Royal Albert Hall

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Royal Albert Hall: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Royal Albert Hall? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Royal Albert Hall : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 962 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Se oli hyvä siihen, mitä se oli, auttoi meitä tekemään monia asioita, joita halusimme tehdä… ainoa ongelma oli, jos et lue, kuinka kauan se kestää, se on shokki. Siinä ei ollut selkeää merkintää, että kun olet aktivoinut sen, se ei ole ensimmäisestä toiminnasta, vaan päivästä. Joten käytimme sitä ensin kello 2.30 keskiviikkona, luullen, että meillä oli perjantaihin klo 2.30 asti. Osoittautuu, että se tulee vain päiväkaudesta, ei ajasta, joten käytimme sitä keskiviikkona ja voimme käyttää sitä torstaina, ei muuta, mikä tuli järkytys, koska tämä ei ole selvää. Myös osa aktiviteeteista on jo ilmaisia, joten ole varovainen mihin menet.

helppo juttu

Muuten hyvä tapa tutustua kaupunkiin mutta lontoo niin iso kaupunki ettei montaa kohdetta ehdi yhteen päivään ja näin ollen ei ollut edullinen tapa. Passilla muuten kyllä pääsi hyvin liikkumaan.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.