Suosittelemamme elämykset kaupungissa Sarandë

Päiväretki Korfulta: Saranda ja Butrintin kansallispuisto

1. Päiväretki Korfulta: Saranda ja Butrintin kansallispuisto

Tutustu salaperäiseen Albaniaan opastetulla päiväretkellä Korfulta. Saavu Sarandan satamakaupunkiin ja nauti kuppi kahvia ennen 20 kilometrin opastettua bussiretkeä etelärannikon koskemattomille rannoille ja saarille. Ohita pieniä kyliä ja hämmästele loputtomia tasankoja, jotka johtavat suurelle järvelle. Saavu Butrintiin UNESCO:n maailmanperintökohteelle, jossa muinainen kreikkalainen Buthrotumin kaupunki piili maakerrosten alla ennen kuin arkeologit löysivät tämän antiikin Välimeren aarteen. Jatka venetsialaistornille ja näe teatterin sekä Asklepioksen temppelin jäänteet. Jatka muinaiseen voimistelusaliin ja roomalaiselle kylpylälle, ja ihaile roomalaisen kastekirkon uskomatonta mosaiikkilattiaa. Matkusta ajassa taaksepäin tutustuessasi kyklooppimuureihin. Ihaile maisemia järvelle ja tasangolle kukkulan huipulta. Palaa Sarandaan lounaalle ja lähde sitten vielä kävelykierrokselle, ennen kuin suuntaat veneellä takaisin Korfulle.

Sarandë: Butrintin arkeologinen puisto ja Ksamilin päiväretki

2. Sarandë: Butrintin arkeologinen puisto ja Ksamilin päiväretki

Sarandasta lähdettäessä ensimmäinen pysähdyspaikkasi on Butrint, jossa opit tämän paikan muinaisen historian. Butrint on täynnä arkeologisia muistomerkkejä, ja se on osa Unescon kansallista kulttuuriperintöä. näet vanhan roomalaisen teatterin, vartiotorneja ja lukuisia upeita ja hyvin säilyneitä muistomerkkejä. Kun olet tutustunut alueen historiaan, on aika lähteä seuraavalle pysähdyspaikallesi. Noin 30 minuutin kuluttua saavut Ksamiliin. Se on yksi Albanian upeimmista rannoista, joka on tunnettu kirkkaista vesistään ja valkoisten hiekkarantojen ja valkoisten kallioiden yhdistelmästä. Erityistä tässä paikassa on sen kolme pientä saarta, joiden ympärillä voit uida, kajakilla tai veneellä. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta tämä paikka tunnetaan nimellä "Joonianmeren helmi".

Saranda: Korfun kaupunki ja Palaiokastritsa päiväretki risteilyllä.

3. Saranda: Korfun kaupunki ja Palaiokastritsa päiväretki risteilyllä.

Sarandan satamasta lähdettyämme matkustamme Albanian rannikkoa pitkin Korfun satamaan asti. Päivä alkaa vierailulla Korfun vanhaan kaupunkiin, joka on yksi Kreikan viehättävimmistä vanhoista kaupungeista ja jossa suurten sivilisaatioiden vaikutus tuntuu edelleen voimakkaasti. Nauti opastetusta kierroksesta vanhankaupungin keskustassa, johon kuuluu Korfun suurin aukio, Spianada (tunnetaan nimellä "Liston"), Pyhän Spiridonin kirkko (Spiridon on saaren suojeluspyhimys), jossa on Pyhän Spyridonin pyhäinjäännökset, kuninkaallinen palatsi, jossa on Aasian taiteen museo, sekä uusi ja vanha linnoitus. Sinulla on myös aikaa kuljeskella kapeilla kaduilla ja tutkia matkamuistomyymälöitä. Seuraava pysähdyspaikka on viehättävä Palaiokastritsan kylä. Nimi tarkoittaa vanhaa linnoitusta ja viittaa linnaan, joka aikoinaan sijaitsi kukkulan huipulla, joka on nykyään Neitsyt Marian luostari. Bysanttilainen luostari on peräisin vuodelta 1228, ja siellä on kokoelma harvinaisia ikoneita, kirjoja ja muita pyhiä jäännöksiä. Nauti paikallisista tavernoista, baareista ja hotelleista, joista kaikista on kauniit näkymät siniselle lahdelle ja satamaan. Täältä voit vuokrata veneen (valinnainen), jolla voit tutustua läheisiin luoliin ja nauttia kristallinkirkkaista vesistä tai päästä joillekin saaren syrjäisemmille rannoille ja rentoutua paratiisissa. Paleokastritsan rantaa pidetään yhtenä Korfun parhaista rannoista, ja se on kiistatta eniten kuvattu. Kaunis satama ja kirkkaat vedet, jotka sijoittuvat oliivi- ja sypressipuiden peittämien kallioiden dramaattiselle taustalle, antavat varmasti aihetta ymmärtää, miksi. Kun on aika nousta laivaan ja lähteä takaisin, toivomme, että Korfu on voittanut paikan sydämessäsi!

Sarandësta: Lekuresin linna

4. Sarandësta: Lekuresin linna

Uskaltaudu Etelä-Albanian vehreisiin maisemiin ja tutustu Sinisen silmän luonnonilmiöön. vieraile kukkulan rinteellä sijaitsevassa muinaisessa Lekursi-linnassa ja nauti upeasta panoraamanäkymästä Sarandaan, Butrintin laguuniin ja Kreikan Korfun saarelle. Lähtö aamulla Sarandasta. Oppaasi johdattaa sinut yhdelle Etelä-Albanian henkeäsalpaavimmista näkymistä, Blue Eye -vuorelle, ihailemaan sen ainutlaatuisuutta. Ihastu ympäröivään vihreään metsään ja sen makeaan veteen. Tarn-lähteen keskellä ymmärrät, miksi se on saanut nimen "Sininen silmä". Lumoudu siitä, kuinka kristallinkirkasta vesi on, kun saat selkeän näkymän yli 50 metriä syvän altaan pohjalle. Jatka matkaa Lekursi-linnaan. joka sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Blue Eye -lammesta, kukkulalla, josta avautuu panoraamanäkymä Sarandaan, Butrintin laguuniin ja Korfun saarelle. Tutustu samannimisen kylän raunioihin.

Sarandësta: Gjirokaster: Gjirokaster Half-Day Trip with Castle Tickets

5. Sarandësta: Gjirokaster: Gjirokaster Half-Day Trip with Castle Tickets

Matka alkaa Sarandasta, ja vain puolentoista tunnin kuluttua saavut Gjirokastraan. Yksi tämän paikan pääpiirteistä on kiven intensiivinen käyttö talojen ja katujen rakentamisessa, minkä vuoksi se on saanut lempinimen "kivikaupunki". Sinun on myös käveltävä paljon kiertääksesi kaupunkia, joten siksi Gjirokastraa kutsutaan myös "tuhannen askeleen kaupungiksi". Tutustut kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Gjirokastran linnaan, joka tunnetaan kaupungin alkulähteenä ja joka on rakennettu 1200-luvulla, sen jälkeen Asemuseoon ja historialliseen keskustaan. Kierros jatkuu vierailulla Zekan perheen talossa (Gjirokastran upein ja tyypillisin rakennus), Ismail Kadaren, yhden maan tärkeimmän kirjailijan, museotalossa ja viimeisellä vierailulla etnografisessa museossa. Kaupunkikävelykierroksen aikana huomaat, että kaikki tiet johtavat vanhaan basaariin.

Sarandë: Historia ja arkeologia Puolen päivän kaupunkikierros

6. Sarandë: Historia ja arkeologia Puolen päivän kaupunkikierros

Saranda on yksi Albanian kauneimmista merenrantakaupungeista, joka sijaitsee maan eteläosassa. Viime vuosina se on ollut yksi turistien suosikkikohteista ympäri maailmaa. Tämä kaupunki tunnetaan paitsi Albanian parhaista rannoistaan myös rikkaasta kulttuuristaan ja historiastaan. Tällä kiertueella voit nähdä joitain tärkeimmistä monumenteista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kiertueesi alkaa Lekursin linnasta, joka juontaa juurensa 1500-luvulta. Strateginen sijainti 300 metriä korkealla kukkulalla antaa sinun nauttia panoraamanäkymistä Sarandalle, Butrintin laguunille ja jopa Korfun saarelle. Sen jälkeen pääset mukavaan tila-autoon kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Näet Sarandan synagogan ja arkeologisen museon viehätyksen ja toiveistasi ja sääolosuhteistasi riippuen voit myös vierailla perinteiden museossa

Sarandë: Qeparo ja Himara Opastettu kierros

7. Sarandë: Qeparo ja Himara Opastettu kierros

Sarandën tapaamispaikalta suuntaat ammattitaitoisen oppaan kanssa kohti Qeparoa. Tämä kylä on tunnettu vanhoista kivitaloista ja, koska se on osa Joonianmeren rannikkoa, kauniista vedestä ja hienosta hiekkarannasta. Qeparon nimi tulee siellä yleisesti esiintyvästä sypressipuusta. Qeparon jälkeen vierailet hämmästyttävässä Himarassa. Himara on yksi Joonianmeren rannikon helmistä, jolla on upeaa arkkitehtuuria, historiallisia kohteita ja kirkkaansinisiä vesiä. Voit myös tutustua Himaran linnan muinaiseen historiaan, joka rakennettiin 4. vuosisadalla eaa. ja joka on hyvä paikka niille, jotka haluavat tanssia lämpiminä kesäiltoina.

Tiranasta: Gjirokastër, Saranda & Gjirokastër.

8. Tiranasta: Gjirokastër, Saranda & Gjirokastër.

Matkusta etelään Albanian rannikkoa pitkin ja tutustu alueen parhaimpiin puoliin opastetulla kiertomatkalla. Vietä päivä tutustumalla Butrinttiin, Sarandaan ja Gjirokasteriin. Aloita matkasi mukavalla kyydillä ilmastoidussa ajoneuvossa hotellistasi Tiranassa. Matkusta Sarandaan ja näe lumoavia rantoja, kuten Borsh, Porto Palermo ja Qeparo. Vieraile seuraavaksi Butrintin kansallispuistossa, jossa on yli 2000 vuoden historia. Suuntaa "Sinisen silmän" lähteelle ennen kuin pääset Gjirokasteriin. Kyseessä on vesilähde, jonka kirkkaan siniset vedet tulevat maan syvyydestä ja virtaavat silmän muotoisina. Gjirokasteriin johtava tie vie sinut kaupungin linnalle ja vanhalle basaarialueelle. Vieraile Ismail Kadaren ja Enver Hoxhan entisissä kodeissa, jotka ovat nykyään kommunismille omistettuja museoita. Nauti tästä rannikkokierroksen viimeisestä pysähdyksestä ennen paluuta Tiranaan.

Tirana: 4 päivän Albanian Heritage Highlights -matka

9. Tirana: 4 päivän Albanian Heritage Highlights -matka

Tutustu Albanian huippunähtävyyksiin asiantuntevan matkanjohtajan johdolla 4 päivän ja 3 yön kiertomatkalla. Maistele aitoa albanialaista ruokaa ja vieraile Unescon maailmanperintökohteissa, kuten Beratissa, Gjirokastrassa ja Butrintissa. 1. päivä: Kaupunkikierros Beratissa Durresin kautta Matka Beratiin ja pysähdy Durresissa lyhyelle kävelykierrokselle kaupungin muureille, Bysantin foorumille, roomalaisille kylpylöille, venetsialaiselle tornille ja amfiteatterille. Siirtyminen Beratiin kulkee oliivipuiden täyttämien vihjailevien kukkuloiden halki. Sitoutu sitten hotelliin ja lähde opastetulle kierrokselle, jossa ihailet Beratin linnaa ja linnaketta sekä punaista moskeijaa, joka on tunnistettavissa yksinäisestä minareetistaan, ja monia bysanttilaisia kirkkoja, kuten Pyhän kolminaisuuden kirkko ja Pyhän Yrjön kirkko. Tule lopuksi Beratin linnassa sijaitsevaan paikalliseen taloon, jossa voit viettää kahvi-, raki ja jälkiruokatauon. Nauti loppupäivästä vaeltelemalla Mangalamin ja Gorican kahdessa pääkaupunginosassa. 2. päivä: Kiertoajelu Gjirokastrassa Aamiaisen jälkeen voit ihailla pieniä kyliä kuljetuksen aikana Gjirokastraan. Kun olet saapunut tähän "tuhannen askeleen kaupunkiin", asetu hotelliin ennen kuin nautit linnan rikkaasta historiasta ja nautit "kivikaupungin" näkymistä ylhäältä. Seuraavaksi näet ottomaanien basaarin ja historialliset puutalot. Käy Gjirokastran ensimmäiselle koululle omistetulla Gjirokastran obeliskilla ja nauti sieltä avautuvasta 360º näköalasta. Pysähdy seuraavaksi lounaalle pieneen paikalliseen ravintolaan maistelemaan kaupungin aitoja ruokia. Kävele Skenduli-taloon, joka on kaunein ottomaanien tornitalo, ja kuuntele sen historiaa ja yksityiskohtia Skenduli-suvun 10. sukupolvelta. Vietä rentouttava ilta Gjirokasterin kaduilla. 3. päivä: Kierros Butrintin nähtävyyksillä ja Blue Eye -lähteellä Matka "Blue Eye" -lähteelle. Ihaile sinisen sävyjä ja ympäröivää luontoa ennen kuin suuntaat Butrinttiin. Ihaile siellä 2 500 vuoden takaista historiaa opastetulla kierroksella paikallisen oppaan johdolla. Tutustu kohokohtiin, kuten amfiteatteriin, linnaan, kirkkoihin ja Leijonaporttiin. Aja Ksamiliin ja nauti lounas järven rannalla Simpukkatalossa. Vietä iltapäiväsi Ksamilissa ennen kuin suuntaat Sarandaan kaupungin ylle avautuvan Lekursi-linnan kautta. 4. päivä: Tirana Vloren ja Rivieran tien kautta Matkalla Vloren kaupunkiin luonnonkaunista Rivieran tietä ja tutustu Ali Pashan linnaan matkanjohtajasi kanssa. Suuntaa ensin Llogaran "parvekkeelle", josta on upeat näkymät etelärannikon rannoille, ennen kuin herkuttelet lounaalla Llogara Nationalissa. Seuraavaksi vieraile mäntyjen ja raikkaan vuoristotuulen ympäröimässä puistossa. Ihaile arkkitehtuuria ja kuuntele viihdyttäviä legendoja puiston rakentajasta, Ali Pashe Tepelenasta. Pysähdy sitten lounaalle maalaismaiseen paikalliseen ravintolaan Shushica-joen varrella. Lounaan jälkeen tutustu Vloren kaupunkiin, kansallisen itsenäisyysliikkeen kotikaupunkiin.Käy Lippuaukiolla, jonka keskellä on itsenäisyysmuistomerkki, Muradie-moskeijassa ja Vloren Lungomaressa. Siirtyminen Tiranaan. (Hotellimajoitus Tiranassa ei sisälly matkaan).

Lefkadasta: Saranda: Yksityinen kiertomatka Albanian Butrint & Sarandaan

10. Lefkadasta: Saranda: Yksityinen kiertomatka Albanian Butrint & Sarandaan

Koe Euroopan ainutlaatuisin "lauttaseikkailu" ja yritä olla huolehtimatta elämästäsi liikaa sitä tehdessäsi. Tutustu muinaiseen Butrintiin, joka on harvinainen yhdistelmä arkeologiaa ja luontoa, ja yritä olla kateellinen 2000 vuotta sitten vallinneesta elämäntyylistä. Vaihtoehto: - Kuljeskele vapaasti Sarandan kaduilla ja yritä olla kyseenalaistamatta, miksi muinaisen kreikkalaisen raunion vieressä myydään käsintehtyjä sukkia. TAI - Vieraile Blue Eye - ikoninen luonnonilmiö, tämä vesilähde avaa sisäisen luontotutkijasi kristallivesiensä ja viidakkomaisen ympäristönsä ansiosta! Ilmoita varauksen yhteydessä, haluatko valita matkakohteesi Sarandan ja Blue eye -lähteen välillä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Sarandë

Kaikki aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Sarandë: Koe enemmän

Näytä kaikki

Sarandë: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sarandë parhaat nähtävyydet?

Kohteen Sarandë parhaat nähtävyydet ovat:

Sarandë: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sarandë? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sarandë : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 266 arvosteluun

Meillä oli upea päivä Albaniassa ja voimme ehdottomasti suositella tätä matkaa. Tunnin veneen jälkeen bussi toi meidät kansallispuistoon. Matkaoppaamme selitti meille kaikki vanhat rakennukset erittäin hyvin. Seuraava pysäkki oli lounas hotellissa, jossa oli buffet, yksinkertainen mutta erittäin herkullinen. Myöhemmin bussi toi meidät 300 metriä korkealle vuorelle, jossa oli muutama Korfun ja Sarandan yli. Bussin viimeinen pysäkki ennen kuin tuotiin meidät takaisin satamaan oli kaupungin keskusta, jossa meillä oli tunti aikaa shoppailla.

Erittäin hyvä retki tutustua Albaniaan ensimmäistä kertaa. Opas oli erinomainen ja organisaatio huippuluokkaa. Pieni asunto, ravintola ei ollut ollenkaan tasalla ja juomien hinta oli törkeä verrattuna hintoihin muualla Sarandan kaupungissa

Burint oli hieno, mutta meillä oli polvivaivoista kärsivä nainen ja vanhempi, jolla oli pieni lapsi ja rattaat. Kare piti kantaa, rouvan täytyi mennä takaisin bussiin. Kysy siis ennen varaamista, sopiiko reitti.

Se oli erittäin suunniteltu ja hyvin harkittu kiertue. Lounas oli upea ja näkymä oli kaunis. Opas välitti olennaiset ja mielenkiintoiset asiat Butrintilta jne.

Kaikki on täydellistä Moitteeton organisaatio Bussi- ja venekuljetukset ajoissa Erittäin ystävälliset ja osaavat oppaat