Tekemistä kohteessa

San Gimignano

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


San Gimignano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa San Gimignano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

San Gimignano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 011 arvosteluun

Päivä oli hyvä, kuitenkin pari rakentavaa palautepistettä sinulle 1) kun katsoin ensin matkaa, kohtaamispaikka oli tien päässä, jossa hotelli oli, e-lippu ja verkkosivustosi sai meidät kuitenkin pääsivulle linja-autoasema 20 minuutin raitiovaunumatkan päässä ja opas kommentoi, koska en ollut tarkistanut Julianin baarissa, kuten kaikilla muilla oli. 2) toinen kohta liittyy Sienan matkan viimeiseen osaan, kun sataa kaataessa sadetta ja olimme suunnassa takaisin linja-autoon ja matkaoppaiden pomo oli keksinyt uuden hienon idean pienin kustannuksin 3 euron hinnasta jokainen voisi saada treninon takaisin linja-autoon, puolet asiakkaista ei halunnut tehdä tätä ja meitä pakotettiin seisomaan sateessa kastetuksi, kun taas pääoppaan odottamassa treninon saapumista ennen kävelijöiden sallimista lähteä jalka takaisin linja-autoon. Jos en olisi astunut ylös ja pyytänyt kävelijöitä sallimaan kulkea oppaan kanssa odottamatta, meitä olisi liotettu!

Hyvä hinta/laatu-suhde, kokonaisuus oli hyvä.

Sienassa vapaata aikaa olisi saanut olla hieman enemmän, mutta koska matkan kesto oli näin jo 11 tuntia, sitä olisi ehkä vaikea toteuttaa. Radiokuulokkeista Sienan oppaan puhe kaikui/kumisi ja oli nopeaa englantia, pystyimme tavoittamaan vain joitain lyhyitä lauseita. Retken opas nuori naishenkilö oli erittäin reipas ja tomera ja hoiti matkan asiat hyvin. Sää oli koko viikon meille kovin kuuma, myös kiertomatkalla, mutta se ei tietenkään ole retken järjestäjän vika. Bussissa oli onneksi hyvä ilmastointi. Kokonaisuutena jäi hyvä mieli.

Hieno kierros, erikieliset ryhmät yhdessä ja toisten myöhästely kokoontumista harmitti hiukan. Sade myös hiukan haittasi näkyvyyttä mutta siihen ei voi kukaan vaikuttaa️

Oikein hyvä kierros.

Opas Julio oli erinomainen samoin kuljettaja Antonio. Lounas oli hyvä, mutta kaksi bussillista oli vähän liikaa. Meteli ruokasalissa oli kova.

Monipuolinen.

Hyvä opas, jolla selkeät ohjeet ja hyvä tyyli puhua.