Valitse päivämäärät

Savanne, Mauritius Aktiviteetit

30 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Savanne, Mauritius: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Savanne, Mauritius parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Savanne, Mauritius parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Savanne, Mauritius: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Savanne, Mauritius? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Savanne, Mauritius : Mitä vierailijat sanovat

Me, pariskunta (31 & 35 vuotta) Hampurista, teimme tänään mahtavan kiertueen viehättävän opas Denan kanssa :). Kaikki toimi todella helposti. Dena on erittäin hauska ja fiksu ja teki hienoa työtä pitäessään ryhmän koossa ja johtaessaan sitä. Ajat olivat erittäin mukavia ja viihdyttäviä, vaikka edellinen päivä tuntuikin pitkältä. Kohokohta oli rommin maistelu ja jatkuvasti mukava ja ystävällinen vuorovaikutus. Denalla on hyvä huumorintaju ja kävimme matkan aikana monilla mahtavilla asemilla. Suositellaan vain, jos sinulla ei ole ongelmia joskus "pidempien" (mac. 1,5 tuntia kerrallaan) bussimatkojen kanssa. Paljon kiitoksia :)!

Nouto sujui ongelmitta. Oppaamme Rudi oli loistava ja puhui saksaa hyvin. Ryhmäkoko 9 henkilöä oli mukava. Siellä oli monia hienoja pysähdyksiä, jotka olivat hyvin ajoitettuja. Et koskaan tuntenut olosi kiireiseksi, mutta et myöskään kestänyt. Siellä oli todella uskomattoman kauniita paikkoja. Ruoka oli hienoa ja rommin maistelu oli mahtavaa. Tämä kiertue on todella suositeltavaa. Olemme osallistuneet useille matkoille Mauritiuksella. Tämä oli viimeinen ja ylivoimaisesti paras kiertue meille.

Kaikki oli täydellistä, nouto hotellista lähtöön, Mr. Chumun oli täydellinen opas, aina saatavilla ja täysin tietoinen paikoista, joissa vierailimme. Meillä oli upea kiireetön päivä, kun saimme nähdä kaiken mitä suunnittelimme. Kun palaamme Mauritiukselle, varaamme uudelleen, hyvin tehty.

Todella mukava kiertue, jossa on paljon vaikutelmia ja tietoa Mauritiuksesta. Paikallinen oppaamme Veenusha toi meidät lähemmäksi saaren kohokohtia todella virkistävällä ja ystävällisellä tavalla puhuen täydellistä saksaa. Suosittelemme! Mielellään taas!

Perfectly organized and very nice quide with good knowledge