Schwangau

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Other Sightseeing Options in Schwangau

Want to discover all there is to do in Schwangau? Click here for a full list.

Schwangau : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 314 arvosteluun

Ennen lähtöä check-in toimistossa ja lippujen osto itse linnaan. Täsmällinen aikataulu, junat ei odota. Oppaalta hyvää tarinankerrontaa ja iloista mieltä. Sopivan kokoinen ryhmä. Aikaa linnan juurella olevassa kylässä/kiertelyyn olisi voinut olla enemmän. Alhaalla kaunis järvi ja näkymät linnoihin. Linnakierros oli melko lyhyt mutta kaikki oleellinen tuli nähtyä. Kävely Marienbrückelle kannattaa.

Hyvää oli vapaus mennä asetetuissa aikarajoissa omaan tahtiinsa. Ei tarvinnut seurata sataan metriin venyvässä jonossa jotain lässyttävää pikajuoksijaa. Kummallista ja yllättävää oli, että liput pääkohteisiin piti maksaa erikseen (27 €). Pitäisi sisältyä hintaan. Halveksittavaa hämäystä (vaikka rastittu) Kohtet mielenkiintoisia, mutta kierrokset kovin lyhyitä.

2 tunnin matka taittui nopeasti. Meille osui hieno ilma metsäreitin patikoimiseen. Upeat maisemat, jännittävä seikkailumeininki. Myös autolla olisi päässyt. Linnan kierros ei ollut niin pitkä, mutta riittävä. Linna oli kuitenkin hieno nähtävyys kaikkinensa. Opas oli todella kiva, kertoi myös historiaa, tarinoita Ludvigista. Jäi hyvä mieli, kannatti lähteä.

Hyvin järjestetty reissu ja asiantunteva opas. Paikan päällä tuli yllätyksenä, että päiväretki kattaa vain matkat linnalle ja takaisin. Jos haluaako mennä linnaan, pitää maksaa sisäänpääsy vielä lisäksi (14€).

Mielenkiintoinen paikka ja erittäin osaava ja ilmeikäs opas. Hienoa että näytti useita kuvia historiatietouden lisäksi.