Valitse päivämäärät
Santa Ponsa

Risteily- ja vesikierrokset

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Santa Ponsa, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Santa Ponsa?

Santa Ponsa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santa Ponsa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santa Ponsa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.9 / 5

perustuen 977 arvosteluun

tämä matka oli minulle niin mahtava tapa päästä pois Palmasta/kaupungista. siellä on paljon liikkumista, mutta se on sen arvoista upeiden vuoristo- ja merinäkymien vuoksi. vene on pohjimmiltaan vain lauttamatka, joten en ole varma, että osa oli rahan arvoinen ja pystyit varmasti matkustamaan raitiovaunulla, junalla ja veneellä yksin ilman kiertoajelua, mutta minulle se oli sen arvoista mukavuuden ja mahtavan takia. bussimatka vuorten halki. ehdottomasti tuo uimapuku rantakaupunkiin, jossa pysähdyt noin kahdeksi tunniksi, siellä ei ole paljon muuta tekemistä, joten olin todella iloinen saadessani uida. opas ei ole juurikaan opas, vaan enemmänkin vain saadakseen teidät kaikki paikasta toiseen, eikä hän ollut kovin persoonallinen, mutta se on ymmärrettävää, koska hänen täytyi vaihtaa neljän kielen välillä. kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen kokemukseen

Teimme kiertueen kahden lapsemme, 4- ja 5-vuotiaiden, kanssa, ja voin suositella sitä perheille. Se on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, informatiivinen ja hyvin järjestetty. Kaikki kunnioitus upealle matkaoppaalle Sebastianille. Jokainen paikka on uskomaton, Llucilla on upea sisäleikkihuone lapsille. Myös ajo vuorten yli Sa Calobraan oli mukavaa luotettavan kuljettajan Danielan kanssa.

Meillä oli hauskaa tällä matkalla, se oli erittäin hyvin organisoitu, ja meillä oli vapaa-aikaa yksilöllisten mieltymysten mukaan. Saman henkilön tarinoiden kuunteleminen viidellä kielellä oli todella vaikuttavaa. Onnea Sebastianille ja hänen ystävilleen matkan järjestämisestä! Suosittelen matkaa täysin, uskon sen olevan rahan arvoinen, varsinkin jos haluat vaivattoman ajopäiväretken.