Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Vesiaktiviteetti

Pariisi: Eiffel-tornin lähistöllä.

Aktiviteetin tarjoaja: Global Tours And Tickets

Pariisi: Eiffel-tornin lähistöllä.

Aktiviteetin tarjoaja: Global Tours And Tickets
Säästä jopa 15 %

alkaen 21,90 € 18,61 € per henkilö

Nauti miellyttävästä ja helpoimmasta tavasta tutustua valojen kaupunkiin jokiristeilyllä. Maista herkullista ranskalaista crepeä Eiffel-tornin juurella ja ihaile samalla näkymiä tähän uskomattomaan monumenttiin ja Seineen ennen risteilyä tai sen jälkeen.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
kiina, hollanti, ranska, saksa, hindi, puola, espanja, venäjä, japani, portugali, englanti, italia, korea, tšekki, arabia
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Rentoudu ja katsele Louvren museon ja Notre Damen kaltaisia monumentteja.
 • Nauti lähdöistä tunnin välein koko päivän ajan
 • Maista herkullista ranskalaista crepea Eiffel-tornin juurella.
 • Valitse crepe suklaalla, sokerilla, sitruunalla, hillolla tai kermavaahdolla.
Koko kuvaus

Katsele Pariisin nähtävyyksiä vedestä käsin risteilyllä Seinen varrella ja tutustu niihin audio-oppaan avulla. Nauti perinteinen ranskalainen crepe ennen risteilyä tai sen jälkeen. Risteilyä varten tavataan "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais'ssa, aivan Eiffel-tornin vieressä, ja noustaan laivaan. Kun risteilet pitkin Seine-jokea, rentoudu ja mieti Pariisin historiaa ja ihaile sen monia muistomerkkejä, kuten Louvrea, Orsay-museota, Notre Damen katedraalia ja monia ainutlaatuisen arkkitehtuurin omaavia siltoja.

Nauti laivalla olevasta audioguide-kommentista, joka on saatavilla 14 kielellä ja jota voit kuunnella myös älypuhelimesi sovelluksesta. Kun olet poistunut risteilyltä samassa paikassa, josta se alkoi, näytä voucherisi Eiffel-tornin juurella sijaitsevan "Le Carrousel de la Tour Eiffel" -buffetin henkilökunnalle. Maista ranskalaista crepeä Nutellan, sokerin, sitruunan, hillon tai kermavaahdon kera. Halutessasi voit nauttia crepesi ennen risteilyä.

Hyvinvointiristeilyn jälkeen voit nauttia crepesi ennen risteilyä.

Ilmastu Eiffel-tornin ja Pariisin jokirannan viehättävistä näkymistä samalla, kun maistelet tätä herkullista ranskalaista herkkua. Hyödynnä alennetut hinnat ja osta juoma pannukakkutalosta.

Sisältää
 • Seine-joen risteily
 • Audioguide
 • 1 crepe Nutellan, sokerin, sitruunan, hillon tai kermavaahdon kera
 • Juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Seinäjoen risteilyä varten tavataan Bateaux Parisiens -laivalla, Eiffel-tornin juurella, Port de la Bourdonnais, Ponton 03. Kreppien maistelua varten suuntaa Oh! Régalade de la Tour Eiffel -ravintolaan, joka sijaitsee Eiffel-tornin juurella, Bateaux Parisiensin vieressä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Lemmikkieläimet
 • Ylisuuret matkatavarat
 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Voit käyttää lippusi milloin tahansa niihin merkittyyn voimassaolopäivään asti.
 • - Voit valita, haluatko lähteä risteilylle ennen vai jälkeen crepe-maistelun.
 • - Risteily: Risteily on kesäkaudella tarjolla päivittäin ja se lähtee 30 minuutin välein. Ensimmäinen lähtö on klo 10:00 ja viimeinen lähtö klo 23:00. Talvikaudella risteily lähtee 45 minuutin välein klo 10:30-21:00.
 • - Kreppien maistelu: avoinna joka päivä keskipäivästä iltaan (klo 12.00-21.00).
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 3339 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Palvelu
  4,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Se oli hämmästyttävä kokemus! Seinen ja sen siltojen ylittäminen on "pakollinen" kun vierailet Pariisissa. Kävin mieheni ja 11 kuukautta vanhan poikani kanssa ja se oli mukava matka. Kauniit näkymät ja mahdollisuus nähdä ihmisiä heidän rutiinissaan joen ympärillä antavat sinulle yksityiskohtaisemman kuvan kulttuurista ja elämäntyylistä kaupungissa. Voit myös pohtia monumentteja toisesta näkökulmasta samalla kun tunnet raikkaan tuulen kasvoillasi… Suosittelen vain! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, ainoa asia, jota voitaisiin parantaa, oli audioopas, siinä voisi olla enemmän sisältöä (historiasta, taiteesta ja muista Pariisin faktoista).

Lue lisää

26. heinäkuuta 2022

Erinomainen kiertueelle. Hyvä liikenopeus. Olisin halunnut enemmän tietoa äänioppaasta, jonka ääni ei kuitenkaan ollut mahtava. (Historiaharrastajat jäävät kaipaamaan lisää, mutta se synnyttää halun mennä suoraan paikan päälle tiettyihin keskusteltuihin paikkoihin. Risteily on erittäin mukava, vaikka kesällä onkin todella paljon ihmisiä. Kierros Seinellä On silti hienoa !!Henkilökunta on ystävällistä ja vieraanvaraista. Suosittelen. Crepelle emme löytäneet paikkaa, josta sitä saisi, harmi.

Lue lisää

23. heinäkuuta 2022

Pannukakku on herkullinen, iso ja hyvin täytetty. Paikan päällä se maksaa 4. Kioski, josta tilaat, on erittäin helppo löytää. Mitä tulee risteilyyn, se on erittäin mukavaa tehdä. Vene on iso ja tilava. Toisaalta väkeä on paljon ja kyytiin pääsyä joutuu odottamaan pitkään. Lähtö 30 min välein. Äänioppaat ovat veneen pohjakerroksessa. Meidän, jotka olemme olleet kannella, meidän on käytettävä veneen WiFi-yhteyttä päästäksemme äänioppaaseen, mikä on silti vähän vaivaa. Pienet mutta käytännölliset esteettömät wc:t, suljettu 10 min ennen saapumisen loppua. Lyhyesti sanottuna rakastimme tätä kokemusta tehdä ainakin kerran.

Lue lisää

22. heinäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 374289