Sacre Coeur

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Montmatren Sacré-Cœurin historia ja arkkitehtuuri

Pyhän sydämen basilika tunnetaan sen julkisivusta, upeista sisätiloista ja huikeista näkymistä Pariisiin. Tässä muutama vinkki, joiden avulla opit ymmärtämään sekä paikallisten että matkailijoiden parissa suosiota nauttivan nähtävyyttä paremmin.

Suunnittele vierailusi

 • Lippujen varaaminen

  Sacré-Cœurissa vieraileminen on ilmaista! Kierroksella saat enemmän irti vierailustasi, mutta opastetut kierrokset eivät käy kappeleissa.

 • Kappelin aukioloajat

  Sacré-Cœur on avoinna vierailijoille toukokuusta syyskuuhun klo 8.00-20.00 ja lokakuusta huhtikuuhun klo 9.00-17.00.
  Jumalanpalvelus järjestetään aina maanantaista perjantaihin klo 7.00, 11.15, 15.00 (vain perjantaisin), 18.30 sekä 22.00. Viikonloppuisin messu järjestetään klo klo 7.00, 11.00, 18.00 (vain sunnuntaisin) sekä klo 22.00.

 • Kuinka pääsen Sacré-Cœurille?

  Kukkulalle pääsee bussilinjoilla 30, 31, 80 ja 85. Sacré-Cœuria lähin metroasema on Anvers (linja 2). Asemalla voit hypätä köysiratahyttiin, mikäli mäkeä pitkin käveleminen kuulostaa liian haastavalta!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna kesäisin klo 8.00-20.00 ja talvisin klo 9.00-17.00.
 • Hinta
  Sacré-Cœurilla vieraileminen on ilmaista!
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti hyötyä vaikka kierrokset eivät kierräkään kappeleiden sisällä. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolinja 2, pysäkki Anvers, jolta voit kävellä perille tai mennä kirkolle köysiradalla. Myös bussit 30, 31, 80 ja 85 vievät perille.
 • Lisävinkkejä

  • Pysy valppaana ja pidä tavaroistasi huolta väkijoukoissa.

  • Pyri vierailemaan kirkolla selkeänä päivänä, jolloin näkymät ovat parhaimmillaan!

Sacre Coeur: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sacre Coeur? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sacre Coeur : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 401 arvosteluun

Tänään minulla oli kiertue Sacre Coure -basilikassa ja ympäröivässä Montmartren taiteilijaalueella, oppaamme Julian oli erittäin asiantunteva ja antoi taustan itse Pariisille syyn Sacre Coure (pyhä sydän) -basilikan rakentamiseen tapahtumien ja historiallisten nimien aikajanalla. luvut, hänen huomionsa yksityiskohtiin on valtava. Matka Montmartren ympäri oli yhtä informatiivinen, kun kuvattiin alueella asuneita taiteilijoita ja heidän yhteyksiään eri rakennuksiin ympäri kaupunkia, Juliansin kuvaus oli yksityiskohtainen ja hauska, mikä osoitti hänen kiistattoman innostuksensa tätä aihetta kohtaan, suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta, et tee sitä. olla pettynyt.

bussimatka oli erittäin mukava ja voit kuulla paljon tietoa. yksi näki kaikki nähtävyydet ilman paljon vaivaa. se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin lippujen kanssa. Olin jo tehnyt varauksen kotoa ja sitten minulla oli online-lippuja koodilla skannaamiseen matkapuhelimessani. Valitettavasti bussipysäkien työntekijät eivät pystyneet skannaamaan koodia, joten meidän piti ajaa toimistoon. se oli linja-autoreitillä, mutta siellä toimistossa he eivät voineet skannata lippujen koodia, ja me menetimme paljon aikaa, koska kesti kauemmin, kunnes saimme lopulta liput ja bussimatka voisi alkaa kunnolla.

Pariisi on niin hajallaan, mutta kaunis, että päätimme tehdä avoimen ylätason bussikierroksen saadaksemme suuntamme ja nähdäksemme mahdollisimman paljon muutamassa tunnissa. Kommentti oli paikoin hieman hajanaista, mutta se oli informatiivinen ja hauska. Meitä siunattiin upealla auringonpaisteella, vaikka se oli kylmä, mikä teki erinomaisen retken. Kaikki suosituimmat nähtävyydet Eifel-tornista Notre Dameen

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin