Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa El Arenal

El Arenal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa El Arenal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

El Arenal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 739 arvosteluun

Erinomaista toimintaa miehistö ja ilmapiiri laivalla on mahtava! Myös maalla tarkastussillan lähellä oleva joukkue on huippuluokkaa. Upea uintiaika upeassa vedessä. Hyvä kiertue Palman lahdella. Negatiivinen kohta tietopisteen henkilökunta maalla ei ole ollenkaan ystävällistä, pikku herrasmies kieltäytyi kertomasta missä kokoontumispiste oli ja jätti meidät täysin huomioimatta, kun puhuimme hänen kanssaan tai lähestyimme häntä.

Veneen miehistö soitti upeaa musiikkia! Tuntui kuin Oktoberfest Välimerellä. Miehistö antoi meille mahdollisuuden uida noin 25 minuuttia. Matkustajia varten oli laatikko snorkkeleita ja uimamaskeja. Kahden tunnin matkalla ja kohtuullisella hinnalla kiertue oli upea. Suosittelen tätä kiertuetta kaikille, jotka haluavat viettää kaksi tuntia vedessä ja kokea 25 minuutin uinnin. Loistava kiertue!

Venematka oli hieno, veneessä oli baari, juomat olivat vähän kalliita, mutta hyviä. Musiikki soi koko ajan, kun näet kaikki näkymät ja pysähdyt noin 20 minuutiksi uimaan meressä, heillä oli snorklausvarusteet, jotka olivat hyvät, ei paljon nähty, mutta kaiken kaikkiaan ihana kokemus. Suosittelen varsinkin hintansa puolesta.

Ui kauniissa lahdessa pienellä rahalla. Oli todella hienoa