Royal Albert Hall

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Royal Albert Hall: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Royal Albert Hall? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Royal Albert Hall : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 858 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Sitä, mitä Skip The Line -sivustojen yläpuolella olevassa luettelossa ei ole selkeästi muotoiltu, on noin 8. Vaikka kuvakkeessa on symboli, luettelo on tiheä ja hieno, kun suositulla sivustolla ei ole tätä ominaisuutta. Sanon, että Lontoon Towerissa ja Churchillin sotakaapin museoissa oli Skip thr line -ominaisuus ja että ne ovat hintansa arvoisia pelkästään thise 2: lle.

Kaikki sujui mutkattomasti. Paljon valikoimaa nähtävyyksiä. Olisi ollut mukavaa, jos hop in hop off -bussi, kuten London Pass, olisi ollut voimassa kaksi päivää. Yhden päivän aikana ei ole mahdollista ajaa kaikkia reittejä ja nähdä yhtä tai toista näkymää. Avoimen katon takia bussissa oli erittäin kylmä. Valitettavasti London Eye ei ollut mukana.

helppo juttu

Muuten hyvä tapa tutustua kaupunkiin mutta lontoo niin iso kaupunki ettei montaa kohdetta ehdi yhteen päivään ja näin ollen ei ollut edullinen tapa. Passilla muuten kyllä pääsi hyvin liikkumaan.