Suosittelemamme elämykset kaupungissa Salvador

Salvador: City Highlights Private Tour

1. Salvador: City Highlights Private Tour

Valitse 5 erilaisesta matkareitistä, jotka sopivat parhaiten Salvadorissa viettämääsi aikaan ja mieltymyksiisi. Tutustu kaupungin kohokohtiin yksityisellä kierroksella asiantuntijaoppaan johdolla ja opi kaupungin historiallisesta taustasta. - 4 tunnin Cidade Baixa - Salvadorin esikaupunkikierros Vieraile Salvadorin alakaupungissa ja tutustu Baía de Todos os Santosin rannikkoalueeseen. Mene Dique do Tororó -vuorelle ja nauti panoraamanäkymistä Arena Fonte Novan jalkapallostadionille. Tutustu seuraavaksi Ribeiran ja Itapagipen niemimaan rantoihin ja vieraile kaakelimaalausverstaassa. Maista trooppista jäätelöä perinteisessä Sorveteria da Ribeira -ravintolassa ja suuntaa kuuluisaan Senhor do Bonfimin kirkkoon. Näet kauniin näkymän Montserratin linnoitukselle ja päätät kierroksen käymällä Mercado Modelossa, joka on Brasilian siirtomaa-ajan merkittävä maamerkki ja jossa on monenlaisia taide- ja käsityöläismyyjiä. - 4-tuntinen Vanha Salvador ja Pelourinho-kierros Tutustu Salvadorin rikkaaseen historiaan aloittamalla kierroksesi Santo Antonio da Barran linnoituksesta ja majakasta. Vieraile sitten Brasilian itsenäisyyden muistomerkillä ja kävele Unescon nimeämän San Salvador de Bahian historiallisessa keskustassa, joka tunnetaan myös nimellä "Pelourinho". Vieraile jesuiittojen basilika-katedraalissa ja Pyhän Fransiskus Assisin kirkossa, jotka ovat kaksi Brasilian erikoisinta uskonnollista rakennusta. - 6-tuntinen Salvador Essentials -kierros paikallisella välipalalla Ota kaikki irti ajasta ja tutustu kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin tällä Cidade Baixa - Salvadorin esikaupunkialueiden ja Vanhan Salvadorin yhdistelmäkierroksella Pelourinho-kierrosten kanssa. Pysähdy pikaisesti maistamaan crepiocaa (sisältyy hintaan) ja maistele Bahian gastronomian ainutlaatuista makua. - 7-tuntinen Vanha Salvador Pelourinho-kierroksella ja Salvadorin rannat Koe Salvador parhaimmillaan ja yhdistä historia ja rantalomailu. Tällä kierroksella yhdistetään Old Salvador with Pelourinho -kierros ja aikaa nauttia Praia do Flamengosta ja Stella Marisista, kahdesta Salvadorin parhaasta rannasta. Lounas ei sisälly retkeen. - 8-tuntinen Salvador Essentials -kierros alueellisella lounaalla. Tee täydellinen kiertoajelu Salvadorissa yhdistämällä Cidade Baixa - Salvadorin esikaupunkialueet ja Vanha Salvador sekä Pelourinho-kierrokset rennompaan tahtiin ja pysähtyen perinteiselle bahialaiselle lounaalle (sisältyy hintaan).

Salvadorista: Morro de São Paulon paratiisisaari päiväretki

2. Salvadorista: Morro de São Paulon paratiisisaari päiväretki

Lähde Salvadorista ja matkusta noin 1 tunti lautalla Itaparican saarelle. Aja sitten 2 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Valencian kaupunkiin ja jatka pikaveneellä Bahian paikallisten hellävaraisesti "kukkulaksi" kutsumalle saarelle. Saavuttuasi Morro de São Pauloon voit tutustua valkoisen hiekan, kristallinkirkkaan veden, kookospähkinäpuiden ja tiheän Atlantin metsän rantoihin. Rentoudu poikkeavassa paikassa, jolle ovat ominaisia rannat, joilla on numerot nimien sijaan. Koe ystävällinen kylätunnelma, jossa autot ovat kiellettyjä ja vieraanvaraiset ihmiset hengailevat baareissa ja ravintoloissa. Osallistu vapaaehtoisiin aktiviteetteihin, kuten ratsastusretkiin ja zipline-seikkailuihin, tai vaeltele vain monien lumoavien nähtävyyksien keskellä. Morro de São Paulossa, joka sopii kaikenikäisille ja -makuisille, tanssitaan iloista tanssia ja nautitaan cocktaileja rannalla. Liity paikallisten seuraan ja juo caipirinhoja tai upota varpaasi meren rauhallisiin vesiin.

Salvador: São Paulon saaren kuljetuspalvelu

3. Salvador: São Paulon saaren kuljetuspalvelu

Ota kaikki irti matkastasi Morro de São Paulon saarelle ja vältä stressi suunnittelemalla matka Salvadoriin tai Salvadorista. Ennakkoon varatun kuljetuspalvelun avulla voit noutaa sinut Salvadorissa sijaitsevasta hotellista tai lentokentältä ja rentoutua, kun kuljettajasi hoitaa kaiken työn. Kun olet noussut Salvadorista ennen klo 13.15, nauti kyydistä mukavassa ja ilmastoidussa ajoneuvossa meriterminaaliin. Sieltä nouset yhteiseen veneeseen, joka vie sinut Itaparican saarelle. Siellä voit rentoutua kahden tunnin automatkan aikana Valençan kaupunkiin ja sen jälkeen 15 minuutin yhteisen pikaveneajelun aikana Morro de São Paulon saarelle. Paluumatka kulkee samaa reittiä takaisin.

Salvador: Candomblé Mysteries Tour

4. Salvador: Candomblé Mysteries Tour

Salvador on kaupunki, jossa asuu suurin musta väestö Afrikan mantereen ulkopuolella, ja siksi sitä kutsutaankin Mustaksi Roomaksi. Se on säilyttänyt osana historiallista perintöään voimakkaan afrikkalais-amerikkalaisen uskonnollisuuden. Kaupunki säilyttää viehätyksensä ja mysteerinsä, jotka on kätketty upeisiin paikkoihin, joihin sinulla on mahdollisuus tutustua tällä matkareitillä, joka on laadittu huolellisesti, jotta voidaan purkaa virheellisiä käsityksiä ja vaikutelmia, joita on levitetty vuosisatojen ajan afrikkalaista alkuperää olevista uskonnoista maailmassa. Reitti alkaa afrobrasilialaisesta museosta, joka kertoo kokoelmiensa avulla orjuutettujen afrikkalaisten ja transatlanttisen kaupan historiasta sekä orjuutettujen kansojen ja heidän identiteettinsä noususta ja laskuun. Esineet ovat peräisin useilta Afrikan mantereen alueilta, ja niiden avulla voit ymmärtää näiden kansojen lukemattomia älyllisiä, taiteellisia, kulttuurisia ja uskonnollisia ilmenemismuotoja Brasiliassa. Vierailet Pierre Vergerin galleriassa, ranskalaisen antropologin, joka on vastuussa orjuuden historian kirjallisten ja valokuvallisten tallenteiden kehittämisestä, sekä laajassa audiovisuaalisessa dokumentaatiossa. Tutustut maroonayhteisöön, paikkoihin, jotka toimivat turvapaikkana mustille ihmisille ja heidän afrikkalaisille jumalilleen Brasilian siirtomaa-aikana ja vapautuksen jälkeisenä aikana. Pian sen jälkeen tutustut Candomblé-terreiroon, joka on peräisin daomenialaista alkuperää olevasta ewe-fon-kansasta, ja sinulla on mahdollisuus kuulla pyhää oraakkelia (vapaaehtoinen aktiviteetti - lisämaksu). Kävellessäsi kaduilla näet maroonayhteisöstä peräisin olevan slummin kaupunki- ja kulttuurikehityksen yhteisön oppaan seurassa, joka on perehtynyt näihin perinteisiin ja tuntee nämä historialliset prosessit.

Salvador yöllä: Illallinen ja esitys

5. Salvador yöllä: Illallinen ja esitys

Tämä kiertoajelu on räätälöity niin, että voit tutustua Salvadorin historiallisiin paikkoihin ja yölliseen tunnelmaan. Lisäksi voit tavata bahialaisia ja tutustua heidän perintöönsä. Tähän retkeen sisältyy illallinen perinteisessä ravintolassa, joka tarjoaa tyypillistä ruokaa - sekoitus merkittäviä ja unohtumattomia herkkuja ja makuja. Kaduilla järjestettävät juhlat ja festivaalit ovat ainutlaatuisia spektaakkeleita, mutta tämän iltakokemuksen aikana osallistut myös bahialaisen kulttuurin näyttävään esitykseen, jonka avulla saat paremman käsityksen siitä, mistä Bahiassa on kyse! Musiikin ja rumpujen soidessa voit tuntea afrikkalaisten jumalten pyhien tanssien taikaa. Todista vastarintataistelun perintöä Capoeiran ja Maculelen, esi-isien tanssien, jotka symboloivat mustien vapautta Brasiliassa, sekä kauniin Roda de Samban, brasilialaisen musikaalisuuden tavaramerkin, kautta.

Salavador, Brasilia: Salvador Salavador: Yksityinen lentokenttäkuljetus hotellilta/hotelliin

6. Salavador, Brasilia: Salvador Salavador: Yksityinen lentokenttäkuljetus hotellilta/hotelliin

Nauti vaivattomasta saapumisesta Salvadoriin tämän yksityisen kuljetuspalvelun avulla lentokentältä vuoden 2019 ajoneuvolla. Rentoudu matkalla hotellillesi tai yksityisasunnollesi Salvadorin kaupungissa. Aloita matkasi tällä turvallisella ja tehokkaalla kuljetuspalvelulla. Kuljettajasi odottaa sinua lentokentällä kyltin kanssa, jossa on nimesi. Ajoneuvokuljetuksia on tarjolla päivittäin Salvador-Deputado Luís Eduardo Magalhãesin kansainväliseltä lentoasemalta Salvador da Bahiassa kaikkiin Salvadorin kaupungin hotelleihin. Kuljetukset ovat turvallisia, täsmällisiä ja mukavia. Sinun on ilmoitettava lentosi ja kaupunkihotellisi tai osoitteesi tiedot. Kuljetuksesi vahvistetaan viipymättä, ja saat matkakuitin, jonka voit esittää kuljettajalle. Nauti lomastasi ja lähde hyvään alkuun.

Salvadorista: Praia do Forte & Guarajuba Beach Daytrip

7. Salvadorista: Praia do Forte & Guarajuba Beach Daytrip

Koko päivän kiertueesi Bahian pohjoisrannikolla alkaa vierailulla Salvadorin kaupunkirannoilla. Jatka viehättävää Coconut Roadia pitkin Forte Beachille, joka sijaitsee Sapirangan kestävän sademetsien suojelualueen reunalla. Sen lisäksi, että voit ihailla kauniita rantoja, luonnonaltaita ja viehättävää kalastajakylää meren rannalla, vierailet kilpikonnansuojelualueella ja opit merensuojeluprojekteista. Katso myös alueella tuotettuja taide- ja käsitöitä. Nauti lounastauosta rannalla Guarajubassa, joka tunnetaan kookospalmuistaan ja kutsuvista kristallinkirkkaista vesistään.

Salvador: Dos Frades & Itaparica-saaret - kokopäiväveneajelulla

8. Salvador: Dos Frades & Itaparica-saaret - kokopäiväveneajelulla

Tutustu Brasilian suurimpaan lahteen Baía de Todos os Santosissa, joka tunnetaan Kirimurê-alkuperäiskansojen keskuudessa nimellä Tupinambás. Kun sinut on noudettu hotellista, voit tutustua lahden nähtävyyksiin risteillessäsi veden poikki tyypillisellä kuunarilla. Ihaile upeita näkymiä Salvadoriin ja kuuntele sambamusiikkia, kun siemailet virkistäviä juomia, kuten paikallisia caipirinhoja, jotka ostat aluksella. Laskeudu maihin jollakin lahden 56 saaresta, kuten kauniilla Ilha dos Frades -saarella, jonka rannat, vuoret ja alkuperäiset puut saavat sinut hengästymään. Maistele paikallisia välipaloja ja juomia, (ei sisällä ruokaa ja juomaa) ja suuntaa sitten Itaparican saarelle ihailemaan historiallista arkkitehtuuria ja kuulemaan afrikkalaista alkuperää olevista uskonnollisista ryhmistä. (kaupunkikierros itaparican saarella on vapaaehtoinen, ei sisälly hintaan). Pidä lounastauko (ei sisälly hintaan) paikalliseen keittiöön erikoistuneessa ravintolassa ja vietä iltapäivä nauttien alueen kauneudesta ennen paluuta Salvadoriin.

Salvador de Bahian afrikkalainen kulttuurikierros

9. Salvador de Bahian afrikkalainen kulttuurikierros

Tapaamme kello 14 San Salvadorin katedraalin basilikan edessä ja aloitamme kävelykierroksen, jonka aikana tutustumme afrikkalaisen kulttuurin vaikutukseen ja perintöön Salvador de Bahiassa. Ensin menemme Terreiro de Jesusiin, jossa opimme Brasilian tämän alueen kolonisaation historiaa jesuiittalähetystöjen ja portugalilaisen kolonisaation toimien kautta. Opimme myös eräistä afrikkalaisista kuuluisuuksista, jotka ovat työskennelleet Salvador de Bahiassa historian aikana. Jatkamme kävelyä keskustan läpi Sao Franciscon ristille. Täällä kerromme 1800-luvulla syntyneestä miesjärjestöstä, jonka tavoitteena oli auttaa Salvadorin mustaa yhteisöä heidän vapautustaistelussaan. Opimme myös muista afrikkalaisen kulttuurin keskeisistä osista, kuten samba- ja capoeira-tansseista. Rytmit saavat sinut varmasti haluamaan liikuttaa jalkojasi! Lopuksi vierailemme Escola do Olodumissa, afrikkalaista syntyperää olevassa kulttuuri- ja koulutuskeskuksessa, jossa käymme läpi karnevaalin merkitystä kaupungissa. Kolmen tunnin nähtävyyksien katselun jälkeen päätämme opastetun kierroksen San Franciscon ristillä.

Salvador: Acarajé Tasting 4-tuntinen kiertoajelu: African Heritage & Acarajé Tasting 4-Hour Tour

10. Salvador: Acarajé Tasting 4-tuntinen kiertoajelu: African Heritage & Acarajé Tasting 4-Hour Tour

Salvador, Brasilian ensimmäinen pääkaupunki, on säilyttänyt todisteet afrikkalaisesta perinnöstään, jonka on tuonut transatlanttinen orjakauppa Afrikasta Brasiliaan. Portugalin kolonisaation aikana All Saints -lahti oli perustavanlaatuinen eteläisen pallonpuoliskon tärkeimpänä vientipaikkana, josta tuotteita, kuten brasilialaista sokeria ja bolivialaista hopeaa, kuljetettiin Eurooppaan. Tällä 4 tunnin kiertueella opit transatlanttisesta orjakaupasta ja sen perinnöstä vierailemalla tärkeimmissä historiallisissa paikoissa Salvadorissa. Kiertue alkaa Fort and Barra Lighthousesta orjuutettujen afrikkalaisten saapumissatamassa. Jatka Tororón patoon ja katso afrikkalaisen uskonnollisen perinnön perinnölle ja Orixasin palvonnalle omistettua monumenttia. Seuraavat kohteet, joissa vierailet, sijaitsevat Cidade Baixassa (alakaupunki), jossa pääset tutustumaan tärkeisiin historiallisiin paikkoihin, jotka osoittavat afrikkalaisten läsnäolon Bahiassa ja Brasiliassa. Historiallisella keskusta-alueella vierailet Beninin Afro-museossa, jossa kokoelma korostaa afrikkalaista näkökulmaa brasilialaisen identiteetin ja kulttuurin muodostumiseen. Pysähdyt myös Mustien Rosaryn kirkossa, joka on ensimmäinen mustien kristittyjen uskonnollinen veljeskunta Uudessa maailmassa. Kiertue päättyy vierailuun Casa do Benin -museoon, joka on yksi Bahian osavaltion tärkeimmistä afrikkalaisista kulttuurikeskuksista.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Salvador

Parhaat aktiviteetit

Salvador: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

32 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Salvador: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Salvador? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.