Valitse päivämäärät
Santorini

Patikointi

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Santorini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santorini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santorini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 201 arvosteluun

Oppaat olivat erittäin asiantuntevia. Kiertueemme aikana oppaamme pystyi antamaan tietoa neljällä eri kielellä. Tulivuoren pysäkillä Spirros kertoi tulivuoresta, Santorinista ja Kreikan historiasta. Toivoimme, että meillä olisi vähän enemmän aikaa siellä. Hotsprings-hypyssä Spirros ja miehistö varmistivat, että kaikki olivat turvassa ja valvoivat vettä. He jakoivat allasnuudeleita niille, jotka eivät kokeneet olevansa tarpeeksi vahvoja uimaan. Meillä oli runsaasti aikaa viimeisellä pysäkillä. Pystyimme vaeltamaan 500 askelmaa ylös ja istumaan lounaalle. Matkalla takaisin satamaan Spirros ja miehistö purjehtivat koko Santorinin saaren, jotta saimme nähdä sen vedestä. HÄMMÄSTYTTÄVÄ!

Vierailut olivat erinomaisia Ainoa mutta tärkeä huolenaihe on edelleen edestakainen nouto, joka ei todellakaan riippunut vierailuista. Lähtömatkalla olimme minibussin tavaratilassa - odotimme 45 minuuttia seisoen ennen ensimmäistä noutoa, sitten vielä 15 minuuttia seisomassa toista noutoa, ja paluumatkalla meillä ei ollut aavistustakaan, mihin bussiin ottaisimme. . Muuten kreikaksi, englanniksi ja ranskaksi kommentoituista vierailuista ei ole mitään sanottavaa.

Totuus on, että pidin toiminnasta, mutta ehkä se on nykyään hieman täynnä. Poikkeuksellinen opas ja ehkä ilman häntä se ei olisi ollut sama. Ongelmana on, että et nauti samasta asiasta tämän COVID -ongelman kanssa, jotkut meistä ovat rokotettuja, mutta silti pelkäämme viruksen tarttumista. On mahdotonta pitää oikeaa turvaetäisyyttä, olimme aina naamiossa veneessä, mutta 90% ei käyttänyt sitä (tekosyy on, että olet ulkona, mutta mielestäni se ei riitä).

Dada oli todella hyvä opas. Vaikka päivä oli kuuma, pidä se mielessä aurinkosuoja ja vesi. Venematkan tuuli auttoi. Hienoa, että voit hypätä veteen jäähtyäksesi. Ruoka oli hyvää toisella saarella kapteeni -tunkkeilla. Suosittelen kenelle tahansa !!!

Kiva päiväretki! Ei liikaa pysähdyksiä, kaikki meni loistavasti ja aikataulullisesti. Onneksi otimme hyvät lenkkikengät mukaan. Varattiin päivää ennen retki netin kautta, vähän jännitettiin löytyykö nimet listoilta. Kaikki meni hyvin ja tieto kulki.