Suosittelemamme elämykset kaupungissa San Jose del Cabo

Cabo San Lucas: Sunset Party Cruise avoimella baarilla

1. Cabo San Lucas: Sunset Party Cruise avoimella baarilla

Seikkailu alkaa, kun sinut noudetaan hotellista ja siirretään juhlaveneeseen, jossa sinua odottaa hauska ilta. Hyppää laivaan ja hae itsellesi drinkki avoimesta baarista ja tanssi sitten klubien klassikkohittien tahtiin. Kun vene lähtee liikkeelle upealla Sea of Cortezilla, voit ihailla panoraamanäkymiä Baja California Surin rannikolle. Risteile Cabon kuuluisimpien maamerkkien, kuten Lover's Beachin ja Archin, sekä merileijonayhdyskunnan ohi. Matkan kohokohta on eeppinen auringonlasku Tyynenmeren yllä. Siemaile virkistävää margaritaa tai kylmää olutta, kun katselet unohtumatonta auringonlaskua, ennen kuin aloitat paluumatkan takaisin satamaan.

Los Cabos: Cabos Cabos: Kaari ja Lover's Beach Kajakointi + snorklaus

2. Los Cabos: Cabos Cabos: Kaari ja Lover's Beach Kajakointi + snorklaus

Lähde kajakki- ja snorkkeliseikkailulle Cabo San Lucasin lahdelle ja melo Baja Peninsulan eteläisimmän kohdan ympäri Tyynellemerelle. Ihaile kuuluisaa kaaria, vieraile merileijonayhdyskunnassa ja näe eksoottista merielämää snorklatessasi. Nauti vaivattomasta kuljetuksesta majapaikastasi San José del Cabossa tai Cabo San Lucasissa Cabo San Lucasin sydämessä sijaitsevalle lähtörannalle. Kuuntele asiantuntevan oppaasi lyhyt tiedotus kajakkitekniikoista ja turvallisuusohjeista ennen veteen nousemista. Lähde Cabo San Lucasin lahdelta Land's Endiä pitkin, jossa Cortezin meri kohtaa Tyynenmeren. Ihaile yhtä Cabon tunnetuimmista maamerkeistä, The Archia, ja katsele sitten merileijonien touhuamista vedessä, kun liu'utat kajakilla niiden siirtokunnan ohi. Laskeudu Lover's Beachille, jossa sinulla on aikaa tutkia graniittisia kalliomuodostelmia, jotka kohoavat jyrkästi merestä. Varo Tyynenmeren aaltojen pauhua, kun lähestyt Lover's Beachin Divorce Beachin puolta, sillä meri on täällä kova. Pue sitten snorklausvarusteet yllesi ja kahluudu Lover's Beachin edustalla olevaan veteen snorklaamaan Neptunuksen sormen ympärille. Tai nouse kajakista ja snorklaa Pelican Rockin ympärillä ihaillaksesi trooppisia kalakantoja ja eksoottisia mereneläviä, jotka asuttavat näitä jyrkkiä ympäristöjä. Tee lopuksi lyhyt kajakkimatka takaisin lähtöpisteeseen, josta palaat majapaikkaasi.

Los Cabos: Camel Ride Safari lounaalla ja tequilan maistelulla

3. Los Cabos: Camel Ride Safari lounaalla ja tequilan maistelulla

Tuntekaa merituuli ja nauttikaa kamelilla ratsastamisesta Tyynenmeren kristallinkirkkaiden vesien ja dramaattisten aallonmurrosten äärellä tässä Los Cabosin seikkailussa. Liity vaellukselle ekologiseen suojelualueeseen ja opi lisää paikallisista kasveista. Päätä matkasi aidolla tacolounaalla ja tequilan maisteluilla. Noutamisen jälkeen suuntaat aavikkopaikalle aloittaaksesi kokemuksesi. Tapaa uudet kameliystäväsi ja uppoa kamelikulttuuriin; opi niiden historiasta, anatomiasta, persoonallisuudesta, pidosta ja koulutuksesta. Pääset lähelle ja lähelle, ja voit myös silittää ja ruokkia näitä hämmästyttäviä otuksia. Kameliajelun jälkeen voit lähteä ainutlaatuiselle luontoretkelle ekologiselle suojelualueelle. Tutustu tarkemmin alueen erilaisiin kasveihin, kasvillisuuteen ja villieläimiin, kuten chollaan, meksikolaiseen jättiläiskaktukseen, yukaan, roadrunnereihin ja muihin. Hävitä myöhemmin nälkäsi meksikolaisella burritolla ja perinteisellä meksikolaisella maustetulla vedellä. Kierroksen päätteeksi voit nauttia tequilan maistelukurssista, johon kuuluu oppitunti juoman historiasta, valmistusprosessista ja oikeasta tavasta nauttia juomaa.

Los Cabos: Cabos Cabos: Edestakainen jaettu lentokenttäkuljetus

4. Los Cabos: Cabos Cabos: Edestakainen jaettu lentokenttäkuljetus

Olipa matkasi sitten vasta alussa tai päättymässä, voit varmistaa, että lomasi on vaivaton alusta loppuun, kun varaat lentokenttäkuljetuspalvelun etukäteen. Vältä pitkät taksijonot, ruuhkainen julkinen liikenne ja kielimuurin aiheuttamat sekaannukset ja rentoudu. Kun olet saapunut, ota matkatavarasi ja suuntaa lentokentältä Umbrella #10:lle, jossa ystävällinen kuljettajasi odottaa sinua. Rentoudu, kun kuljettajasi huolehtii matkatavaroista, ja ihaile sitten näkymiä, kun matkustat hotellillesi modernissa, ilmastoidussa ajoneuvossa. Matkan varrella voit kysyä kuljettajaltasi vinkkejä ja suosituksia, jotka parantavat vierailuasi. Kun lähdet, voit noutaa sinut suoraan Los Cabosin majoituspaikastasi ja saada saman loistavan palvelun myös paluumatkalla lentokentälle.

Cabo San Lucas: Combo Camel Ride & Off-Road UTV Adventure: Camel Ride & Off-Road UTV Adventure

5. Cabo San Lucas: Combo Camel Ride & Off-Road UTV Adventure: Camel Ride & Off-Road UTV Adventure

Aloita matkasi rentouttavalla kameliretkellä Cabo San Lucasin rannoilla Tyynenmeren rannalla. Nauti maisemien seesteisestä kauneudesta, näe useita eri vuorijonoja ja tarkkaile häikäiseviä aavikon villikukkapeltoja. Valmistaudu seuraavaksi suurten hevosvoimien hauskanpitoon mönkijäajelulla Bajan autiomaassa. Aja maastoajoneuvolla vuoristopolkuja pitkin ja tutki aavikon kanjoneita. Saavu Migriñon rannan valkoisille hiekkadyyneille. Nauti upeista näkymistä valtameren puoleisille kallioille.

Los Cabos: Cabos Cabos: Edestakainen lentokenttäkuljetus

6. Los Cabos: Cabos Cabos: Edestakainen lentokenttäkuljetus

Älä tuhlaa aikaa lentokentällä odottamassa, että bussi tai suuri ajoneuvo on täynnä ennen kuin lähdet lentokentältä, meidän ajoneuvomme ovat 8, 10 ja 12 hengen kapasiteettia, eikä niiden tarvitse olla täynnä, jotta ne voivat lähteä, odotusaika on vain asiakkaille, jotka saapuvat samalla lennolla tai samaan aikaan. Tämä on täydellinen tapa säästää aikaa ja rahaa, hinnat ovat kohtuuhintaisia, ajoneuvot ovat myöhäisempiä malleja, joissa on ilmastointi, kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, jotka tarjoavat erinomaista lentokenttäkuljetuspalvelua. Saapuessasi lentokentälle ja sen jälkeen, kun olet selvittänyt muuttoliikkeet ja tullin, poistu lentokentältä ja lentokentän henkilökunta odottaa sinua toivottaa sinut tervetulleeksi ja vie sinut kuljettajan ja ajoneuvon luokse. Palvelua tarjotaan useimpiin hotelleihin, jotka sijaitsevat San Jose del Cabossa, Puerto Los Cabosissa, Tourist Corredorissa ja Cabo San Lucasin alueella.

San Jose del Cabo: Cabo Cabo Cabo: Ruoka ja Taco kiertoajelu ja markkinavierailu

7. San Jose del Cabo: Cabo Cabo Cabo: Ruoka ja Taco kiertoajelu ja markkinavierailu

Kierroksen alussa opit, mistä aineksista saadaan parhaat salsat ja tacot. Vierailet tortillatehtaassa (vain aamupäivän kierros) ja tutustut koko prosessiin, jossa maissista tehdään tacoja varten tortilloja. Oppaasi kävelee kanssasi useisiin paikallisiin ruokapaikkoihin, joissa voitte nauttia suosituimpia meksikolaisia lohturuokia. Maistele ruokaa katukärryistä ja pienistä paikallisista ravintoloista, jotka tarjoavat aitoja meksikolaisia makuja. Ruoanmaisteluseikkailusi päätteeksi saat syvemmän käsityksen meksikolaisesta ruoasta ja elämästä.

Los Cabos: Cabos Cabos: Päiväretki tequilan ja suklaan maistelun kera.

8. Los Cabos: Cabos Cabos: Päiväretki tequilan ja suklaan maistelun kera.

Nouto hotellista ja matka Cabo San Lucasin venesatamaan lasipohjaisella veneellä. Tutustu Cortezin meren ja Tyynenmeren hämmästyttävään merielämään samalla, kun tunnet tuulen tuiverruksen. Tämän 45 minuutin venematkan aikana näet värikkäitä trooppisia kaloja ja merileijonia, kauniin Lovers and Divorce Beachin sekä ympäröiviä kalliomuodostelmia, kuten kuuluisan Archin. Aja sen jälkeen Cabo San Lucasin keskustan läpi ja vieraile lasinpuhallustehtaalla. Seuraavaksi suuntaa turistikäytävälle, jossa on maailmanluokan hotelleja, golfkenttiä ja upeat merinäköalat. Kun olet saapunut San José del Caboon, ohita jokisuisto ja nauti sen jälkeen opastetusta kävelykierroksesta San Josén historiallisessa keskustassa. Testaa makunystyröitäsi tequilan ja meksikolaisen suklaan maisteluilla. Nauti herkullisista mauista, ja sen jälkeen sinulla on runsaasti vapaata aikaa lounaalle ja ostoksille, ennen kuin lähdet takaisin hotellille.

Cabo lentokenttäkuljetukset, Los Cabo lentokenttä Cabo lomakohteet

9. Cabo lentokenttäkuljetukset, Los Cabo lentokenttä Cabo lomakohteet

yksityinen lentokenttäkuljetus ei pysähdy lentokenttäterminaaliin etuaskeleelle lomakeskuksen aulaan tervetuliaisjuomat, 1 thru 5 ihmistä maasturi pyydettäessä 6 thru 10 2023 ylellisyyttä pakettiautot, sprinterit suuremmille ryhmille saat tarjouksen sähköpostitse. Kaikki yksityiset palvelut sisältää edestakaisen matkan tapaaminen ja tervehdys tiimi lentokentällä, kylmät juomat saapuessa. jaettu kuljetus max odotusaika 40 min, myös sisältyvät tervetuliaisjuomat.

Los Cabos: Cabos Cabos: Melonta ja snorklaus kahdessa koskemattomassa lahdessa

10. Los Cabos: Cabos Cabos: Melonta ja snorklaus kahdessa koskemattomassa lahdessa

Las Viudas on syrjäinen ranta turistikäytävän varrella, ja sinne on lyhyt kuljetus San José del Cabosta tai Cabo San Lucasista. Pue itsesi valmiiksi, ota kokeneelta oppaaltasi vastaan melontaohjeet ja lähde sitten seikkailulle Sea of Cortezille. Melo lähellä viehättävää rantaviivaa ja seuraa opastasi Santa Maria Bayhin pitäen samalla silmällä valaita tai rauskuja. Kun saavut rannalle, pue snorklausvarusteet yllesi ja kahlaa taivaansinisiin vesiin tutkimaan alla olevan kallioisen, riuttamaisen ympäristön merielämää. Kun olet levännyt hyvin, melo seuraava pätkä pisteen ympäri, jossa on upeita jyrkänteitä, luolia ja geysireiksi roiskuvia aaltoja. Pysähdy Chileno Bayn valkoiselle hiekkarannalle ja rentoudu tervetuliaishuovan ja sateenvarjon kanssa. Pue lopuksi taas varusteet päälle ja palaa takaisin kristallinsinisiin vesiin katsomaan trooppista vedenalaista maailmaa seikkailun päätteeksi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
San Jose del Cabo

Kaikki aktiviteetit

88 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Immersiivisiä elämyksiä

San Jose del Cabo: Koe enemmän

Näytä kaikki

San Jose del Cabo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen San Jose del Cabo parhaat nähtävyydet?

San Jose del Cabo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa San Jose del Cabo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.