Sacre Coeur

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
39 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Sacre Coeur: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sacre Coeur? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sacre Coeur : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 351 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Yleiskuvan saamiseksi yksi (tai useampi) bussimatka on hyvä. Koska voit nousta ja nousta uudelleen milloin ja missä haluat, olet erittäin joustava. Varasimme bussilipun kahdeksi päiväksi ja saimme käyttää palvelua molempina päivinä. Bussit tulevat säännöllisesti hyvin lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Omalla kielelläsi soveltuvan äänioppaan avulla saat paljon tietoa yksittäisistä nähtävyyksistä ja voit sitten päättää, millä pysäkillä jäät pois.

Yksinkertaisesti suositeltavaa! Varasimme Big Busin, asensimme Big Bus -sovelluksen, kaikki pysäkit ja koko reitti näkyy sovelluksessa. Näimme hetkessä kaikki Pariisin tärkeimmät nähtävyydet. Ääniopas kertoi niin paljon mielenkiintoista. Paras päätös minulle ja perheelleni ja jokaisen euron arvoinen. Meillä oli upea sää, aurinkovoidetta ja hattua ei unohdeta! Pidä hauskaa Pariisissa!

Erittäin viihdyttävä kävelymatka, jossa noin 9 arvoitusta ratkaistava ja vastaukset löytyvät matkan varrelta. Lähtö on Moulin Rougessa ja loppu Sacre Coeurissa. Sen lisäksi saat paljon vähän tietoa. Kesto, riippuen kuinka nopeasti juoksee, istu alas ja ratkaise kysymys, hyvä tunti.

Toimi hyvin. Bussi pysähtyy tunnetuissa kohteissa, mm. Ooppera, Louvre,... Matkalla kulkee monia busseja, saimme aina istumapaikan huipulle. Äänikommentti antaa mielenkiintoisia faktoja. Muihin pääkaupunkeihin verrattuna se on kuitenkin liioiteltua.