Suosittelemamme elämykset kaupungissa Samut Songkhram

Bangkok: Damnoen Saduak -tori ja Maeklongin rautatietori

1. Bangkok: Damnoen Saduak -tori ja Maeklongin rautatietori

Valitse joko jaetusta ryhmästä tai yksityisestä opastetusta kokemuksesta nähdäksesi 2 ikonista markkinaa päiväretkellä Bangkokista. Näe rautateillä sijaitseva Maeklongin Railway Market ja Damnoen Saduak Marketin kanavilla kelluvat markkinat. Noudon jälkeen suuntaa Maeklongin rautatiemarkkinoille, joka tunnetaan mös Talad Rom Hupina. Katsele riisipeltoja, suolatiloja ja perinteisiä taloja, kun matkustat paikallisten kanssa. Maeklong on yksi Thaimaan suurimmista kalatoreista, ja se sijaitsee Maeklongin junaradalla. Tutustu markkinoiden toimintaan ja tuotteisiin paikallisen oppaan seurassa. Katsele kuinka kojut vedetään pois junan edestä. Suuntaa sitten Damnoen Saduakin kelluville markkinoille. Matkaa perille lyhyen pitkähäntävenematkan avulla. Sinulla on runsaasti aikaa tutustua ystävällisten myyjien tuotteisiin. Katsele nähtävyyksiä ja kuuntele ääniä, ja kokeile paikallisia erikoisuuksia kuten mangoriisiä. Ystävällinen oppaasi antaa sinulla vinkkejä, mitä ei kannata missata. Palaa Bangkokiin ajoissa iltapäivällä.

Bangkokista: Ayutthayan opastettu päiväretki: Kelluvat markkinat ja Ayutthaya

2. Bangkokista: Ayutthayan opastettu päiväretki: Kelluvat markkinat ja Ayutthaya

Tule mukaan tälle upealle päiväretkelle ja tutustu Maeklongin rautatiemarkkinoihin, värikkäisiin Damnoen Saduakin kelluviin markkinoihin ja Ayutthayan historialliseen puistoon vain yhden päivän aikana. Tutustu kuhunkin ikoniseen kohteeseen paikallisen oppaan kanssa, joka tarjoaa kiehtovia näkemyksiä ja paikallisia kokemuksia. Käy kuuluisilla Maeklongin rautatietorilla, joka sijaitsee junaradan varrella, ja tutustu tuotteisiin paikalliselta oppaaltasi. Ihaile, miten torikojut vedetään takaisin raiteilta aina, kun juna lähestyy. Pysähdy perinteisessä thaimaalaisessa talossa ja katso, kuinka paikalliset valmistavat ruskeaa kookossokeria. Sitten suuntaa Damnoen Saduakin kelluville markkinoille, ja sinulla on runsaasti aikaa kuljeskella värikkäillä markkinoilla. Tutustu lounaan jälkeen Ayutthayan temppeliraunioihin. Ihaile lepäävää Buddhan kuvaa Wat Lokayasuthassa. Vieraile Wat Phra Sri Sanphet ja Wat Mahathat Ayutthayassa ennen paluuta Bangkokiin.

Damnoen Saduakin kelluvan torin kuuden tunnin kierros

3. Damnoen Saduakin kelluvan torin kuuden tunnin kierros

Lähtö aamulla klo 7.30 Bangkokista kohti Rachtaburin provinssia ja kuuluisaa Damnoen Saduakin kelluvaa toria. Matkan varrella pysähdyt nopealla vierailulla perinteisessä thai-talossa, jossa näet paikallisia valmistamassa ruskeaa kookossokeria. Tutki taloa ja ympäröivää aluetta - kookosplantaasi on monien eri eläinten koti. Matka jatkuu perinteisellä thai-veneellä kapeita kanaaleita pitkin kohti kelluvaa toria. Kanaalin reunalla näet paikalliset talot vieri vieressä, ja saat samalla vilauksen kyläläisten elämään. Kelluvalta torilta löydät suuren kauppiaiden kirjon, jotka myyvät tuotteitaan (esimerkiksi tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja valmiita aterioita) suoraan veneistä. Tutki toria omaan tahtiisi noin tunnin ajan - maistele kanaalilla myynnissä olevia autenttisia thai-ruokia, kuten pad thaita, mangoriisiä, venenuudeleita ja kookosjäätelöä. Matkaa oppaasi kanssa takaisin tapaamispaikalle Bangkokiin, jonne saavut noin klo 13.30-14.00. 

Maeklong Railway Market 5 tuntia Tour

4. Maeklong Railway Market 5 tuntia Tour

Aloita päiväsi tapaamalla joukko ihmisiä River City Bangkokissa klo 8:00 aamulla. Täältä nouset mukavaan, ilmastoituun pakettiautoosi ja ajat noin 1,5 tuntia Maeklongin rautatietorille. Ihmettele tämän markkinan koukeroita, sen toimintaa ja ihmisiä. Nämä markkinat saavat thaiksi lempinimen Talat Rom Hup, joka tarkoittaa "sateenvarjon alasvetomarkkinoita". Se on yksi Thaimaan suurimmista tuoreiden merenelävien markkinoista, ja se sijaitsee keskellä Maeklongin rautatierataa. Aina kun juna lähestyy, markiisit ja myymälöiden julkisivut siirretään pois kiskoilta, jotta ne voidaan korvata junan ohitettua ne. Sen jälkeen sinut siirretään takaisin Bangkokiin ( MBK Mall ) noin klo 13.00.

Bangkokista: Bangkok: Kelluvat markkinat ja Ayutthaya Tour espanjaksi: Floating Market ja Ayutthaya Tour espanjaksi

5. Bangkokista: Bangkok: Kelluvat markkinat ja Ayutthaya Tour espanjaksi: Floating Market ja Ayutthaya Tour espanjaksi

Matkusta kuumimpiin nähtävyyksiin Bankokin ulkopuolella tällä päiväretkellä ilmastoidulla ajoneuvolla. Katso junapassi Maeklongin rautatietorilla, mene longtail-veneellä kelluville markkinoille ja vieraile Unescon listalla olevassa Ayutthayassa vieraillaksesi muinaisissa raunioissa. Aloita ryhmäkierrokselle osallistuvien kohtaamispaikasta tai yksityisen vaihtoehdon valinneille vieraiden nouto hotellista. Lähde Bangkokista aikaisin aamulla ja suuntaa matkalle Maeklongin rautatiemarkkinoille. Tutustu markkinoihin espanjankielisen oppaasi kanssa, seurustele paikallisten kanssa ja odota ikonista hetkeä, kun paikallinen juna kulkee läpi. Nouse seuraavaksi longtail-veneeseen ja purjehdi kiehtoville Damnoen Saduakin kelluville markkinoille. Vietä tunti tutustuen tähän ainutlaatuiseen sijaintiin ja ihastele paikallisia, jotka myyvät tuotteitaan meloavista veneistä. Osta välipaloja, matkamuistoja ja käsitöitä. Älä unohda maistella aitoja paikallisia ruokia ollessasi siellä. Jatka kiertuetta Ayutthayaan ja pysähdy herkulliselle thaimaalaiselle lounaalle. Lounaan jälkeen vieraile ikonisissa temppeleissä, mukaan lukien Wat Mahathat, joka on suojattu Buddha-jäännöksillä. Tutustu seuraavaksi Wat Yai Chaimongkoliin ja vaikuttavaan Wat Chai Wattanaramiin. Palaa lähtöpisteeseen Bangkokissa illalla.

Bangkokissa: Amphawa Floating Market päiväretki

6. Bangkokissa: Amphawa Floating Market päiväretki

Thaimaan markkinat ovat maan keskeisimpiä kokemuksia; ne antavat sinulle vilkkaan kurkistuksen perinteisempään kulttuuriin maassa, joka elää usein veden äärellä (tai tässä tapauksessa myös junaradan varrella). Tällä koko päivän kestävällä opastetulla kiertomatkalla sinut viedään Bangkokin laitamilla sijaitseville ikonisimmille markkinoille, ja päivän päätteeksi voit rentoutua päivän jännityksestä rentouttavalla tulikärpäsveneajelulla. Maeklong Train Market on tuoreet markkinat, jotka sijaitsevat aivan kuluneen rautatien varrella. Seuraa, kuinka myyjät sulkevat ja avaavat markiisit taitavasti tilaa tehdäkseen tilaa, kun junat kulkevat ohi. Wat Bang Kung on vaikuttava buddhalaistemppeli, joka on massiivisen Banyan-puun juurien ympäröimä. Opi sen verisestä taisteluhistoriasta ja tutustu sen sisällä olevaan kultaiseen Buddhaan. Amphawan kanavalla sijaitsevat Amphawan kelluvat markkinat ovat yksi Thaimaan suosituimmista kelluvista markkinoista. Vieraile näillä joenrantamarkkinoilla ja tutustu myyjiin, jotka myyvät herkkuja, kuten makeisia ja mereneläviä, tai selaa joitakin myymälöitä ja ravintoloita. Auringonlaskun jälkeen, kun valot ovat himmenneet, voit rauhoittua rentouttavan jokiristeilyn merkeissä. Veneesi vie sinut hieman kauemmas, missä on tarpeeksi pimeää nähdäksesi tulikärpäsiä, ennen kuin palaat majapaikkaasi kello 21.00 ja päätät yksinkertaisten nautintojen ja makujen päivän näiden salamakärpästen lohdulliseen näkyyn.

Bangkokista: Bangkok: Kelluvat ja rautatietorilla kiertoajelu

7. Bangkokista: Bangkok: Kelluvat ja rautatietorilla kiertoajelu

Kokeile thaimaalaisen elämän monimuotoisuutta vierailemalla kahdella vilkkaalla markkinalla ja kahdella maatilalla Samut Songkhramissa. Sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia veneellä ja vierailla kelluvissa kojuissa, minkä jälkeen pääset takaisin maalle oppimaan paikallisilta käytännön kookospähkinä- ja suolaviljelytaitoja. Tapaat oppaasi hotellillasi ja lähdet päivän ensimmäiselle retkelle, Damnoen Saduakin kelluville markkinoille, jotka sijaitsevat Thaimaan pisimmällä kanavalla. Vieraile myyjien luona ja maistele thaimaalaisia ruokia, kuten makeaa mangoa tahmean riisin päällä, tuoretta kookosjäätelöä ja thaimaalaistyylisiä venevoodeleita, kun kiertelet markkinoilla pitkähäntäveneellä. Tutustu tämän 100 vuotta vanhan perinteeseen myydä tavaroita vesillä. Jatka tutkimusmatkailua ja suuntaa Mae Klongin rautatietorille, jossa myyjät pystyttävät kauppojaan junaradan varrelle ja myyvät kaikkea kuivatuista mausteista ja durian-hedelmistä mereneläviin ja lihaa. Vuodesta 1905 lähtien junat ja myyjät ovat eläneet rinnakkain: juna antaa merkin, ja ihmiset ryntäävät poistamaan kojujaan, mikä on ansainnut tälle paikalle lempinimen "sateenvarjot vetävät markkinat." Tätä vilkasta toimintaa tapahtuu useita kertoja päivässä. Seuraavana on rauhallisempi kohtaus läheisellä kookossokerifarmilla. Opi, miten thaimaalaiset viljelijät valmistavat kookosnektaria: katso esittelyä nesteen keittämisestä ja pastöroinnista. Osallistu minityöpajaan, jossa pääset sekoittamaan nektaria, kun se pastöroituu juomakelpoiseksi herkuksi. Vietä päiväretkesi viimeinen osa pellolla, jossa tuotetaan merisuolaa. Tutustu tähän kiehtovaan suolaveden viljelyyn ja seuraa, kuinka viljelijä valjastaa auringonvalon ja tuulen voiman. Osallistu lyhyeen suolan jynssäämistyöpajaan ja ota sitten valokuvia, ennen kuin sinut viedään takaisin hotelliisi. Tutustu Thaimaahan lisää kierroksen jälkeen lisätyn todellisuuden (AR) sovelluksen avulla (Latausohjeet saat varauksen tekemisen jälkeen vahvistusvoucherilla). Käytä älypuhelintasi tähän interaktiiviseen kokemukseen, jossa teknologia täydentää todellista maailmaa.

Suuri palatsi, Damnoenin kelluvat markkinat ja Maeklongin markkinoiden kierros

8. Suuri palatsi, Damnoenin kelluvat markkinat ja Maeklongin markkinoiden kierros

Vietä päivä tutustumalla Bangkokin parhaisiin markkinoihin ja temppeleihin. Nauti yhdistelmästä paikallista kulttuuria, nähtävyyksien katselua ja ruoan maistelua. Vieraile ensin Maeklongin rautatietorilla. Talat Rom Hup" tarkoittaa karkeasti "sateenvarjomarkkinoita", ja myyjät pakkaavat kojujaan, kun juna kulkee markkinoiden läpi kulkevaa rataa pitkin. Tutustu ja toivottavasti näet junan kulkevan ohi, ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille, Damnoen Saduakin kelluville markkinoille. Tutustu yhteen kaupungin kuuluisimmista kelluvista markkinoista, jotka koostuvat kapeiden kanavien verkostosta, jossa myyjät melovat veneitään täynnä tavaroitaan. Tutustu joen järjestäytyneeseen kaaokseen paikallisista tuotteista matkamuistotuotteisiin, ennen kuin pysähdyt lounaalle paikalliseen ravintolaan omalla kustannuksellasi. Kun olet nauttinut erilaisia maukkaita thaimaalaisia ruokia, lähde vierailulle Wat Phra Kaewiin, joka tunnetaan myös Smaragdibuddhan temppelinä ja joka on yksi maan pyhimmistä temppeleistä. Nauti rauhallisesta ja hengellisestä ympäristöstä ennen kuin suuntaat kohti Suurta palatsia. Ihaile hienoa arkkitehtuuria ja lukuisia kuvia, jotka ovat olleet Thaimaan kuningasperheen koti 1900-luvun alkuun asti.

Bangkokista: Bangkok: Kanchanaburi Tour with Floating Market Visit (Kanchanaburi kiertoajelu)

9. Bangkokista: Bangkok: Kanchanaburi Tour with Floating Market Visit (Kanchanaburi kiertoajelu)

Aloita kiertueesi nouto Bangkokin hotellista klo 7 aamulla ja tutustu Länsi-Thaimaassa sijaitsevan Kanchanaburin maakunnan kohokohtiin vain yhden päivän aikana. Nauti yksityisestä päiväretkestä, jonka aikana vierailet Maeklongin rautatietorilla ja Damnoen Saduakin kelluvilla markkinoilla. Matkusta Maeklongin rautatietorille, jossa voit nähdä junien kulkevan. Lähde yksityiselle veneretkelle Damnoensaduakin kelluvien markkinoiden läpi ja tutustu kanavan varrella sijaitseviin maatiloihin ja perinteisiin thaimaalaistyylisiin taloihin. Kävele Thaimaan ensimmäisillä kelluvilla markkinoilla, joilla kyläläiset myyvät hedelmiä ja muita elintarvikkeita meloveneillään. Nauti sen jälkeen kuljetuksesta Kanchanaburin maakuntaan, jossa nautit valinnaisen thaimaalaisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Vieraile Kwai-joen ylittävällä sillalla ja tutustu sen toisen maailmansodan aikaiseen historiaan. Vieraile Krasae Cave -sillalla ja nouse junaan Krasae Cave -asemalta Tha-Kilenin asemalle. Päätä kiertoajelusi jättämällä sinut hotellillesi Bangkokissa noin kello 19.00.

Bangkokista: Mae Klongin markkinat, kelluvat markkinat ja venekierros.

10. Bangkokista: Mae Klongin markkinat, kelluvat markkinat ja venekierros.

Käynnistä Bangkokista ja matkusta noin tunnin verran lounaaseen ohi merisuolatilojen ja paikallisten kylien tienvarressa. Saavu Maeklongin rautatietorille ja opi, miten junaraiteille rakennetut tuoreiden merenelävien myyntikojut reagoivat joka kerta, kun juna kulkee ohi. Jatka Damnoen Saduakin kelluville markkinoille kookospähkinätilan kautta, jos aika sallii. Uppoudu jokapäiväiseen hälinään, kun paikalliset ostavat ruokaa ja taloustavaroita. Kulje markkinoiden läpi veneellä ja kokeile tinkiä tinkimällä kaupoista.Hyvä. Valitsemalla yksityisen vaihtoehdon saat myös kokemuksen paikallisella maatilalla. Opi, miten kookospähkinöitä korjataan, ja ota siitä palkitseva juoma.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Samut Songkhram

Parhaat aktiviteetit

Samut Songkhram: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

29 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Samut Songkhram: Koe enemmän

Näytä kaikki

Samut Songkhram: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Samut Songkhram parhaat nähtävyydet?

Kohteen Samut Songkhram parhaat nähtävyydet ovat:

Samut Songkhram: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Samut Songkhram? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Samut Songkhram : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 935 arvosteluun

Halusimme tutustua Maeklong Railway Marketiin, mutta emme olleet varmoja kuinka päästä sinne, joten varasimme tämän kiertueen. Se oli mahtavaa! Meidät noutettiin hotellistamme ja vietiin River City -ostoskeskukseen tapaamaan muuta "ryhmäämme". Sitten ajoimme Ban Kalongiin noustaksemme junaan, joka ajaa Maeklong Marketin läpi. Sitten meillä oli mahdollisuus kävellä torilla ja katsella junan lähtöä, ja myyjät taittelevat / aukaisivat kojujaan. Hieno kokemus! Sitten menimme Damnoen Saduakin kelluville markkinoille, teimme pitkän veneretken markkinoiden ympäri ja sitten kävelimme markkinoiden läpi ja meillä oli mahdollisuus ostaa ruokaa ja käydä myyntikojuissa. Suosittelisin 100% tätä kiertuetta. Opas puhui hienoa englantia, oli erittäin kohtelias, ystävällinen, avulias ja informatiivinen. Tarjottiin myös kylmiä vesipulloja pitääksemme meidät nesteytettyinä. Oli todella nautinnollinen reissu! Kiitos.

Tällainen upea kiertue Bangkokin esikaupunkien läpi vaihtelevalla näkemyksellä siitä, kuinka ihmiset elävät kaikkialla Thaimaassa. Kiertue sisälsi lyhyen pysähdyksen junamarkkinoille ja pidemmän vierailun kelluville markkinoille, mukaan lukien rauhallinen ajelu alas kanavia pitkin, jossa voit tehdä ostoksia veneestäsi sekä ostoksia ja ruokailua maalla. Kelluvien markkinoiden ja junamarkkinoiden lisäksi pysähdyimme alueella, jossa näimme kuinka suolaa valmistetaan ja miten orkideat kasvavat. Oppaamme oli hyvin perillä kaikesta Thaimaasta, mukaan lukien historia, tärkeimmät vientituotteet jne.

Penny, oppaamme teki matkasta todellisen ilon. Hän oli hauska, uskomattoman asiantunteva ja jakoi näkemyksensä tavalla, josta koko ryhmä nautti. Penny oli loistava osoittamaan upeita ruokia kelluvilla markkinoilla, ja hän oli niin innostunut varmistamaan, että saimme siitä kaiken irti. Penny juoksi koko matkan erittäin tehokkaasti - mikä ei ole mikään vähäpätöinen saavutus kahdentoista hengen ryhmässä. Hieno päivä – suosittelen perusteellisesti ja toivon, että olet tarpeeksi onnekas saadaksesi Pennyn.

Minulla oli Tee oppaana, hän oli erittäin osaava ja erittäin ystävällinen. Antoi paljon neuvoja Bangkokiin tutustumiseen ja parhaan ruoan löytämiseen. Aion ehdottomasti tehdä kelluvia markkinoita uudelleen, kun vierailen uudelleen Bangkokissa

Vierailu torilla sujui erittäin hyvin, arvostimme todella opasta ja hänen selityksiään.