Tekemistä kohteessa
San Diego

Ajattele Kaliforniaa ja kuvittele kaikki San Diegon kohokohdat: surffaus, rentoutuminen ja aurinko.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

San Diego: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen San Diego parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen San Diego kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

San Diego: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa San Diego? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

San Diego : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 982 arvosteluun

Loistava kortti. Lähinnä WhatsApp-palvelu. Vastaus ajoissa nopeasti ja n

Suosittelen ihmisiä, jotka haluavat vierailla LA:ssa, ostamaan tämän passin. Säästääksesi aikaa ja rahaa. Jokainen voi ajoittaa oman kiinnostuksensa mukaan. 7 päivää on parempi. Lisää nähtävyyksiä. Sitten sen käyttö 2 viikon sisällä, jolloin vierailijalle jää enemmän aikaa tauolle ja muiden henkilökohtaisten asioiden tekemiseen. Huono puoli, opas ei kerro, miten sinne pääsee. Olisi hyödyllisempää, jos tietäisimme, missä vetovoima sijaitsee. Paras tapa kerätä kaikki samalla alueella olevat.

Kaikki meni täydellisesti. Mutta voit pelastaa itsesi Universal Studiosin. Odotusajat per ajo on noin 2-2,5 tuntia ja se 30 asteessa helteellä. Olimme siellä maanantaina (9.00-16.00) ja palasimme turhautuneena. Ajeli karuselleilla vain kahdesti ja katsoi yhden esityksen. Muuten jokaisen tulee laskea itse, onko Go Los Angeles -korteilla järkeä.

Oikein hyvä

Hieman pelkäsin kortin käyttöä, mutta se on 100% luotettava. Säästät paljon; Sinun täytyy vain organisoida itsesi hyvin, jotta ehdit ajoissa nähtävyyksiin, sillä sitä voi käyttää vain klo 17.00 asti. Siitä huolimatta kaikki toimi meillä ilman komplikaatioita ja säästämättä meidän ostolinjoja. Suosittelen sitä täysin.