Suosittelemamme elämykset kaupungissa San Miguel de Allende

San Miguel de Allenden päiväretki Mexico Citystä

1. San Miguel de Allenden päiväretki Mexico Citystä

Lähde aamulla Mexico Citystä ja nauti maaseudun maisemista matkalla San Miguel de Allenden siirtomaakaupunkiin. Saavuttuasi perille liity 1,5 tunnin opastetulle kierrokselle, jonka aikana voit tutustua nähtävyyksiin, kuten San Miguel Arcángelin seurakuntakirkkoon ja Jimmy Rayn kappeligallerian nykytaidemuseoon. Hämmästele San Franciscon kirkon tyypillistä espanjalaistyylistä barokkia edustavaa julkisivua ja tutustu Meksikon itsenäisyyssodassa vaikuttaneen Ignacio Allenden entiseen kotiin. Osta tyypillisiä käsitöitä käsityömarkkinoilta ja tutustu Meksikon historiaan kunnallispalatsin ulkopuolella, jossa on Miguel Hidalgon ja Ignacio Allenden patsaat. Saat vapaa-aikaa, jonka aikana voit kuljeskella kaduilla omaan tahtiisi.Vapaa-aikaa on tarjolla. Käytä aika gallerioihin tutustumiseen tai etsi mukava ravintola tai paikallinen tori lounasta varten. Aja takaisin Mexico Cityyn iltapäivällä, arvioitu saapumisaika on klo 21.00.

San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Tacos and Tequilas Tour

2. San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Tacos and Tequilas Tour

Aloita kierros Baja Fish Taquitosta. Suuntaa sitten seuraavaan kohteeseen ja tutustu matkan varrella San Miguelin kauniisiin nähtävyyksiin. Kulttuurikohteisiin kuuluvat Jardin, San Franciscon kirkko, Plaza Civica ja Oratorion kirkko. Tällä opastetulla ruoka- ja kaupunkikävelykierroksella pääset kokeilemaan viittä ruokamaistiaispaikkaa, jotka on valittu huolellisesti korostamaan San Miguelin parhaita alueellisia makuja. Maistele paikallisia herkkuja polkujen ulkopuolisissa ruokapaikoissa, joissa on vilkkaita omistajia ja henkilökuntaa. Nauti suussa sulavien ruokien maisteluista perheomisteisissa ravintoloissa ja myyntikojuissa samalla, kun siemailet virkistäviä paikallisia juomia ja saat intohimoiselta matkaoppaaltasi tietoa kaupungin historiasta ja kulttuurista. Voit odottaa San Miguelin parhaita tacoja ja herkullisia cocktaileja. Kaikesta napostelusta kertyy riittävästi tyydyttävään illalliseen, ja kaikki ruoka ja juomat sisältyvät kierroksen hintaan. Päätepiste Hidalgo ja Insurgentes-kadun kulmassa, vain kahden korttelin päässä pääaukiolta. Voit kävellä keskustaan jatkamaan iltaa tai opas auttaa sinua löytämään taksin kotiin.

San Miguel de Allende: Mönkijä- ja kiipeilyseikkailuretki

3. San Miguel de Allende: Mönkijä- ja kiipeilyseikkailuretki

Syöt sydämesi sykkeeseen toiminnantäyteisellä ATV-retkellä San Miguel Adventure Parkissa San Miguel de Allendessa. Ihaile maaseutua ja kulje upean kanjonin yli, kun suoritat 7 köysirataa. Tule sisään San Miguel Adventure Parkiin ja hanki varusteet, jotka takaavat turvallisuutesi koko ATV-seikkailun ajan. Opi käyttämään ATV:tä ja lähde liikkeelle Red Tailed Eagle Canyonin läpi. Katsele kanjonin läpi ajaessasi villieläimiä, kuten maakotkia, punahäntähaukkoja ja preeriahaukkoja. Pysähdy ja sovita köysiradan valjaat. Näe kanjoni ylhäältä, kun lennät ilmassa jokaisella köysiradalla. Haasta itsesi ylittämään yli sata metriä pitkä riippusilta suojakypärän ja turvaköyden avulla.

San Miguel de Allende: San Miguel de Miguel: Kierros 2 viinitilalle ja viininmaistelu

4. San Miguel de Allende: San Miguel de Miguel: Kierros 2 viinitilalle ja viininmaistelu

Tutustu kahteen San Miguel de Allenden alueen parhaaseen paikalliseen viinitarhaan. Kuljeskele viiniköynnösten ympärillä, tutustu viininvalmistusprosessiin ja maista viinejä paikallisten juustojen ja muiden luomutuotteiden kanssa. Kun olet noussut majapaikastasi San Miguel de Allendessa, lähde keskustan alueelta ensimmäiselle viinitarhalle. Tutustu perheomistuksessa olevaan viinitarhaan ja opi sen omaleimaisesta persoonallisuudesta, sisustuksesta ja eri rypäleiden pienestä tuotannosta. Suuntaa seuraavaksi maan alle viinikellariin, jossa viiniä kypsytetään, ja tutustu viininvalmistusprosessiin samalla kun nautit viinin herkullisista tuoksuista. Kellariin tutustumisen jälkeen voit maistella joitakin viinejä herkullisen ruokaparin kanssa keskiaikaiseen tyyliin sisustetussa huoneessa, joka sijaitsee myös maan alla. Tämän jälkeen vierailu toiselle viinitilalle, jonka konsepti on hyvin erilainen mutta jonka tuotanto on myös pientä ja eksklusiivista. Tutustu laboratorioihin ja myymälöihin, joissa viiniä sekä oliivi- ja laventeliöljyä jalostetaan tällä viinitilalla. Kävele kauniissa puutarhoissa ja tonteilla, ennen kuin maistelet viinejä asiantuntevan enologin kanssa, joka selittää kunkin viinin erilaiset ominaisuudet ja kertoo, miten niitä voi arvostaa paremmin. Nauti tästä uskomattomasta oppimiskokemuksesta viehättävien maisemien ympäröimänä ja herätä aistisi maistellessasi ja haistellessasi viinejä.

San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Zipline-seikkailu & riippusilta

5. San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Zipline-seikkailu & riippusilta

Seitsemän köysiradan seikkailussa Cañon Aguila Cola Roja - Punahäntäisen kotkan kanjonin - yläpuolella saat adrenaliinin pintaan. Nauti erilaisesta näkökulmasta kanjoniin, kulje äärimmäisen riippusillan yli ja ota ikimuistoisia valokuvia perheesi ja ystäviesi kanssa. Mene itse puistoon, jossa isäntäväki toivottaa sinut tervetulleeksi. Saat turvavarusteet ja ohjeet, joita tarvitset turvalliseen seikkailuun, hyppää sitten pakettiautoon kanjonille ja nauti panoraamanäkymistä perillä. Ennen ensimmäistä köysirata-ajelua saat lisää turvallisuusohjeita ja vinkkejä siitä, miten saat parhaan mahdollisen hyödyn irti köysirata-ajeluista. Aloita sitten kierros 7 köysiradalla, alkaen pisimmästä 300 metrin köysiradasta. Haaveile köysiradoilla ollessasi upeita näkymiä luontoon ja ainutlaatuista näkökulmaa kanjoniin. Testaa hermojasi 110 metriä pitkällä riippusillalla - älä katso alas. Koko kokemuksen aikana opas ottaa valokuvia omalla kännykälläsi. Kun olet lopettanut aktiviteetin, pakettiauto vie sinut takaisin puiston pääsisäänkäynnille, jossa elämys päättyy.

San Miguel: maamerkit ja lounas kävelykierros

6. San Miguel: maamerkit ja lounas kävelykierros

Tutustu San Miguelin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja piilotettuihin aarteisiin opastetulla kävelykierroksella, johon mahtuu enintään 12 henkilöä. Tutustu vuonna 1542 perustetun kaupungin historiaan ja tankkaa sen jälkeen energiaa 3 ruokalajin meksikolaisella aterialla perinteisessä perheravintolassa. Aloita kierros Plaza of San Franciscosta. Sieltä käsin voit tutustua San Miguelin monien eri maamerkkien tarinoihin ja historiaan sertifioidun paikallisen oppaan johdolla. Selvitä, miten kaupunki on kehittynyt vaatimattomista alkuajoista maailmanluokan matkakohteeksi. Kun kävelet kaupungin läpi, vieraile erilaisissa nähtävyyksissä, kuten markkinoilla, kouluissa ja kirkoissa. Tutustu paikallisiin kauppiaisiin, jotka puhaltavat elämää San Migueliin, ja hanki uusia ystäviä matkan varrella. Kierroksen päätteeksi voit nauttia upeaa ruokaa, johon kuuluu alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja juoma.

San Miguel Allende: Hevosratsastusseikkailu

7. San Miguel Allende: Hevosratsastusseikkailu

Aloita alhaalla kanjonin suulla joen reunalla, kun alat tutustua ympäröivään maisemaan hevosen selässä. Saat ohjeita ratsastukseen ja yleiskatsauksen seikkailustasi. Sinulla on mahdollisuus ylittää joki ja ratsastaa perinteisten karjatilojen läpi. Pidä lyhyt tauko dramaattisten kallioiden huipulla ja ihaile näkymiä, kun nappaat upeita kuvia. Jatka tasankojen yli ja karjan keskellä, saavuta kanjonin toinen reuna ja aloita 40 minuutin laskeutuminen takaisin alas mutkittelevalle joelle. Voit valita joko kuumat lähteet tai kiipeilykokemuksen, jos haluat rentoutua tai saada lisää adrenaliinia. Voit palkita itsesi rauhoittavalla kylvyllä parantavissa altaissa seikkailun jälkeen. Valitse kiipeilykokemus, jotta voit päättää seikkailusi potkulla, kun laskeudut alas 150 jalan korkuisilta kallioilta. Kun palaat maatilalle, saat loppuhuipennukseksi orgaanisen ranch-tyylisen aterian, joka on juuri valmistettu saapumistasi varten. Tämä aito ateria sisältää tuoreita käsintehtyjä tortilloja, luomujuustoa, papuja, quesadilloja ja muita perinteisiä ruokia.

San Miguel De Allende: San Miguel de Miguel: Kävelykierros keskustassa

8. San Miguel De Allende: San Miguel de Miguel: Kävelykierros keskustassa

Kävele San Miguel De Allenden keskustan mielenkiintoisimmilla ja kauneimmilla kaduilla yhdessä paikallisen oppaan kanssa, joka auttaa sinua löytämään kaupungin tunnusomaisimmat muistomerkit, kuten San Miguel Arcangelin seurakunnan ja kapteeni Ignacio Allenden talon. Vieraile sitten kuuluisassa Tahrattoman sikiämisen temppelissä ja sen vanhassa luostarissa, joka on nykyään kuvataidekoulu. Tutustu Angela Peralta -teatteriin, historialliseen Plaza de la Soledadiin ja Paso del Camino Realiin. Tutustu fransiskaaniluostarikompleksiin, jossa opit uskonnollisten ihmisten väsymättömästä työstä San Miguel El Granden vanhan kaupungin alueella. Oppaasi kertoo myös tärkeitä faktoja Meksikon itsenäisyydestä ja siitä, miten se liittyy "salaliiton taloon".Hyvästi. Kävele värikkäillä ja viehättävillä kaduilla ja saat syvemmän käsityksen kaupungin merkityksestä Meksikon historian kannalta vuosisatojen aikana.

San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Ratsastus Cantinas Tour

9. San Miguel de Allende: Miguel de Miguel: Ratsastus Cantinas Tour

Aloita intensiivisellä ratsastustunnilla ja tutustu San Miguel de Allendeen hevosen selässä. Ratsastat tämän 450 vuotta vanhan siirtomaa-ajan kaupungin kaupunkimaiseman halki ja pysähdyt kolmessa cantinassa juomille. Suuntaat ensin Colonia San Antonion kaupunginosaan, jossa ratsastat sen värikkäiden talojen ja kauniin kirkon ohi. Keskustaan päästyään ryhmä ratsastaa suoraan Benito Juárezin puiston läpi, ennen kuin ratsastetaan yhtä kaupungin tunnusomaisimmista kaduista pitkin. Matka päättyy valaistuun Parroquia-kirkkoon, joka on El Jardinin pääaukiolla sijaitseva goottilaistyylinen kirkko. Ratsastuksen aikana vierailet kolmessa kaupungin historiallisimmassa ja perinteisimmässä cantinassa. Ratsastaessasi yhdestä toiseen sinulla on tilaisuus kuulla hauskoja anekdootteja, joita baarimikoilla ja paikallisilla on kerrottavanaan.

San Miguel de Allende: San Miguel de Miguel: Kävelykierros taloihin ja puutarhoihin

10. San Miguel de Allende: San Miguel de Miguel: Kävelykierros taloihin ja puutarhoihin

Tutustu San Miguel De Allenden erilaiseen puoleen tällä kävelykierroksella kaksikielisen oppaan johdolla. Vieraile kaupungin vanhassa, rauhallisessa ja romanttisessa osassa kävelemällä mukulakivikaduilla ja ohi värikkäiden talojen, joissa on maalauksellinen sekoitus arkkitehtonisia tyylejä.Kävele kaupungin vanhassa, rauhallisessa ja romanttisessa osassa. Tapaat oppaasi ja tutustut kaupungin historialliseen keskustaan, joka on Unescon maailmanperintökohde ja joka on täynnä 1600- ja 1700-luvun rakennuksia. Puoliksi avattujen ovien takaa näet barokki- ja uusgoottilaisia kartanoita, joista monet toimivat nykyään boutique-hotelleina, designliikkeinä ja taidegallerioina.Kaikki rakennukset on rakennettu ja kunnostettu. Kävele rauhallisen Parque Benito Juarezin mutkittelevia polkuja pitkin, joissa on värikkäitä kukkia ja penkkejä varjopuiden alla. Tutustu sitten El Chorron suihkulähteeseen, jonka lähellä sijaitsee monia vanhoja julkisia pesupaikkoja, joista osa on yhä joskus käytössä. Mene seuraavaksi Mirador de San Miguel de Allenden näköalapaikalle, josta avautuvat panoraamanäkymät kaupunkiin Parroquia de San Miguel Arcángelin vaaleanpunaisista tornista aina takana sijaitseville Guanajuaton maaseudun kuiville kukkuloille asti.Hyvästi. Käy ennen kierroksen päättämistä talossa, jossa syntyi El Pípila, paikallinen sankari, jolla oli merkittävä rooli Meksikon itsenäisyystaistelussa.Voit käydä ennen kierroksen päättämistä talossa, jossa El Pípila, paikallinen sankari, jolla oli merkittävä rooli Meksikon itsenäisyystaistelussa.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
San Miguel de Allende

Parhaat aktiviteetit

San Miguel de Allende: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

26 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

San Miguel de Allende: Koe enemmän

Näytä kaikki

San Miguel de Allende: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen San Miguel de Allende parhaat nähtävyydet?

Kohteen San Miguel de Allende parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat kohteen San Miguel de Allende parhaat sisäaktiviteetit sadepäivinä?

San Miguel de Allende: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa San Miguel de Allende? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.