Valitse päivämäärät

Royal Mile

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Muut elämykset
55 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 55

Royal Mile: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Royal Mile? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Royal Mile : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 38 230 arvosteluun

12 tunnissa matkustat aina Pohjois-Skotlantiin, mikä antaa sinulle maistaa ylänköjä viettämättä paljon aikaa missään paikassa. Toivomme, että olisimme voineet tehdä yli 3 päivän matkan ylängölle tai Skye-saarelle, mutta tämä teaser-kiertue oli mitä voimme sovittaa aikatauluun. Rory teki hienoa työtä antaessaan taustaa vierailemiemme paikkojen historiaan ja taustaan. Ensimmäisessä kiertueessaan useita kuukausia se ei näyttänyt, ja hän teki hienoa työtä. COVID-varotoimet: valmentaja oli pieni, mutta samoin ryhmän koko, joten jokainen ryhmä pystyi levittämään mukavasti ilman huolta. Meitä pyydettiin myös pysymään naamioituneina koko ajan valmentajalla.

Saapuessaan tapaamispaikkaan opas Rory oli niin ystävällinen ja sai meidät kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi. Kaikkien lämpötilojen tarkistus saatiin päätökseen ennen bussille nousua, ja kaikille ilmoitettiin käytettävien naamioiden säännöt. Matka jokaiseen paikkaan sujui nopeasti ja Roryn kertomat tarinat olivat hauskoja. Matkaoppaamme Rory sopi kaikkeen ja ryhmä itse oli täsmällinen, mikä tarkoitti sitä, että pääsimme jokaiseen paikkaan ajoissa. Kokonaisuutena kiertue ei tuntunut kiireiseltä ja näkymät olivat houkuttelevia. Suosittelemme

Vietin ihanan päivän erittäin asiantuntevan oppaan kanssa. Hänellä oli paljon tarinoita kerrottavaa. Erittäin hyvä kuljettaja, joka tiesi hyvin reitin hyvät kohdat. Onneksi meillä oli myös mahtava aurinkoinen kevätpäivä. Yksi huoleni oli tilanne Covid-19: n kanssa, mutta tunsin oloni turvalliseksi koko päivän. Pikkubussin sisällä oli paljon tilaa sosiaaliselle etäisyydelle, ja kaikki muut ryhmässä olivat iloisia voidessaan käyttää kasvonaamiota. Suosittelen ehdottomasti kiertuetta

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)