Valitse päivämäärät

Rüdesheim am Rhein Gastronomia ja yöelämä

2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Rüdesheim am Rhein: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rüdesheim am Rhein? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rüdesheim am Rhein : Mitä vierailijat sanovat

Lue kuvaus huolellisesti. Tein tämän matkan sesonkiajan ulkopuolella, kun Keski-Reinin kiertoajeluveneet eivät kulje, joten matkatoimiston vakuutuksella sain paikan yhdestä harvoista käynnissä olevista veneistä. Bussikuljetuksen ansiosta pääsin katsomaan kaikkea, mikä ei tunnelien ja nopeuden vuoksi ole mahdollista junasta. Kyllä, voit tehdä sen halvemmalla, kyllä siellä on toistoa ylös ja alas, mutta maisemat teki sen sen arvoiseksi. Oppaamme Michael oli erittäin ystävällinen ja kertoi paljon huonoja vitsejä vaimostaan (joka ei ollut paikalla puolustamassa itseään), mutta tiedät tyypin, vain rullaa sen kanssa ja sinulla on hauskaa. En juo alkoholia, joten viininmaistelu jäi minulta hukkaan, mutta muut näyttivät nauttivan siitä.

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

Päivä oli onnistunut, opas mukava ja humoristinen. Köysirata, risteily ja näköalapaikka fantastiset. Lounas pienoinen pettymys, samoin viininmaistajaiset. Kokonaisuus kuitenkin hyvä.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava, vaikka ravintola oli ehdoton painajainen