Valitse päivämäärät

Sagrada Familia

Antoni Gaudin upea keskeneräinen basilika on täynnä symbolismia ja kiehtovia yksityiskohtia.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
128 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Sagrada Familia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sagrada Familia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sagrada Familia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 52 514 arvosteluun

Olemme vieneet sen koko päivän Barcelonassa ja se on valmis, he eivät kestäneet kauan tulla ja mitä tarvittiin. Toiset ovat kommentoineet, että tiedosta on pulaa, mutta se on hyvä tasapaino nauttia ja oppia. Näin on muissakin kaupungeissa ympäri maailmaa. Kaupungin ominaisuuksien vuoksi on paikkoja, jotka eivät ole kovin lähellä vetopistettä, mutta se on ymmärrettävää.

Kannattaa hankkia tämä lippu ja se on loistava tapa matkustaa. Meillä oli kahden päivän liput vähän eroa hinnassa. Jos sinulla on aikaa tehdä vain yksi reitti, suosittelen punaista reittiä. Punainen reitti ei ohita Sagradaa, mutta jos hyppäät Casa Milaan, Sagrada on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Täydellinen kulkuväline :) teimme molemmat retket kahden päivän aikana ja pääsimme kyytiin ja pois milloin tahansa. Nähtävyyksiin pääseminen oli suuri apu. Kolmannesta päivästä lähtien käytimme metroa. Nuorten 4 hengen perheenä maksat hieman enemmän.

Selitykset olivat erittäin hyviä. Huomasimme kuitenkin ajettaessa osuutta toisella kerralla, että selitykset jäivät ensimmäisellä kerralla pois. Joskus he olivat myös myöhässä. Mutta muuten erittäin suositeltavaa yleiskatsauksen saamiseksi.

Bussikierros näyttää kaikki tärkeät paikat Barcelonassa. Voit nousta pois ja nousta uudelleen millä tahansa pysäkillä, saat kaikki tärkeät tiedot yksittäisistä nähtävyyksistä kuulokkeiden kautta, ehdottomasti suositeltavaa.