Tekemistä kohteessa San Diego

Ajattele Kaliforniaa ja kuvittele kaikki San Diegon kohokohdat: surffaus, rentoutuminen ja aurinko.

San Diego: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen San Diego parhaat nähtävyydet?

San Diego: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa San Diego? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

San Diego : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 823 arvosteluun

Koska olen seniori, jolla on vaikeuksia kävellä pitkiä matkoja, olin innoissani voidessani vuokrata sähkötuolin ja käydä katsomassa kaiken mitä halusin (noin 2 tuntia). Se oli niin kaunis lehtien kanssa, että eläinten näkeminen oli itse asiassa sivuhyöty. Se oli ensimmäinen kerta, ja huolimatta monista näyttelyistä, joita ei ollut saatavilla, olin täynnä iloa ja arvostusta erilaisten safarien tekemisen kauneudesta ja mukavuudesta. Koska minulla oli sähkötuoli, hyväksyin sen tosiasian, että Africa Tram ei ollut käytössä. Olin yksin ja nautin lounaaksi herkullista terveellistä salaattia ja sain helposti parkkipaikan ja poistuin tiloista ilman ongelmia.

Olemme erittäin iloisia ja nautimme siitä, että palaamme milloin tahansa perheen kanssa viihdyttämään ja vierailemaan San Diegon eläintarhassa. Rakastan eläinten katselua ja luontoa ihailua. Kiitos paljon.

Aluksi olin pettynyt, koska kun ostin liput, he eivät sanoneet, että raitiovaunu ei kulje. Kuitenkin Kayla puhui meidät jäämään ja siellä on todella kaunista

Se on lähempänä kuin luulin San Diegon keskustaa. Opas sanoi, että tunnin päässä. Mutta itse asiassa se on 30 minuutin päässä.

Hyvin koottu. Rakastin kaikkea luontoa, myös eläimiä. Todella loistava paikka viettää päivä.