Santa Maria delle Grazie

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Santa Maria delle Grazie: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santa Maria delle Grazie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santa Maria delle Grazie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 865 arvosteluun

Upea kokemus ja hieno kiertue! Itse kiertue kestää noin tunnin. Enemmän kuin tarpeeksi oppiaksesi kaikki tärkeät asiat kirkosta Santa Maria Della Grazie ja Leonardos -maalaus "Viimeinen illallinen". Kiertueen ohjannut nainen puhuu erinomaista englantia (mikä on valitettavasti harvinaista Italiassa). Ske piti huomiomme alusta loppuun erinomaisella tietämyksellä ja värikkäällä tulkinnalla curchista ja maalaushistoriasta. Jos tie vie minut uudelleen Milanoon, käytän varmasti tätä palvelua uudelleen.

Opas oli erittäin asiantunteva ja paimensi pientä ryhmäämme Covid -seulonta- ja lippuprosessin kautta asiantuntevasti. Hän tarjosi opittua kertomusta kiertueemme aikana, mutta oli myös viisas salliessaan viettää hiljaista, arvaamatonta aikaa viettääksemme Viimeisen illallisen. Varaisin mielelläni tämän oppaan kanssa uudelleen.

Ensimmäinen kerta Milanossa, joten emme halunneet jättää näkemättä Leonardon mestariteosta. Emme olleet onnistuneet saamaan lippuja etukäteen, joten kiertue vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Menimme illalla, kun oli pimeää, mikä lisäsi kokemusta. Se oli lyhyt vierailu (15 minuuttia), mutta erinomainen.

Venetsia on upea kohde, kauniit palatsit, kanavat, gondoliajelu, hyvä ruoka ja erinomainen opastus!

Very beautiful, informative and interesting. Much more than I expected.