Valitse päivämäärät
Santorini

Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Suosikit / Santorini

Santorini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Santorini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Santorini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 780 arvosteluun

Oppaat olivat erittäin asiantuntevia. Kiertueemme aikana oppaamme pystyi antamaan tietoa neljällä eri kielellä. Tulivuoren pysäkillä Spirros kertoi tulivuoresta, Santorinista ja Kreikan historiasta. Toivoimme, että meillä olisi vähän enemmän aikaa siellä. Hotsprings-hypyssä Spirros ja miehistö varmistivat, että kaikki olivat turvassa ja valvoivat vettä. He jakoivat allasnuudeleita niille, jotka eivät kokeneet olevansa tarpeeksi vahvoja uimaan. Meillä oli runsaasti aikaa viimeisellä pysäkillä. Pystyimme vaeltamaan 500 askelmaa ylös ja istumaan lounaalle. Matkalla takaisin satamaan Spirros ja miehistö purjehtivat koko Santorinin saaren, jotta saimme nähdä sen vedestä. HÄMMÄSTYTTÄVÄ!

Suosittelisin tätä 100% kaikille, jotka suunnittelevat auringonlaskun risteilyn varaamista. Koko miehistö oli fantastinen, ruoka oli uskomatonta ja koko päivä oli täydellinen! Meillä oli paras aika nähdä kaikki nähtävyydet ja uida meressä, jonka täydentää kaunis auringonlasku. Ei voi suositella tarpeeksi

Valitettavasti sää oli huono, joten emme menneet punaiselle hiekkarannalle. Täysin poissa heidän hallinnastaan, mutta muuten se oli täydellinen venematka.

Ystävä suositteli tätä meille, ja olen iloinen, että teimme sen. Tunnelma ihmisten ja henkilökunnan kanssa oli mahtava.

Ei olisi voinut paremmin olla. Paras päivä Santorinissa. Upea aika x