Valitse päivämäärät

Sainte-Chapelle

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
19 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Sainte-Chapelle: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sainte-Chapelle? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sainte-Chapelle : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 401 arvosteluun

Meillä oli vain 2 päivää aikaa kokea Pariisin nähtävyydet. Olimme huolissamme siitä, että pitkän jonon vuoksi pääsisimme näkemään vain 1 tai 2 nähtävyyttä. Tämän Pariisin 1 päivän matkan ansiosta onnistuimme mahtumaan Louvren Eiffel-tornin huippukokoukseen, mukaan lukien Mona Lisa, sekä erittäin rentouttava ja opettavainen matka Sienelle sekä enemmän kuin tarpeeksi aikaa viettää näissä kohteissa. Tämä jätti meille ylimääräisen päivän tutkiaksemme joitain vähemmän kiireisiä nähtävyyksiä. Sinulla on todellakin oltava rajoitettu aika. Varmista vain, että teet varauksen hyvissä ajoin, etenkin sesonkiaikana.

Tämä oli erittäin hyvin suunniteltu ja järjestetty kiertue, jossa nähtiin paljon Pariisia 6 tunnissa. Nautimme todella kävelyn, metron ja jokiveneen yhdistelmästä 1 tunnin ajan nuottalla. Janet erittäin ystävällinen ja hyvin informoitu ystävällinen oppaamme oli poikkeuksellinen, joten iloinen, että saimme hänet tänään! Kiitos jälleen upeasta kiertueesta yrityksestäsi Deb & Dave Australia

Helppo pääsy tähän kauniiseen kirkkoon. Huomaa, että lasimaalauksen upeat seinät ovat toisella tasolla, jonne pääsee kapeilla kierreportailla. Ylempi taso on auki ja lasi on pääveto. Alakerrassa on muutamia näyttelyitä ja lahjatavarakauppa, jossa on erittäin mukavia esineitä. On olemassa ääniopas e tra 3 €: lle, jonka välitimme, mutta se oli luultavasti hyvä idea.

Luogo imperdibile se si visita Parigi! Con la sua altezza e le sue vetrate meravigliose è un luogo unico ed emozionante! La visita dura circa una mezz'ora e la cappella è in full center, quindi facilissima da raggiungere. Assolutamente una tappa obbligatoria da non perdere!

Upea arkkitehtuurin helmi! Suurenmoiset mosaiikit! Kannattaa nähdä kaikkien historiasta ja adkkitehtuurista kiinnostuneiden