Tekemistä kohteessa
Saint-Tropez

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Saint-Tropez: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Saint-Tropez kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Saint-Tropez: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Saint-Tropez? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Saint-Tropez : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 488 arvosteluun

Matkan kuvaus lukee ikään kuin tämä olisi veneretki, se ei ole. Se on kuitenkin hyvä kiertue. Otimme pienen lautan Saint Tropeziin, joka oli vilkas purjehduskilpailun päätyttyä. Mieheni ja minä halusimme mennä rannoille, joita kuljettajamme jostain syystä vastusti ja kertoi meille, että käveleminen oli liian kaukana ja takseihin ei pitänyt luottaa. hän sanoi, että meillä olisi viisi minuuttia rannalla ennen lähtöämme. Olimme molemmat erittäin tyytymättömiä tähän, koska kiertueen kuvauksessa lukee 3 tuntia St. Tropezilla tutkimaan rantoja, kahviloita ja kaupunkia. Koska regatta oli vaikea tutkia ja päästä kahvilaan, on sanomattakin selvää, että 3 tuntia oli paljon. Lähtiessään hän ajoi meidät rannoille kuten luvattiin, mikä oli ehkä 3,5 mailia, jonka olisimme mielellämme kävelleet, jos meille olisi kerrottu, mikä oli pettymys. Kiertue takaisin Nizzaan kaunista rannikkoa pitkin oli upea. Pysähdy useissa kaupungeissa tutkimaan linnoja ja kyliä. Se oli kiertueen paras osa.

Todella mahtava kokemus ja Saint Tropez ei ollut kohokohta, pikku Vinice oli. Lauttamatka oli erittäin mukava. Ei tungosta ja erittäin mukava. Matka pitkin rannikkoa takaisin oli henkeäsalpaava. Ja ... Oppaamme oli todella mahtava. Suosittelen tätä lämpimästi. Niin iloinen, että päätin tehdä tämän kiertueena, koska sain nähdä paljon enemmän alueesta.

Retken nimi harhaanjohtava

Luulin olevani menossa veneretkelle, mutta matkasimmekin autolla. Lautalla matka St Tropeziin kesti 15min. Retki oli kyllä huvin hoidettu ja näimme paljon, mutta retken nimen kyllä vaihtaisin, vaikka pelkkä päiväretki St Tropeziin. Varmasti käytämme jatkossakin retkitarjontaanne!

Sorunsuz guzel bir gun gecirdik, tur aciklamasi daha iyi olabilir di, otelimizden alindik ve otele birakildik, tekne ile ulasim beklerken St-Tropez yakinina kadar minibus ile goturulduk. yolcu teknesine bindirildik, yine de tesekkur ederim. (Rehber cok zarif ve ilgiliydi)

Onneksi valitsimme vierailla lauantaina, koska viikon aikana Saint Tropeziin saapuminen on liikenteen tuskaa.Saimme käydä torilla ja kävellä kaupungin läpi poliisiasemalle. Sen jälkeen kanavamatka Port Grimaudissa ja lyhyt uinti meressä.