Sea Life London Aquarium

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Sea Life London Aquarium: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sea Life London Aquarium? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sea Life London Aquarium : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 314 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Ensimmäinen pala, jossa kävelet lasin yli ja sen alla on haita, on paras pala. Ajattelin, että ennakkovaraus määrittäisi, että kokemus ei tule liian kiireiseksi, kuten varaushetkellä ilmoitettiin, tämä ohjaisi numeroita, mutta itse asiassa se oli tönäistynyt ja siksi vaikea liikkua. Minusta lastenrattaat pitäisi kieltää (oli siellä rattaiden puisto), mutta monet ihmiset käyttivät niitä, vaikka heidän lapsensa eivät istuneet niissä. Tämä vaikeutti liikkumista. Sillä oli kuitenkin hyvä saavutettavuus. Säälin peguineja, joilla oli vähän tilaa ja riittämätön päivänvalo.

Nautin todella kaikesta toiminnasta, vain niiden on vain parannettava tarjousta, koska sanoo ohittaa jono ja ei pidä paikkaansa, ja meidän täytyy tehdä linja saadaksemme ja varata lipun, on parempi, että voimme tehdä kaiken ajan sovelluksella , mutta mikä tahansa tapa on hyvä vaihtoehto ja halvempaa nähdä kaikki nähtävyydet tällä tarjouksella, kiitos paljon =D

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.