Seine
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Seine: Varaa liput ja kierrokset

Seine: Kaikki retket ja aktiviteetit

Pariisi: huippunähtävyydet

Kaikki 755 lippua ja kierrosta

Viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa mukaan Seine-joen risteilylle

Seine on yksi maailman kauneimmista kaupungin läpi virtaavista joista, jonka varrella on lukemattomia upeita nähtävyyksiä, kuten Notre Dame sekä Riemukaari. Paras tapa ihailla näitä nähtävyyksiä on jokiristeily, jolle kannattaa muistaa pakata mukaan nämä tarpeelliset asiat!

Tuulenpitävä takki

Tuulenpitävä takki

Vaikka rakkauden kaupungin kaduilla olisikin tyyntä, joella saattaa olla hyvinkin tuulista. Takki kannattaa ottaa mukaan myös kesäkuukausina.

Aurinkovoide

Aurinkovoide

Seinellä ei ole varjoisia paikkoja, joten aurinko voi paahtaa risteilyllä hyvinkin lämpimästi. Jos et halua ihailla nähtävyyksiä hämärän aikaan, muista suojautua ja käyttää aurinkovoidetta!

Kamera

Kamera

Risteilyllä on mahdollista ottaa valokuvia Pariisin ikonisista nähtävyyksiä ainutlaatuisesta perspektiivistä. Ota halutessasi mukaan myös kiikarit!

Eväät

Eväät

Eväskori kannattaa jättää kotiin, mikäli käyt illallisristeilyllä! Vesipullo kannattaa ottaa kuitenkin mukaan risteilylle kuin risteilylle.

Seuralainen

Seuralainen

Kornia? Kenties, mutta tämä on sentään Pariisi! Käy rakkaasi kanssa päivän päätteeksi myös jollain muulla romanttisella kierroksella.

Sisäpiirin vinkkimme

Risteilyn hinta

Risteilyn hinta vaihtelee 10 € maksavasta perusristeilystä aina romanttiseen gourmet-illallisristeilyyn, joka saattaa maksaa 200 €.

Kuinka pitkä se on?

776 kilometriä. Ai, tarkoititkin risteilyä? Se kestää ohjelmineen enintään neljä tuntia. Saatavilla on myös n. tunnin edullisia risteilyitä, mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Tarkista kierrosten ajat, jotka vaihtelevat risteilytyypin mukaan.
 • Hinta
  10 - 200 € risteilyn tyypistä, sisällöstä ja kestosta riippuen.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Monella risteilyllä on saatavilla ääniopas. Halutessasi voit katsoa lisätietoja netistä tai ottaa mukaasi opaskirjan.
 • Kuinka päästä perille
  Risteilyjä lähtee monesta lähtöpaikasta, joita on muun muassa merkittävien nähtävyyksien läheisyydessä.
 • Lisävinkkejä

  • Pakkaa mukaasi tarvittavat varusteet!

  • Suunnittele kierroksesi etukäteen, sillä risteilyjen hinnat, aikataulut ja lähtöpaikat vaihtelevat.

Seine : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.3 / 5
perustuen 24 960 arvosteluun

Jonon ohitus-lippu toimii ja risteilykin oli ihan kiva.

Tilasimme Eiffel-torni ja Seinen jokiristeilyn keskiviikkona Suomesta saman viikon sunnuntaiksi klo 15.30, jolloin olisimme jo Pariisissa. Vahvistusviestiä ei koskaan tullut ja jouduimme menemään lauantaina toimistolle kysymään onko meille varausta vai ei ja miten rahojen palautus tarvittaessa toimii. Palvelu oli ystävällistä vaikka emme lippuja saaneetkaan. Muutaman tunnin kuluttua saimme soiton ja emailin, jossa meille tarjottiinkin sunnuntai-illalle uusia lippuja. Vaikka alkuperäinen aikataulu ei onnistunut eikä vahvistusemailia koskaan saapunut eikä toimistossa paikan päällä käyntikään tuottanut toivottua tulosta, niin uudet liput olivat aikatauluiltaan paremmat kuin ensin varaamme. Eli Eiffelille kannattaa mennä illalla esim. klo 20, sillä silloin näkee kaupungin päivänvalossa, auringonlaskun aikaan sekä pimeän aikaan. Ohjeista poiketen Seine-risteilylle pystyi menemään ennen Eiffel-tornissa käyntiä, kunhan haki liput ajoissa. Alkuhankaluuksien jälkeen siis onnistunut kokonaisuus!

Erittäin hienosti järjestetty aktiviteetti.

Kannattaa varata tätä kautta liput jos Eiffel-torni kiinnostaa. Toimisto löytyi ekakertalaisellekin helposti ja asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja selkeää alusta alkaen. Toimistolta n.10min kävely tornille, jonka aikana opas vielä kertoi ja tarkensi yksityiskohtia. Jonojen ohi hissiin ja suoraan toiseen kerrokseen ja sielä sai kulkea vapaasti 1ja2 kerrosten välillä, toki sillon joutui käyttää portaita. 3. kerrokseen lippu 6€, pieni hinta siitä näkymästä. Ehdottomasti suosittelen kaikille, loistava kokemus niin järjestäjän kuin itse nähtävyydenkin puolesta. Myös jokiristeily oli käymisen arvoinen, ja ajankohdan sai valita itselleen sopivan. Toimistolta sai myös tarkat ja selkeät ohjeet mihin mennä ja mihin aikoihin. Mitään epäselvyyksiä tai ongelmia ei ollut missään vaiheessa.

Helppo sisäänpääsy, viivästys lipun toimituksessa

Näillä lipuilla pääsi nopeasti kohteisiin (Eiffel Torni, Louvre ja Jokiristeily)! Lippuja valitessani en ainakaan huomannut mainintaa, että ne vahvistetaan vasta 48 tuntia myöhemmin - Varasin lauantai -aamuna ja Louvreen olin menossa maanantaina. Kun 48 tuntia oli ylittynyt eikä vahvistusta kuulunut, soitin asiakaspalveluun. viivästyksen syyksi ilmoitetiin viikonloppu - jopa oli ennakoimaton este!Liput luvattiin maanantain aikana - ilmaisin tytymättömyyteni ja matkasin toimistolle, josta sain liput ongelmitta. Pientä jännitystä, mutta lopulta homma sujui hienosti

Ylellinen kattaus, huippunähtävyydet taustalla

Saimme laivan parhaan pöydän keulasta. Kattaus oli ylellinen ruusunterälehtineen ja shampanjapulloineen. Tarjoilu sujui jouhevasti ja maisemat näkyivät erinomaisesti. Risteily oli juuri sopivan pituinen illallisen nauttimiseen. Ruoka oli ihan ok. Valokuvaaja hiukan ylienerginen nuori nainen. Tunnelma muuten erittäin rauhallinen. Laiva lähti sieltä mistä piti ja kaikki sujui hyvin.

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.