Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Vesiaktiviteetti

Pariisi: Seinen risteily ja kreppimaistelu lähellä Eiffel-tornia

Aktiviteetin tarjoaja: Global Tours And Tickets

Pariisi: Seinen risteily ja kreppimaistelu lähellä Eiffel-tornia

Aktiviteetin tarjoaja: Global Tours And Tickets
Säästä jopa 10 %

alkaen 21,90 € 19,71 € per henkilö

Nauti miellyttävästä ja helpoimmasta tavasta tutustua valojen kaupunkiin jokiristeilyn aikana. Maista herkullinen ranskalainen kreppi Eiffel-tornin juurella ja ihaile näkymiä tälle uskomattomalle monumentille ja Seine-joelle ennen risteilyäsi tai sen jälkeen.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
kiina, hollanti, ranska, saksa, hindi, puola, espanja, venäjä, japani, portugali, englanti, italia, korea, tšekki, arabia
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Rentoudu samalla kun mietit monumentteja, kuten Louvre-museota ja Notre Damea
 • Nauti lähdöistä tunnin välein koko päivän
 • Maista herkullinen ranskalainen kreppi Eiffel-tornin juurella
 • Valitse kreppi, jossa on suklaata, sokeria, sitruunaa, hilloa tai kermavaahtoa
Koko kuvaus

Katso Pariisin nähtävyydet vedestä Seinen risteilyllä ja opi niistä audiooppaan avulla. Maista perinteinen ranskalainen kreppi ennen risteilyä tai sen jälkeen. Risteilyä varten tapaa "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais aivan Eiffel-tornin vieressä noustaksesi veneeseen. Kun risteilet Seine-jokea pitkin, rentoudu samalla kun mietit Pariisin historiaa ja ihaile sen monia monumentteja, kuten Louvre-museota, Orsay-museota, Notre Damen katedraalia ja monia ainutlaatuisia arkkitehtuurisia siltoja.

Nauti 14 kielellä saatavilla olevista audioguide-kommenteista, joita voit kuunnella myös älypuhelimesi sovelluksesta. Sitten, kun olet noussut risteilyltä samassa paikassa, josta se alkoi, näytä kuponkisi Eiffel-tornin juurella sijaitsevan Le Carrousel de la Tour Eiffel -buffetissa. Maista ranskalainen kreppi Nutellalla, sokerilla, sitruunalla, hillolla tai kermavaahdolla. Halutessasi voit nauttia kreppistäsi ennen risteilyä.

Ihaile maalauksellisia näkymiä Eiffel-tornille ja Pariisin joen rannalle samalla kun nautit tästä herkullisesta ranskalaisesta herkusta. Hyödynnä alennettuja hintoja ostaaksesi juoman pannukakkuravintolasta.

Sisältää
 • Pääsy kohteeseen Seine
 • Kuljetus aktiviteetin aikana: Jokivene, nähtävyysristeily
 • Jälkiruoka

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Seine-joen risteilylle tapaa Bateaux Parisiensissa, Eiffel-tornin juurella, Port de la Bourdonnais, Pontoon 03. Suuntaa Oh! Régalade de la Tour Eiffel, Eiffel-tornin juurella, Bateaux Parisiensin vieressä.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ei sallittu

  • Lemmikkieläimet
  • Ylisuuret matkatavarat
  • Matkatavarat tai suuret laukut

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Voit käyttää lippujasi milloin tahansa lipuissa mainittuun voimassaolopäivään asti
  • Voit valita, haluatko lähteä risteilylle ennen tai jälkeen kreppimaistelun
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,3 /5

  perustuen 2433 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Kuljetus
   4,5/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,4/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Se oli hämmästyttävä kokemus! Seinen ja sen siltojen ylittäminen on "pakollinen" kun vierailet Pariisissa. Kävin mieheni ja 11 kuukautta vanhan poikani kanssa ja se oli mukava matka. Kauniit näkymät ja mahdollisuus nähdä ihmisiä heidän rutiinissaan joen ympärillä antavat sinulle yksityiskohtaisemman kuvan kulttuurista ja elämäntyylistä kaupungissa. Voit myös pohtia monumentteja toisesta näkökulmasta samalla kun tunnet raikkaan tuulen kasvoillasi… Suosittelen vain! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, ainoa asia, jota voitaisiin parantaa, oli audioopas, siinä voisi olla enemmän sisältöä (historiasta, taiteesta ja muista Pariisin faktoista).

  Lue lisää

  26. heinäkuuta 2022

  Erinomainen kiertueelle. Hyvä liikenopeus. Olisin halunnut enemmän tietoa äänioppaasta, jonka ääni ei kuitenkaan ollut mahtava. (Historiaharrastajat jäävät kaipaamaan lisää, mutta se synnyttää halun mennä suoraan paikan päälle tiettyihin keskusteltuihin paikkoihin. Risteily on erittäin mukava, vaikka kesällä onkin todella paljon ihmisiä. Kierros Seinellä On silti hienoa !!Henkilökunta on ystävällistä ja vieraanvaraista. Suosittelen. Crepelle emme löytäneet paikkaa, josta sitä saisi, harmi.

  Lue lisää

  23. heinäkuuta 2022

  Pannukakku on herkullinen, iso ja hyvin täytetty. Paikan päällä se maksaa 4. Kioski, josta tilaat, on erittäin helppo löytää. Mitä tulee risteilyyn, se on erittäin mukavaa tehdä. Vene on iso ja tilava. Toisaalta väkeä on paljon ja kyytiin pääsyä joutuu odottamaan pitkään. Lähtö 30 min välein. Äänioppaat ovat veneen pohjakerroksessa. Meidän, jotka olemme olleet kannella, meidän on käytettävä veneen WiFi-yhteyttä päästäksemme äänioppaaseen, mikä on silti vähän vaivaa. Pienet mutta käytännölliset esteettömät wc:t, suljettu 10 min ennen saapumisen loppua. Lyhyesti sanottuna rakastimme tätä kokemusta tehdä ainakin kerran.

  Lue lisää

  22. heinäkuuta 2022

  Tuotteen tunnus: 374289