Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Salou

Vuorikiipeily, snorklaus ja pyöräily ovat vain osa seikkailuista, jotka odottavat tässä espanjalaista kaupunkia.

Aktiviteetit saatavilla

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
  • Työpajat ja tunnit
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Salou: huippunähtävyydet

Salou: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Salou parhaat nähtävyydet?

Kohteen Salou parhaat nähtävyydet ovat:

Salou: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Salou? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Salou : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 169 arvosteluun

Upea puisto, mutta sulkemisen jälkeen 1,5 tunnin odotus bussin lähtöä

Plussat: Vesipuisto on erittäin kauniisti suunniteltu ja tarjoaa laajan valikoiman liukumäkiä tilavan aaltoaltaan ja pitkän virtauskanavan lisäksi. Vesipuistossa ei ollut tungosta eikä odotusaikaa ollut juurikaan. Turvallisuuden ja sujuvan prosessin takaamiseksi on useita esimiehiä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä. Ilmastoitu linja-auto oli erittäin mukava. Miinukset: Kaikki puiston aurinkotuolit olivat likaisia, joten emme halunneet laittaa allaspyyhkeitämme niihin. Hinta 9€/lokero (plus 3€ pantti) oli mielestäni aivan liian korkea, varsinkin kun siihen mahtuu vain keskikokoinen reppu. Meille ei kerrottu, että toisin kuin muu PortAventura Park, vesipuisto sulkeutuu klo 18.00 kesäkuun puoliväliin asti. Koska bussissa ei ollut vain vesipuiston kävijöitä, jouduimme odottamaan 1,5 tuntia bussin lähtöä klo 19.30, koska bussinkuljettaja ei halunnut päästää meitä nousemaan, vaikka oli alkanut sataa ( !).

Hyvin järjestetty! Lähdimme Barcelonan linja-autoasemalta klo 9.00 ja olimme paikalla klo 10.30. Olimme varanneet yhdistelmälipun… menimme ensin FerrariWorldiin, sitten PortAventuraan. Molemmat puistot ovat mahtavia, mutta pidimme PortAventurasta enemmän. Ainoa kritiikki: Joillakin nähtävyyksillä on vain 1 työntekijä ja hän suorittaa kaikki työvaiheet yksin - valitettavasti se kestää usein kauemmin. Muuten erittäin siisti ja selkeä. Upea päivä isoille ja pienille lapsille. Täsmällisesti klo 19.30 palasimme Barcelonaan… hyvin järjestetty!

Puisto on upea ja ansaitsee koko päivän. Kesäisin pääpuisto on avoinna klo 10.00-24.00. Valitettavasti kiertue alkaa klo 9.30 ja saapuu aikaisintaan klo 11.30 (liikenne sallii) ja palaa klo 19.45, joten menetät arvokkaan osan päivästä. Jos olisin järjestäjä, aloittaisin bussit kaksi tuntia aikaisemmin nauttiakseni enemmän aikaa puistossa

Parasta koskaan!

Teimme matkamme PortAveturaan niin helpommaksi, linja-autonkuljettaja oli erittäin mukava, on vielä parempi, jos olisi mahdollisuus ostaa pikakortti etukäteen kauttasi :) loistava vaihtoehto lapsiperheille tai kaikille, jotka vihaavat sotkua julkisilla liikennevälineillä, koska se on syrjäinen paikka

Fantastinen ulkoilupäivä!

Fantastinen ulkoilupäivä. Teemapuistossa on hyvä 8 tuntia, mikä on riittävästi aikaa kaikille ratsastuksille ja paljon muuta! Vaikka suosittelen nopean passin ostamista, jos menet kiireisempinä kuukausina, jotta vältyt suurilta jonoilta. Valmentaja on ilmastoitu ja mukava. Ehdottomasti suositella.