Tekemistä kohteessa
Santorini

Kreikan ikoniselta rakkauden saarelta löytyy korkeat kalliot, upeat merinäköalat ja uinuva tulivuori keskellä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Santorini: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Santorini parhaat nähtävyydet?

Kohteen Santorini parhaat nähtävyydet ovat:

Santorini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santorini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santorini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 242 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Dada oli todella hyvä opas. Vaikka päivä oli kuuma, pidä se mielessä aurinkosuoja ja vesi. Venematkan tuuli auttoi. Hienoa, että voit hypätä veteen jäähtyäksesi. Ruoka oli hyvää toisella saarella kapteeni -tunkkeilla. Suosittelen kenelle tahansa !!!

Todella mukava matka kuvakirjasaarelle. Kyllä, se oli uuvuttavaa ja kyllä, matka oli pitkä, mutta tiesin mihin olin joutunut ja se oli enemmän kuin sen arvoista minulle. Kauniit näkymät, upea sää ja erinomainen opas tekivät päivästä täydellisen.

Super paikallinen opas, tällä hetkellä ei liian täynnä, mukava organisaatio

More than we expected - totally worth of the money. Thank you!