Tekemistä kohteessa
Serra de Água

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Serra de Água: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Serra de Água kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Serra de Água: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Serra de Água? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Serra de Água : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 919 arvosteluun

Uimaan meneminen Porto Moniziin oli AINOA syy, miksi varasimme tämän kiertueen. Siksi olimme erittäin pettyneitä, että meille kerrottiin, ettei meillä olisi aikaa mennä, varsinkin kun oppaamme kertoi meille aiemmin, että meillä olisi siellä 2 tuntia. Hän kuitenkin kertoi meille tietävänsä paikan paremmin… ja hän oli niin oikeassa!! Kallioaltaat, jotka hän vei meidät Seixalissa, olivat hiljaisempia, viehättävämpiä ja myös ilmaisia! Olemme niin iloisia, että hän vei meidät tänne sen sijaan, että antaisi sille, mitä ajattelimme haluavamme tehdä. Igor kertoi meille matkan alussa, että häntä ei palkattu tietämyksensä, vaan maastoajelunsa takia, eikä hän pettynyt. Land Roverissa seisominen vuorelle ajettaessa oli paljon hauskempaa kuin miltä se kuulostaa, ja huipulta avautuvat upeat näkymät. Meille kerrottiin, että tämä on ainoa yritys, joka nousi petollisten teiden takia. Igor oli loistava, tiesi kaiken, mitä pyysimme, ja joustava tekemiemme kanssa. Lisää 15 muuta kuvan arvoista pysäkkiä ja

Mikä upea päivä!

Miguel oli uskomaton opas, ystävällinen huomaavainen, informatiivinen ja erinomainen kuljettaja. Edellyttäen, että olet kunnollinen runko ja kehys, tämä on loistava tapa nähdä saaren pohjoisosa ja mitä hauskaa meillä oli tiellä. Meillä oli kanssamme vanha (84) herrasmies, josta Miguel oli eniten huolissaan ja hänkin raivasi matkan.

Retki oli antoisa. Kävimme useassa mielenkiintoisessa paikassa. Offroad kokemus oli uusi, mutta hengissä selvittiin.Gerhart,oppaamme ja kuljettajamme on hauska ja ystävällinen ihminen,joka organisoi retkemme erinomaisesti. Terveiset hänelle.

Kiertue oli erittäin mielenkiintoinen, sitä paransi kuljettajamme Spencerin tiedot. Hän tiesi kasvitieteellisesti ja historiallisesti erittäin hyvin.

Erinomainen kuski\opas

Turvallisuus? Jeepissä ei ollut turvavöitä ja kuskin vauhti oli välillä kovaa