Valitse päivämäärät

Santa Maria delle Grazie

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Muut elämykset
47 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Santa Maria delle Grazie: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santa Maria delle Grazie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santa Maria delle Grazie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 595 arvosteluun

Oppaassa ei vain selitetä viimeistä ehtoollista ja kuka on teoksen tekijä, vaan myös tuodaan kontekstiin sen maalausajasta, kuka on rahoittanut teoksen ja kuinka paljon sen säilyttäminen maksaa. Auqneu on lyhyt vierailu, se on erittäin mielenkiintoinen ja et voi kulkea Milanon läpi käymättä viimeisellä ehtoollisella, ja jos se on oppaan kanssa, paljon parempi. Toistan epäilemättä.

Meillä oli hauskaa kiertueella! "Oppaamme" oli täysin perehtynyt, kertoi hänen "sydämelleen" erittäin hyvin ja virkistävän humoristisella tavalla tietäen "viimeisen illallisen" alkuperästä, historiasta, käsityötaidosta ja myös taidokkaasta restauroinnista!! Järjestys oli myös loistava! Kiitos ja todellinen suositus meiltä!

Olemme tehneet kierroksen galleriassa, sitten olemme suunnanneet kohti Casteloa. Se on tarjonnut meille erittäin miellyttävän vierailun, jossa on tietoja ja uteliaisuutta paikoista, joita olemme nähneet matkan varrella. Se on myös antanut meille käsityksiä Milanon ja Italian historiasta.

Ilman tätä olisi elämys jäänyt kovin pintapuoliseksi. Olen todella tyytyväinen, opas huomioi myös hienosti teini-ikäiset lapset keskustelussa.

Hyvin järjestetty kierros, aikaa itse kohteessa oli vähän, mutta pätevä opas teki käynnistä antoisan.