Suosittelemamme elämykset kaupungissa Santa Ponsa

Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

1. Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

Vieraile Mallorcan Matkallasi Drachin luolissa, jotka sijaitsevat Manacorin kylässä. Sinut otetaan kyytiin, jonka jälkeen suuntaat suoraan luolille. Luolat ovat todellinen ihme, jotka ovat syntyneet miljoonien vuosien aikana Välimeren veden paineesta. Drachin luolat koostuvat neljästä suuresta luolasta, jotka ovat täynnä vaikuttavia tippukivipylväitä. Luolista mielenkiintoisimmista löytyy 177 metriä pitkä Martel-järvenä tunnettu maanalainen järvi. Luolissa voit ihailla orkesterimusiikin tahtiin synkronoituja valoja ja katsella luonnonkauneutta, joka on voinut muodostua vain ajan myötä. Päätä vierailusi Manacorin helminäyttelyssä ja tutustu klassisten helmien valmistusprosessiin. Jos valitset koko päivän vaihtoehdon, voit jatkaa vierailua del Hamsin luoliin, jotka tunnetaan sen upeista kalakoukun muotoisista tippukivipylväistä. Niiden uniikin muodon alkuperä on yhä tänäkin päivänä tuntematon! Koko päivän vierailu päättyy kauniiseen Porto Cristoon, joka sijaitsee saaren itärannikolla.

Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

2. Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

Tule katamaraaniveneellä kiertämään Mallorcan lounaisrannikkoa ja tutustu Pagueran, Santa Ponsan ja Camp de Marin lahtiin. Näe saaren korkeat kalliot ja syvänsiniset vedet. Kierrä Malgrats-saaria, saariston merensuojelualuetta, ja tarkkaile paikallisia lintuja ja kaloja tai vain rentoudu kannella. Kun risteilet rannikkoa pitkin, ihaile upeita maisemia ja pysähdy ajan salliessa uimaan. Yläkannella on tilava aurinkoterassi, joka on ihanteellinen auringonottoon ja nähtävyyksien katseluun. Alemmalla kannella on puoliksi upotetut vedenalaiset ikkunat, joissa voit nähdä monenlaisia kotoperäisiä kaloja. Katamaraanin pääkannella on 2 wc:tä ja viihdealue. Virvokkeita ja välipaloja voi ostaa myös 2 baarista aluksella.

Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

3. Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

Tule 3 tunnin aamupäivän delfiinintarkkailuveneajelulle. Tutustu delfiineihin, jotka leikkivät luonnollisessa elinympäristössään tällä delfiinien tarkkailuristeilyllä Santa Ponsasta tai Paguerasta. Rentoudu drinkillä tai virvokkeella, jonka voit ostaa laivalta. Tutustu merielämään snorklausvälineiden avulla uimapysäkillä. Laskeudu laivaan Playa Toran rannalla Paguerassa tai Santa Ponsan rannalla. Purjehdi rannikkoa pitkin ja etene hitaasti merelle. Etsi delfiinihavaintoja vesillä, joilla asuu Risson delfiinejä, pullonokkadelfiinejä ja valkoposkidelfiinejä. Etsi 21 merinisäkäslajia. Hyödynnä puoliksi upotettua alakantta, jossa on panoraamaikkunat vedenalaisten näkymien katselua varten. Vietä aikaa veneen pääkannella, jossa on baari, palvelutilat ja viihdealue. Laivalla on kaksi baaria, joista voit ostaa juomia ja välipaloja! Nauti auringosta tilavassa solariumissa. Palaa retken päätteeksi takaisin Santa Ponsaan tai Pagueraan.

Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

4. Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

Nauti rentouttavasta risteilystä Mallorcan saaren lounaisrannikolla. Ota aurinkoa kannella, kun suuntaat suojelluille vesille ja merensuojelualueille. Kurkista vedenalaisen näköalakannen kautta. Laskeudu katamaraanin kyytiin tapaamispaikassasi ja asetu risteilylle. Siemaile, napostele välipaloja ja treenaa rusketustasi tai hae drinkki yhdestä kahdesta laivalla olevasta baarista (juomat saatavilla lisämaksusta). Retkeile kannen alle katsomaan merenpohjaa perheystävälliseltä vedenalaiselta näköalatasanteelta. Tähän trípiin sisältyy kaksi noin 40 minuutin mittaista uimapysähdystä kahdessa suositussa merensuojelualueessa Malgrats- ja El Toro-saarilla. Hyppää kirkkaisiin saarten vesiin ja tutustu värikkäisiin vedenalaisiin maisemiin. Etsi merieläimiä, kuten rauskuja, mustekaloja ja yli 400 upeaa kalalajia, tarjolla olevien snorklausvälineiden avulla. Palaa risteilyn päätteeksi tapaamispaikkaan.

Mallorca: 3-tunnin iltapäivän delfiinikatseluveneajelu

5. Mallorca: 3-tunnin iltapäivän delfiinikatseluveneajelu

Nauti iltapäivällä 3 tunnin delfiinien katseluveneajelusta. Seilaa rannikkoa pitkin ja nauti samalla vedenalaisesta maailmasta lasipohjaisen veneen upotetuista ikkunoista tällä delfiinien katselukokemuksella. Pysähdy virkistävälle uinnille kristallinsinisissä vesissä.Pysähdy uimaan. Käy veneeseen useista eri paikoista Mallorcan eteläisellä rannikolla. Tee olosi mukavaksi veneessä, joka on varustettu baarilla, palvelutiloilla ja viihdealueella. Nauti auringosta yläkannen tilavassa solariumissa. Siirry alakannelle katselemaan vedenalaista maailmaa puoliksi upotettujen panoraamaikkunoiden kautta. Etsi 21 merinisäkäslajia, mukaan lukien Risson delfiinit, pullonokkadelfiinit ja valkoposkidelfiinit. Saat parhaat mahdollisuudet nähdä vedessä leikkiviä delfiinejä, kun kapteeni ohjaa sinut paikkoihin, joissa ne ovat aktiivisimpia. Palaa kokouspaikalle retken päätteeksi.

Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

6. Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

Jätä Mallorcan rannat taaksesi kahden tunnin aamuristeilyllä lasipohjaisella veneellä. Purjehdi rannikkoa pitkin ja ihaile maagista maisemaa, kun delfiinit uivat veneen vieressä leikkimässä. Tutustu Välimeren aarteisiin, sillä siellä elää yli 20 merieläinlajia ja useita delfiinilajeja. Risteile kimaltelevien, kristallinkirkkaiden vesien yllä ja pidä silmällä tavallista delfiiniä, Risso-delfiiniä ja pullonokkadelfiiniä.Kaikkea ei ole vielä nähty. Katsele upotetun alakannen panoraamaikkunoiden läpi, jotka ovat ihanteellisia vedenalaisiin maisemiin. Kun odotat delfiinejä, voit napata välipaloja ja juomia baarista tai ottaa aurinkoa yläkannella.

Mallorca: Maisemakierros saarella etelästä

7. Mallorca: Maisemakierros saarella etelästä

Hyödynnä noutokyyti ja aloita Mallorcan tutkiminen bussilla, veneellä, raitiovaunulla ja junalla. Matkaa kuuluisalla Tren de Sollerilla ja näe Mallorcan parhaat aktiviteetit yhdellä retkellä. Tämä retki kannattaa suorittaa jokaisella lomalla Baleaareilla. Matkaa legendaarinen puisen sähköjunan kyydissä, jolta voit myös ihailla Tramuntanan vuoriston kauneimpia maisemia, jotka on julistettu maailmanperintökohteeksi kesäkuussa 2011. Jatka matkaa La Calobra Covelle veneretkellä katamaraanin kyydissä. Vietä lounastauko ja nauti vapaa-ajasta Torrent de Pareisin kapealla suuaukolla kahden kallion välissä.

Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

8. Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

Tutustu Mallorcan kauniiseen lounaisrannikkoon ja nauti meren tarjoamasta kauneudesta tällä eksklusiivisella katamaraanilla. Risteile Mallorcan lounaisrannikkoa pitkin modernilla katamaraanilla, jonka rungossa on sukellusveneen kaltaiset ikkunat.Kaikkea ei ole vielä nähty. Valitse eri tapaamisaikojen välillä tai rentoudu, kun voit valita nouto- ja jättövaihtoehdon hotellialueeltasi.Hyväksyttävyys on mahdollista. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus ankkuroitua syrjäiseen lahteen, jossa voit uida ja snorklata kristallinsinisissä vesissä Malgratsin saarella. Retkelläsi pysähdyt myös 40 minuutiksi Port Andratxissa, joka on yksi Mallorcan hienoimmista satamista. Virkistäydy ilmaisella buffetlounaalla, jossa on pasta bolognesea ja pastasalaattia, ja nauti jommastakummasta laivalla sijaitsevasta baarista. Rentoudu ja ota aurinkoa laivalla, kun navigoit Malgratsin saaren luonnonsuojelualueilla. Laiva lähtee Santa Ponsasta klo 10.45, mutta tarjoamme myös kuljetuspalvelun, jos asut Palma-Arenal-Calvian alueella. Katso alla olevat noutovaihtoehdot. Aktiviteetin jälkeen bussi tuo sinut takaisin alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Paguera tai Santa Ponsa: Puersa: Meno-paluu pikaveneristeily Palmaan

9. Paguera tai Santa Ponsa: Puersa: Meno-paluu pikaveneristeily Palmaan

Lähde jännittävälle risteilylle Palmaan Santa Ponsan rannalta tai Tora Beachilta Peguerasta. Rentoudu mukavan pikaveneen kyydissä, kun liukuu kohti Palmaa. Näe matkan varrella Isla del Toro ja Cabo de Cala Figuera. Syö tilavaan veneeseen ja ota kamerasi valmiiksi ikuistamaan upeita näkymiä nähtävyyksistä, kuten Islote de Sa Porrassa, Cala Portals Vells ja Illetes. Ohita viehättävät lahdet ja satamat ennen kuin saavut pääkaupunki Palmaan. Pysähdy sesonkiaikana virkistävälle uinnille mereen. Vietä yli 6 tuntia vapaa-aikaa Palmaan tutustuen. Käy ostoksilla, käy katedraalissa, tutustu museoihin ja ihaile historiallisia monumentteja. Muista varata aikaa maistella laajaa gastronomista tarjontaa tai eksyä kujille, jotka ovat täynnä upeita terasseja. Palaa maihinnousupaikalle unohtumattomien muistojen kera.

Palmasta: Iltapäivällä delfiinien katseluveneajelu

10. Palmasta: Iltapäivällä delfiinien katseluveneajelu

Vietä iltapäivä etsimällä delfiinejä nopealla veneretkellä Palmasta. Purjehdi upeiden maisemien ohi, katso delfiinien leikkivän keskenään ja hyppivän veneen lähellä ja rentoudu sen jälkeen viehättävässä poukamassa.Hyvä. Purjehdi Palmasta lounaisrannikkoa pitkin ja siirry vähitellen avomerelle. Havaitse delfiinejä kokeneen kapteenisi avulla, joka tuntee niiden suosikkipaikat merellä. Risteilyn aikana voit seurata, kuinka delfiinit leikkivät luonnollisessa ympäristössään, uivat veneen vanavedessä ja yllättävät sinut hyppyillään. Kun olet nauttinut delfiineistä, suuntaa syrjäiseen poukamaan virkistävään uintiin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Santa Ponsa

Kaikki aktiviteetit

30 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Santa Ponsa: Koe enemmän

Näytä kaikki

Santa Ponsa: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Santa Ponsa parhaat nähtävyydet?

Kohteen Santa Ponsa parhaat nähtävyydet ovat:

Santa Ponsa: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santa Ponsa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santa Ponsa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 467 arvosteluun

tämä matka oli minulle niin mahtava tapa päästä pois Palmasta/kaupungista. siellä on paljon liikkumista, mutta se on sen arvoista upeiden vuoristo- ja merinäkymien vuoksi. vene on pohjimmiltaan vain lauttamatka, joten en ole varma, että osa oli rahan arvoinen ja pystyit varmasti matkustamaan raitiovaunulla, junalla ja veneellä yksin ilman kiertoajelua, mutta minulle se oli sen arvoista mukavuuden ja mahtavan takia. bussimatka vuorten halki. ehdottomasti tuo uimapuku rantakaupunkiin, jossa pysähdyt noin kahdeksi tunniksi, siellä ei ole paljon muuta tekemistä, joten olin todella iloinen saadessani uida. opas ei ole juurikaan opas, vaan enemmänkin vain saadakseen teidät kaikki paikasta toiseen, eikä hän ollut kovin persoonallinen, mutta se on ymmärrettävää, koska hänen täytyi vaihtaa neljän kielen välillä. kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen kokemukseen

Teimme kiertueen kahden lapsemme, 4- ja 5-vuotiaiden, kanssa, ja voin suositella sitä perheille. Se on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, informatiivinen ja hyvin järjestetty. Kaikki kunnioitus upealle matkaoppaalle Sebastianille. Jokainen paikka on uskomaton, Llucilla on upea sisäleikkihuone lapsille. Myös ajo vuorten yli Sa Calobraan oli mukavaa luotettavan kuljettajan Danielan kanssa.

Meillä oli hauskaa tällä matkalla, se oli erittäin hyvin organisoitu, ja meillä oli vapaa-aikaa yksilöllisten mieltymysten mukaan. Saman henkilön tarinoiden kuunteleminen viidellä kielellä oli todella vaikuttavaa. Onnea Sebastianille ja hänen ystävilleen matkan järjestämisestä! Suosittelen matkaa täysin, uskon sen olevan rahan arvoinen, varsinkin jos haluat vaivattoman ajopäiväretken.

Kaikki oli hyvin järjestetty. Mukava retki. Aikataulu oli kuitenkin aika tiukka,

Upeat maisemat ja vaihteleva retki eri kulkuvälineillä.