellillesi noin klo 16.00 mennessä.

Itse ajettu 5km husky ratsastus seikkailu

8. Itse ajettu 5km husky ratsastus seikkailu

Haemme sinut majapaikastasi tai kokouspaikalta. Ajamme Rovaniemen keskustan ulkopuolelle huskykoirien kenneliin. Paikalla tapaat ammattitaitoiset muserit, jotka opastavat sinua kelkan ajamisessa. Lähdet upeaan kokemukseen 5 km:n huskyajelulle upeiden maisemien halki. Lopussa pääset perinteiseen kota- tai jurttaan nauttimaan lämpimästä juomasta ja kekseistä sekä tutustumaan huskyihin ja kenneliin. Huomioithan, että tämä on pienryhmäkokemus kaukana suurista huskykenneleistä.

Rovaniemi: 5 tunnin moottorikelkka- ja jääkalastusretki

9. Rovaniemi: 5 tunnin moottorikelkka- ja jääkalastusretki

Sukella erämaan syvyyksiin ajaessasi 30–40 kilometriä jäätyneiden jokien varrella moottorikelkalla ja katsellen talven lentäviä maisemia. Aja jäätyviä jokia pitkin kätketylle talvikalastuspaikalle erämaan keskelle. Opi suomalaista elämäntapaa, kun oppaasi opettaa poraamaan reiän jäähän ja valmistelemaan pilkkivavan ja syöttejä. Sillä välin oppaasi valmistaa herkullisen keittolounaan. Jos olet onnekas, tämän mukana tulee päivän saalis. Tämän jälkeen matkusta takaisin lähtöpisteeseen.

Rovaniemi: Revontuliretki takuuvarmoilla havainnoilla

10. Rovaniemi: Revontuliretki takuuvarmoilla havainnoilla

Tervetuloa innokkaiden revontuliharrastajien äärimmäiseen seikkailuun. Eksklusiivinen revontuliretkesi Lappiin lupaa unohtumattoman matkan napapiirin sydämeen. Todista revontulien spektaakkelia taitavan revontulimetsästäjän ja valokuvaajan seurassa. Toisin kuin muut retket, jotka rajoittuvat yhteen paikkaan, tämä retki vie sinut riemastuttavaan revontulien jahtiin, missä tahansa ne näkyvätkin. Oppaat käyttävät laajaa kokemustaan ja teknologiaansa paikallistamaan taivaankappaleita, jolloin mahdollisuutesi nähdä kunnioitusta herättävä ilmiö ovat mahdollisimman suuret. Sää- ja aurinkoennusteiden perusteellisen seurannan ansiosta saat parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Jos ennuste osoittaa, että revontulia ei näy, sinulle ilmoitetaan siitä viipymättä ja tarjotaan mahdollisuutta siirtää retken ajankohtaa tai peruuttaa se. Intohimoinen asiantuntijaryhmä on omistautunut tarjoamaan sinulle lumoavan kokemuksen, joka on omistautunut luomaan muistoja, jotka kestävät koko elämän. Et ole vain yksi turistiryhmä, vaan sinusta tulee osa yhteistä matkaa todistamaan luonnon lumoavinta valoshow'ta. Nauti jokaisesta hetkestä upeassa valoshow'ssa paikallisen valokuvaajan avustuksella. Jätä näiden arvokkaiden muistojen vangitseminen asiantuntijoiden käsiin, jotta voit uppoutua täysin Aurora Borealis -valon taikaan. Kun matkalla on enintään 8 henkilöä, laivalla on valokuvaaja, asiantunteva opas ja hotellin nouto ja kyyditys Rovaniemeltä, voit rentoutua ja uppoutua täysin revontulielämykseen.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Rovaniemi
Vieraile joulupukin ja hänen porojen luona, näe revontulia ja nauti arktisesta elämästä Lapin pääkaupungissa.

Parhaat aktiviteetit

Rovaniemi: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

270 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 17

Immersiivisiä elämyksiä

Rovaniemi: Koe enemmän

Näytä kaikki

Rovaniemi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rovaniemi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rovaniemi ovat

Oulu

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Rovaniemi?

Rovaniemi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rovaniemi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rovaniemi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 946 arvosteluun

Oli todella hyvä kiertue! ! Jos olet kaupungin alueella, sinut noudetaan hotellin edestä ja talvivaatteet ja kylmäkengät sisältyvät matkan hintaan. Minun neuvoni olisi käyttää hattua, äänenvaimenninta ja käsineitä ja käyttää paksuja sukkia. Käytin ohuita sukkia, joten jalkani olivat niin kylmät, että sattui. Onneksi pystyin näkemään revontulia todella kauniisti, ja revontulia katsellessa sain kuulla revontulia koskevia legendoja ja pääsin nauttimaan kiertueesta entistä enemmän. Osallistuin BBQ-kiertueelle ja olin erittäin tyytyväinen riisiin, makkaraan, lohikeittoon, vaahtokarkkeihin ja mustikkateen. Meillä oli tuli teltassa, joten pystyimme pysymään lämpimänä. Tällä kertaa oppaanamme toiminut Jan on erittäin innostunut opas, joka opetti minut ottamaan kauniita kuvia revontulesta kameralla, ja hän puhui hauskoista asioista ja jätti siitä erittäin hyvän muiston! Kiitos paljon

Helppo löytää, ihmisiä oli vähän koronaviruksen vuoksi, oli hienoa! uppoutuminen igluun, jääveistoksia, käynti baarissa, ravintolassa ja jäähuoneessa... Luistimet ja poijut käytettävissä liukumiseen. Olimme 2 aikuista, meillä oli todella hauskaa, paluu lapsuuteen taattu! Sijaitsee Joulupukin kylässä maagisessa ympäristössä (olimme siellä joulukuussa)

Olimme pienissä ryhmissä suojavaatteiden ja -saappaat mukana. Annettiin selkeät ohjeet reen ajamiseen. Koirat olivat erittäin innokkaita liikkeelle, viettivät mukavaa aikaa reessä ja saivat sen jälkeen viettää aikaa koirien hälinää. meillä ei ollut kiirettä, se oli mitä nautinnollisin iltapäivä. Suosittelen tätä matkaa sen arvoista.

Kokemuksen arvoinen 7 km kelkka on helppo kuljettaa. Myös koko henkilökunta on ollut erittäin ystävällistä ja sitten marssin päätteeksi saa silittää ja viettää paljon aikaa huskyn kanssa.

Opasni on erittäin mukava, ajoi meidät eri paikkoihin lisätäkseen mahdollisuuksia nähdä revontulet, hän myös opettaa meille kuinka ottaa mukavia kuvia