Seine

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Seine: Varaa liput ja kierrokset

Viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa mukaan Seine-joen risteilylle

Seine on yksi maailman kauneimmista kaupungin läpi virtaavista joista, jonka varrella on lukemattomia upeita nähtävyyksiä, kuten Notre Dame sekä Riemukaari. Paras tapa ihailla näitä nähtävyyksiä on jokiristeily, jolle kannattaa muistaa pakata mukaan nämä tarpeelliset asiat!

 • Tuulenpitävä takki

  1. Tuulenpitävä takki

  Vaikka rakkauden kaupungin kaduilla olisikin tyyntä, joella saattaa olla hyvinkin tuulista. Takki kannattaa ottaa mukaan myös kesäkuukausina.

 • Aurinkovoide

  2. Aurinkovoide

  Seinellä ei ole varjoisia paikkoja, joten aurinko voi paahtaa risteilyllä hyvinkin lämpimästi. Jos et halua ihailla nähtävyyksiä hämärän aikaan, muista suojautua ja käyttää aurinkovoidetta!

 • Kamera

  3. Kamera

  Risteilyllä on mahdollista ottaa valokuvia Pariisin ikonisista nähtävyyksiä ainutlaatuisesta perspektiivistä. Ota halutessasi mukaan myös kiikarit!

 • Eväät

  4. Eväät

  Eväskori kannattaa jättää kotiin, mikäli käyt illallisristeilyllä! Vesipullo kannattaa ottaa kuitenkin mukaan risteilylle kuin risteilylle.

 • Seuralainen

  5. Seuralainen

  Kornia? Kenties, mutta tämä on sentään Pariisi! Käy rakkaasi kanssa päivän päätteeksi myös jollain muulla romanttisella kierroksella.

Suunnittele vierailusi

 • Risteilyn hinta

  Risteilyn hinta vaihtelee 10 € maksavasta perusristeilystä aina romanttiseen gourmet-illallisristeilyyn, joka saattaa maksaa 200 €.

 • Kuinka pitkä se on?

  776 kilometriä. Ai, tarkoititkin risteilyä? Se kestää ohjelmineen enintään neljä tuntia. Saatavilla on myös n. tunnin edullisia risteilyitä, mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Tarkista kierrosten ajat, jotka vaihtelevat risteilytyypin mukaan.
 • Hinta
  10 - 200 € risteilyn tyypistä, sisällöstä ja kestosta riippuen.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Monella risteilyllä on saatavilla ääniopas. Halutessasi voit katsoa lisätietoja netistä tai ottaa mukaasi opaskirjan.
 • Kuinka päästä perille
  Risteilyjä lähtee monesta lähtöpaikasta, joita on muun muassa merkittävien nähtävyyksien läheisyydessä.
 • Lisävinkkejä

  • Pakkaa mukaasi tarvittavat varusteet!

  • Suunnittele kierroksesi etukäteen, sillä risteilyjen hinnat, aikataulut ja lähtöpaikat vaihtelevat.

Seine: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Seine? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Seine : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 32 465 arvosteluun

Kaikki meni hyvin. He vain unohtivat lähettää liput laivaan, mutta puhelinsoiton jälkeen he selvittivät asian heti.Meille tarjottiin pannukakkua itse. Varattu jo kahdesti kanssasi. Kaikki erittäin selkeää, ei pitkiä jonoja ja hienoa, että voit ottaa veneen milloin haluat. Suosittelen! Ei pitkiä selityksiä ja loistava opas esittelemään sinua, ja sitten voit jatkaa omatoimisesti!

Menin kihloihin huipulla, joten voin sanoa, että se oli suosikkikokemukseni IKINÄ! Kiitos lipuista, eiffel-torni oli loppuunmyyty virallisilla sivuilla, joten olin iloinen, että löysin sinut. Eiffel-torni itsessään on hämmästyttävä jopa korkeuksien pelossa. Opas oli myös erittäin mukava! :)

Pieniä vaikeuksia löytää paikka, josta noutaa liput risteilylle (suoraan ravintolasta), mutta risteily huipulla ja myös ravintola. Erittäin ystävällinen ravintolan henkilökunta ja erittäin hyvä ruoka, sen arvoista!

Opas oli erittäin mukava ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiin. Hän seurasi meitä sekä veneretkellä että ensisijaisella sisäänkäynnillä Moulin Rougeen.

Organisaatio loistava ja luotettava. Sinun täytyy nähdä se kerran