Samarián rotko

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Samarián rotko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Samarián rotko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Samarián rotko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 381 arvosteluun

Kaiken kaikkiaan todella nauttinut kokemuksesta ja ajattelin, että se oli hyvä hinta -laatusuhde! Vaelluksen alku oli hieman kiireinen, kun kaksi bussikuormaa ihmisiä saapui polulle kerralla (missä se on hyvin kapea ja liukas), mutta noin 20 minuutin kävelyn jälkeen ihmiset alkoivat levitä ja kävellä eri tahtiin. Ryhmäni kesti noin 3,5 tuntia polun suorittamiseen, kävelimme reipasta vauhtia ja pysähdyimme vain kerran 15 minuutiksi syömään lounasta. Nautimme todella kauniista maisemista ja hiljaisuudesta (ei niin paljon kävijöitä lokakuussa). Kun saavuimme loppuun, kävelimme kaupungin läpi rantaan ja nautin pari tuntia siellä auringossa.

Haastavin retkemme, mikä seikkailu, hieno kokemus ja saavutus, olimme kaikki vaikuttuneita itsestämme lopulta yli 6 tunnin kävelyn yli 30 000 askeleen erittäin kivisellä maaperällä ja jyrkillä kukkuloilla ylös ja alas, kävelimme veden yli silta. Kärsin edelleen jonkinlaisista särkyistä reisissäni ja vasikoissani Hyvin järjestetty suosittelee varmasti muille

Ensinnäkin tämä on vaellus, ei vaellus. Nikos on mahtava. Vaelluksen lopussa oleva ranta oli erittäin rentouttava ja sitä tarvittiin hyvin tuntien fyysisen rasituksen jälkeen. Tämä ei ole helppo retki millään tavalla. Se on itse asiassa erittäin vaikea toiminta. Käytä vaelluskengät! Pääsymaksu ja venelippu ovat erillisiä kuluja.

Hyvin ratkaistu. Oppaamme jorge (kalju makea mies) oli loistava ja erittäin selkeä. Kiertue oli odotuksemme. Kiertue itsessään on todella hieno. Kuten sanottu; hyvät kengät, istu tarpeeksi ja mene !! Se voi viedä koko päivän, joten nauti siitä ja älä unohda tarkistaa alue silloin tällöin. Se on todella kaunis

Minusta se oli todella hyvin järjestetty! Sinun ei tarvitse ajatella mitään selkeän selityksen ja viestinnän vuoksi. Kaunis kävely, helppo tehdä (urheilu) lenkkarilla. Olemme olleet tiellä noin 6,5 tuntia, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi ruokaa mukanasi. Erittäin mukava retki!