Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Saksi

Parhaat aktiviteetit

Saksi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Saksi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Saksi?

Saksi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Saksi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Saksi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 42 871 arvosteluun

Tämä oli erittäin miellyttävä matka. Me (4 henkilöä) noutoimme ajoissa hotellistamme Prahan keskustassa, ja heti alusta alkaen hämmästyimme siitä, kuinka hauska, kohtelias ja ammattimainen oppaamme oli. Maisema oli henkeäsalpaavan kaunis ja kiertueen vauhti oli varsin hallittavissa keskikokoisille ihmisille. Ruokapysäkki oli viihtyisässä ravintolassa, jossa tarjoillaan perinteistä ruokaa sekä useita kasvisvaihtoehtoja. Oppaamme Jan oli erittäin tarkkaavainen energiatasoihimme ja tarpeisiimme. Suosittelemme lämpimästi tätä kiertuetta! ! !

Kiertue oli hieno, ja luonnonkauniita retkiä todella hyvän opas Williamin kanssa :) Hän teki kiertueesta erityisen erikoisen, eikä kokemus olisi ollut sama ilman häntä. Hän lupasi alennuksen, mutta sitä ei tapahtunut (vitsailen). Ilmainen oluen varikkopysähdys, kun olet noussut huipulle. (Olin 29 viikkoa raskaana tätä vaellusta tehdessäni), joten ehdottomasti erittäin toteutettavissa myös raskaana oleville naisille!

Erinomainen päiväretki - Katselin monia vaihtoehtoja matkalle Böömi- ja Saksi-Sveitsiin, ja tällä yhtiöllä oli ylivoimaisesti parhaat pysähdykset. Kaikki sivustot olivat uskomattomia ja näkymät henkeäsalpaavia. Menimme yksityiselle kiertueelle ja olimme Williamin kanssa - hän oli erittäin asiantunteva (ja tiesi kaikki parhaat paikat kauniille kuville) ja teki päivästä täydellisen meille! Suosittelen.

Ihana reissu kahteen kauniiseen kansallispuistoon yms. hyvän oppaan kanssa. Reissu olisi ollut täydellinen, mikäli matkaan olisi lisätty vielä pari vessataukoa lisää sekä aterian yhteyteen kahvit ja jälkiruoka.

Hienot maisemat ja erittäin kiireinen mutta myös antoisa päivä!