Samarián rotko

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Samarián rotko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Samarián rotko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Samarián rotko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 930 arvosteluun

Meillä oli todella hieno yleinen kokemus! Oppaamme Ornestis oli todella loistava ja helposti lähestyttävä ja antoi tietoa kohtaamispaikoista ja halutuista vaellusajoista bussimatkan aikana - meidän piti sitten myös ottaa kuva tiedoista ennen vaelluksen aloittamista. Pysähdyimme myös turistikahvilapaikalla, mutta sinun ei tarvitse jäädä pois bussista ja tämän lisäksi useimmat noutopisteet ovat lähellä avoimia kahviloita, joista saat aamiaisen/kahvin, jos saavut muutamaa minuuttia aikaisemmin. odottaa bussia. saavuimme kahdella muulla bussilla, joten jonot olivat pitkät, mutta jokaisessa tarkastuspisteessä on joka tapauksessa wc. Itse vaellus on kaunis, mutta näyttää paljon pidemmältä kuin 16 km - Garminini seurasi 17 km - mutta aloitin kelloni myöhässä - ja toinen pariskunta, joka aloitti sovelluksensa vaelluksen alussa, seurasi 19 km, mikä ei sisällä ylimääräistä 2 km takaisin kylään. Mutta suosittelen tätä kokemusta! No sen arvoista

Fantastinen kokemus, loistava opas ja minulla on kipeät lihakset ja valokuvat todistamaan, että tein sen. Erinomainen arvo koko päivän matkalle. Aamiainen ei ollut loistava, joten ota mukaan pakattu aamiainen/lounas, rotkossa on ilmaista juomavettä, joten älä vaivaudu tuomaan sitä mukanasi. Upeat näkymät matkalla rotkoon, laskeutumisen aikana, sitten taas veneretkellä linja-auton luo ja reitti Valkoisten vuorten läpi pudotuspaikallemme.

Hyvin järjestetty matka upeaan paikkaan miellyttävän ja selkeän monikielisen oppaan avulla. Ainoa pieni negatiivinen asia oli, että pyydettiin maksamaan ylimääräinen Gorgen sisäänpääsymaksu ja lautalla kerran linja-autossa. Kun otetaan huomioon retken kokonaiskustannukset, mielestäni ne olisi pitänyt sisällyttää mukaan.

Erittäin täsmällinen, mukava kuljetus, erittäin mukava opas, hyvää vastinetta rahalle. Se on pakollinen vaellus, jos vierailet Kreetalla. Muista ottaa mukaan tukevat kengät, hengittävät vaatteet ja pieni reppu. Se voi olla todella kuuma, mutta upeat näkymät ovat vaivan arvoisia.

Oli mahtavaa. Aamiainen mahdollisuus. Matkan päätteeksi rakas kaupunki, jossa on mukava ranta, supermarket, useita ravintoloita ja linnan jäännökset kukkulalla. Opas aivan täydellinen, puhuu useita kieliä sujuvasti.