Sagrada Familia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Mikä Sagrada Familian torneista on paras?

Antoni Gaudín kunnianhimoisin projekti on keskeneräinen vielä lähes sata vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Vain kaksi Sagrada Familian upeista torneista on valmiita ja avoinna yleisölle. Kumpi torneista on vierailun arvoinen, Natividad vai Pasión?

 • Arkkitehtuuri

  1. Arkkitehtuuri

  Gaudín fanit voivat ihailla hänen upeinta kädenjälkeään Natividad-tornissa. Pasión-torni on vaatimattomammin koristeltu ja hillitymmän goottilainen.

 • Uskonto

  2. Uskonto

  Molempien tornien nimet ovat uskonnollisia symboleita. Natividad on kärsivään ja luurankomaiseen Pasióniin verrattuna riemukas ja iloinen.

 • Näköalat

  3. Näköalat

  Pasión on torneista korkeampi. Natividad aukeaa liian myöhään auringonlaskun katselemista ajatellen ja näkymät sieltä ovat vaatimattomammat, mutta monipuolisemmat.

 • Sisäänpääsy

  4. Sisäänpääsy

  Ota huomioon, että ainoastaan Pasión-tornissa on hissi, jolla pääsee takaisin alas!

 • Väkijoukot

  5. Väkijoukot

  Natividad on yleensä vähemmän ruuhkainen, sillä ryhmät eivät pääse sinne. Jos väkijoukot tuntuvat luotaantyöntäviltä, voit ihailla rakennusta ulkopuolelta upeassa iltavalaistuksessa!

Suunnittele vierailusi

 • Miten pääsen Sagrada Familialle?

  Pääset perille helpoiten metrolla. Hyppää kyydistä pois kätevästi nimetyllä Sagrada Familia -metropysäkillä.

 • Milloin Sagrada Familialla kannattaa vierailla?

  Sagrada Familialla on aina väkijoukkoja, mutta jonot ovat lyhyimmillään aikaisin aamulla sekä myöhään iltapäivällä, jolloin myös auringonlasku on upeimmillaan.

 • Lippujen ostaminen

  Varaudu jonottamaan jopa tuntien ajan, mikäli et varaa lippujasi etukäteen. Liput voi ostaa helposti verkossa. Hinnat vaihtelevat riippuen siitä, missä osissa haluat vierailla ja haluatko varata äänioppaan tai kierroksen. Lipuilla on tunnin sisäänkäyntiaikaikkuna, mutta sisällä voit viipyä nähtävyyden sulkemisaikaan saakka.

 • Kauanko aikaa kannattaa varata?

  Sagrada Familiassa menee helposti n. 3-4 tuntia, mutta jos sinulla on kiire, myös puolet ajasta voi riittää. Muista varata lippusi etukäteen.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Sulkemisajat: marraskuusta helmikuuhun klo 18.00, huhtikuusta syyskuuhun klo 20.00, maaliskuussa ja lokakuussa klo 19.00.
 • Hinta
  Ilmainen ulkopuolelta katseltaessa, pääsyliput alkaen 15 €. Saatavilla on myös opastettuja kierroksia sekä vierailuja torneihin.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on apua. Voit varata oppaan tai äänioppaan lisähintaan pääsylippuja ostaessasi.
 • Kuinka päästä perille
  Matkusta metrolla Sagrada Familia -pysäkille.
 • Lisävinkkejä

  • Muistathan, että tämä on kirkko. Käyttäydy kirkossa asianmukaisesti ja keskustele hiljaisella äänellä.

  • Reput, laukut ja matkalaukut tulee jättää tavaransäilytystilaan ennen kirkkoon menemistä.

  • Alle 16-vuotiaiden tulee saapua kirkkoon aikuisen seurassa.

Más actividades y cosas que hacer en Sagrada Familia

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Sagrada Familia? Pincha aquí para ver la lista completa.

Sagrada Familia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 29 731 arvosteluun

Sagrada Familia on aivan uskomattoman kaunis

Olen käynyt viimeksi ko. kirkossa kuusi vuotta sitten. Nyt oli upeata nähdä, kuinka kaunis kirkkosalista on tullut. Nautin suunnattomasti opastuksesta. Oppaan selostuksen ansiosta osasi pysähtyä katsomaan kaikkia yksityiskohtia ja ymmärsi niiden merkityksen. Valitettavasti emme voineet mennä torneihin, koska matkakumppanini ei voinut kulkea portaita alas. Miksi kirkossa ei enää pääse hissillä alas? Menkää ihmeessä käymään ko. kirkossa. Minä menen aina, kun käyn Barcelonassa.

Monipuolisesti ja asiantuntevasti hoidettu esittelykierros

Opas oli perehtynyt Gaudin historiaan monipuolisesti ja esitti mielenkiintoisella ja persoonallisella tavalla kirkon syntyhistorian ja miten on päästy tähän päivään. Todella mielenkiintoinen kierros

Historiatietojen syventäminen kävi mukavasti asiantuntijan avulla.

Sagrada Familia oli todella mahtava Basilica. Oppaamme oli innostunut ja paneutunut historiallisen monumentin rakennusvaiheisiin ja arkkitehti Anthony Gaudin elämänvaiheisiin.

Opas (Marc) oli erittäin hyvä ja huomioi kaikki osallistujat hienosti. Interaktiivinen ja paljon mielenkiintoista informaatiota. Suosittelen!

Olis voinut olla liikenteessä huomioliivit, vaikka ryhmän värin mukaan, päällä !!!