Valitse päivämäärät

Royal Albert Hall

  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Royal Albert Hall: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Royal Albert Hall? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Royal Albert Hall : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 410 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Mikä ihana matka. :) Oppaamme Sophie ei vain tiennyt paljon yksityiskohtia kaikista näkemisen arvoisista rakennuksista, vaan myös kuinka tehdä niistä viihdyttävä show. Kiitos tästä, toivottavasti nähdään taas pian! Vain vihjeenä; yritä olla aikaisemmin kuin aikaisin kohtaamispaikalla ja varmista, että saat istumapaikan bussin vasemmalle puolelle, varsinkin kun olet siellä tekemässä upeita kuvia.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.

Uskomattoman viihdyttävä puolitoista tuntia! Todella tunnelmallinen (bussimme lähti 8.30, joten oli juuri alkanut hämärtää). Shay oli loistava opas - annettiin paljon mielenkiintoista tietoa ja kiertue kattoi monia tärkeitä Lontoon kohteita - täydellinen aloitus kaupunkilomaamme. Kiitos!

Teimme tämän kiertueen saapumisiltamme. Saat hyvän ensimmäisen yleiskatsauksen ja näet upean valaistun kaupungin. Mukava opas tarjoaa tietoa ja hauskoja anekdootteja. Voi tulla melko raikas ja tuulinen, joten ota mukaan lämmin takki, mahdollisesti hupullinen