Valitse päivämäärät

Samarián rotko

Aktiviteetit saatavilla

  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Samarián rotko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Samarián rotko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Samarián rotko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 087 arvosteluun

Matka on erittäin hyvin valmisteltu ja organisoitu, nouto hotellien edestä, joten aikaa ei mene hukkaan ihmisten keräämiseen eri paikkoihin, koska heidät kuljetetaan osittain bussilla. Erittäin mukava opas selitti tarkalleen, mitä voimme odottaa. Suosittelen ammattijalkineiden käyttöä, koska se on välillä todella kovaa ja vaarallista. Koko reitin kävelyn jälkeen voit nauttia rannasta, auringosta jne. Voit hyödyntää lukuisia tavernoja ja ravintoloita, suosittelen KriKri herkullista kalaa! Paluu on vaikeaa, koska näiden jalkojen kilometrien jälkeen täytyy mennä lautalla toiseen kaupunkiin ja päästä hotellille. Olimme klo 5-21 joten voitte kuvitella tämän maratonin :) kovasta ylityksestä huolimatta (emme ole pahimmassa kunnossa, koska olemme aktiivisia ihmisiä), seuraavana päivänä tunsimme kaikki lihakset jaloissa ja selässä, mutta .... näkymät, ilmasto, panoraama, ihmiset sitten taverna ja herkullinen ruoka korvasivat kaiken. Suosittelen upeaa kokemusta!

Aivan upea vaellus ja kannattaa herätä aamunkoittoon! Bussinkuljettaja tapasi meidät ajoissa. Jos saat matkapahoinvoinnin, suosittelen lämpimästi tuomaan jotain. Otin paljon inkivääriä. Reitti on luonnonkaunis, mutta tiet ovat erittäin tuulisia, ajomatka on pitkä ja kuljettaja kulkee nopeasti. Kaikki rotkon vesi on juomakelpoista. Tuo kerrokset - vaellus alkoi viileänä ja sumuisena, sitten lämpenin paljon vaelluksesta ja aurinko tuli ulos. Taverna alussa on superperus (mehu, banaanit, kahvi, yksinkertainen voileipä), joten suosittelen pakkaamaan omat ruoat päiväksi, jotta voit syödä milloin haluat. Vuokrasin oppaalta 2 vaellussauvaa hintaan 6€, mikä auttoi alussa paljon portaiden kaltaisessa laskeutumisessa, sitten pakkasin ne laukkuuni, kun polulla oli enemmän lohkareita. Tämän kiertueen järjestäminen oli hienoa ja auttoi tekemään retkestäni sujuvan ja nautinnollisen, kiitos!

Kuljetus Samarian rotkoon oli erittäin hyvin järjestetty! Tietenkin on aikaista herätä, mutta se kannattaa, olet rotkossa ennen täynnä väkijoukkoja, joten voit usein kävellä yksin! Menet ryhmässä kanjonille, mutta kun siellä voit kävellä omaan tahtiisi, sinun on vain varmistettava, että olet ajoissa noutopisteessä. Meillä oli kuitenkin sateinen päivä, joten meillä oli vielä paljon aikaa kaupungissa, mutta emme osaneet uida. Kaupunki itsessään ei ole paljon, mutta kävely on pakollinen!

Vaikka kaikki ryhmämme osallistujat selviytyisivät, vaellusta ei pidä aliarvioida. Olemme kokeneita retkeilijöitä ja meillä meni 6 tuntia ilman liiallista vaeltamista, koska kävelysillat olivat tuhoutuneet useissa paikoissa ja joen läpi jouduttiin kahlaamaan paljain jaloin (vinkki: jos päädyit takaisin mereen kuten me teimme, ota vain vesikengät ja pyyhe mukaasi ;)) . Muuten fantastisen kaunis maisema ja hyvin järjestetty kierros!

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.